Projekt: Otrok

Friends With Kids
Projekt: Otrok

komedija

Premiera:21. 6. 2012 Leto:2011 Država:ZDA

Režija: Jennifer Westfeldt Scenarij: Jennifer Westfeldt Igrajo: Jennifer Westfeldt, Adam Scott, Maya Rudolph, Jon Hamm, Kristen Wiig, Chris O'Dowd, Megan Fox, Edward Burns, Kelly Bishop, Lee Bryant

Vsebina: Dolgoletna prijatelja Jason in Julie nikoli nista vzpostavila ljubezenskih čustev, vendar se kljub temu odločita, da bosta imela otroka, za katerega bi skupaj skrbela, brez medsebojne romantične navezanosti. Kljub velikim dvomom njunih prijateljev se zdi, da je njun dogovor nadvse uspešen, saj brez težav premagujeta starševske težave in se medsebojno dopolnjujeta pri vzgoji otroka. Težave nastopijo, ko se oba zapleteta v nove romantične avanture in ob tem spoznavata, da drug do drugega morda čutita več, kot sta si pripravljena priznati.

Zanimivosti: • Jennifer Westfeldt je najbolj znana kot soscenaristka, soproducentka in naslovna junakinja neodvisne komedije Kissing Jessica Stein. • Jon Hamm je najbolj znan kot Don Draper iz serije Mad Men, za vlogo v kateri je med drugimi nagradami dobil zlati globus in se štirikrat potegoval za emmyja. V prihajajočemu filmu je prevzel tudi producentsko vlogo. • Adam Scott je začel v dramah, do zdaj pa dokazal svoje igralske sposobnosti. Trenutno igra v humoristični nanizanki Parks and Recreation. • Igralci Kristen Wiig, Maya Rudolph, Chris O'Dowd in Jon Hamm so se skupaj pojavili že v filmu dekliščina.

[video: 24620 / ]

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano