Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
16. 11. 2016,
8.36

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Cineplexx filmi kino

Sreda, 16. 11. 2016, 8.36

6 let, 7 mesecev

Prihaja NORI TOREK!

Oglasno sporočilo

V torek, 22. novembra, vsi filmi v kinih Cineplexx po nori ceni 1,99 evra.

Na šestih lokacijah po Sloveniji bodo ljubitelje filma na velikem platnu navduševali aktualni filmski naslovi, ki si jih bo mogoče v torek, 22. novembra, ogledati po nori ceni, 1,99 evra.

Filmski navdušenci bodo lahko v vseh šestih Cineplexxih po Sloveniji izbirali med filmi za vse filmske okuse. Na sporedu bodo: domača filmska uspešnica Pr'Hostar, fantazijska uspešnica Magične živali, drami Nočne ptice in Greben rešenih, znanstvena fantastika Doktor Strange, trilerja Inferno ter Dekle na vlaku, grozljivki Ouija: Izvor zla in Dekle z vsemi darovi, romantična komedija Dojenček Bridget Jones ter družinski sinhronizirani animirani komediji Troli ter Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov. Urnik izbranih filmov lahko preverite na spletni strani Cineplexx Slovenija.

Nori torek – nora cena

Akcijska cena vstopnic 1,99 evra velja v vseh Cineplexx kinih za ogled vseh filmskih predstav, tudi za filme v 3D in daljše od 120 minut, samo v torek, 22. novembra.
Vstopnice so že v prodaji na Cineplexx Slovenija ter na blagajni Cineplexxa Celje, Maribor, Kranj, Koper, Murska Sobota in Novo mesto.

 | Foto:

Poleg različnih cenovnih ugodnosti se Cineplexx kinematografi trudijo obiskovalcem nenehno ponujati nepozabno izkušnjo ogleda filma, zato sledijo najnovejši tehnologiji.  Za dobro počutje v kinu skrbi prijazno osebje, ponujajo tudi pestro izbiro pijač in prigrizkov, kamor spada tudi okusna pokovka.

Najsodobnejši kino v Sloveniji

Kinematografi Cineplexx sledijo svetovnim trendom prikazovanja filmov in kot edini v Sloveniji ponujajo filme v vrhunski ločljivosti in HFR 3D tehnologiji, s tem pa obiskovalcem kinopredstav ekskluzivno filmsko doživetje, ki mu ne bodo priča nikjer drugje.
Če si tako doma lahko večinoma ogledamo le filme v tako imenovani FullHD ločljivosti, vas bo v kinematografih Cineplexx navduševala 4-krat jasnejša in kristalno čista slika v ločljivosti 4K.

 | Foto:

 

Ne spreglejte