Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
13. 1. 2016,
9.42

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Pickbox SiOL TV serija Bradley Cooper

Sreda, 13. 1. 2016, 9.42

8 let

Provokativna serija o drogi, ki daje supermoči

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Se sprašujete, kakšen bi bil občutek, če bi uporabili 100 odstotkov možganov?

To boste izvedeli v seriji Odklenjen (Limitless), v kateri Brian Finch (Jake McDorman) spoznava prednosti in pomanjkljivosti "pametnega mamila". Brian je pametnejši, kot bomo mi kadarkoli, uporablja vse dostopne možganske vijuge, ima popoln dostop do vseh spominov, toda s pametjo pridejo tudi težave. Ko nekdo ubije njegovega prijatelja, ki mu je dal čudežno drogo, postane glavna tarča agentke FBI (Jennifer Carpenter iz serije Dexter) ki je prepričana, da je morilec prav on.

Bradley Cooper tokrat v vlogi izvršnega producenta Če vam je Bradley Cooper všeč, ste si zelo verjetno ogledali film Odklenjen. Če vam je bil film všeč, vam bo všeč tudi zabavna istoimenska akcijska kriminalna serija, ki jo Cooper producira, zvezdnik pa se v njej pojavi tudi v vlogi senatorja, ki mlademu Brianu v nekem trenutku priskoči na pomoč.

Ste že slišali za očarljivega McDormana? Če še niste, boste zdaj … 29-letni Jake McDorman močno spominja na mladega Cooperja. Njegova prva opaznejša vloga je bila v seriji Greek, pojavil pa se je tudi v serijah Brez sramu (Shameless) in Manhattan Love Story ter v filmu Ostrostrelec, v katerem je igral tudi Cooper. Za vlogo Briana Fincha, ki je zaužil mamilo s črnega trga, ga je priporočil prav Bradley Cooper.

Bogat in vznemirljiv januar z 19 premierami Poleg 19 premiernih serij, med njimi so posebna epizoda Sherlocka, Na kraju zločina: Splet (CSI: Cyber) in Gospa ministrica (Madam Secretary), bodo Pickboxovo ponudbo dopolnili še Samo bedaki in konji in Milijarde (Billions) – trenutno najboljša serija Showtima z večkrat nagrajenima igralcema Paulom Giamattijem in Damianom Lewisom (Domovina) v glavnih vlogah.

Ne spreglejte