Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
20. 2. 2017,
17.45

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Damian Lewis Paul Giamatti Telekom Slovenije Pickbox serija Milijarde Wall Street televizija

Ponedeljek, 20. 2. 2017, 17.45

6 let, 7 mesecev

Serija Milijarde

Pridite po svoje Milijarde

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Serija Milijarde - s02

V videoteki Pickbox na televiziji Telekoma Slovenije si oglejte nove dele druge sezone najboljše serije o denarju in vplivu, v kateri blestita Damian Lewis in Paul Giamatti.

Prvi je človek z neomejenimi finančnimi sredstvi, drugi pa zase trdi, da nima kaj izgubiti. Prvi je kraj investicijskih skladov in morebitni zločinec, drugi pa uspešen tožilec, ki vplivne zločince privede pred roko pravice.

Govorimo seveda o Bobbyju Axelrodu (Damian Lewis) in Chucku Rhoadesu  (Paul Giamatti) – glavnih likih zelo gledane drame Milijarde (Billions), katere druga sezona prihaja v videoteko Pickbox na televiziji Telekoma Slovenije v ponedeljek, 20. februarja.

Vojna za prevlado se nadaljuje

Tisti, ki so spremljali prvo sezono Milijard, so bili priča vznemirljivi igri mačke z mišjo med dvema vplivnežema – finančnim magnatom in izjemno nadarjenim newyorškim tožilcem.

Glavna lika v seriji Milijarde, Bobbyja Axelroda in  Chucka Rhoadesa, igrata  Damian Lewis in Paul Giamatti, njuni ženi pa upodabljata Malin Kaerman in Maggie Siff. | Foto: Glavna lika v seriji Milijarde, Bobbyja Axelroda in Chucka Rhoadesa, igrata Damian Lewis in Paul Giamatti, njuni ženi pa upodabljata Malin Kaerman in Maggie Siff.

To, kar se za tožilca Rhoadesa začne kot manjša obsedenost, se spremeni v duševno preokupacijo, ki se lahko konča le na en način: Bobbyja Axelroda mora pripeljati pred sodišče. In to za vsako ceno, pa čeprav to pomeni, da do obremenjujočih dokazov pride nezakonito.

Brez žensk ne gre

Da pa ne bi bil to samo mačističen boj dveh moških, sta tu še privlačna ženska obraza. Ta imata v seriji resda stranski vlogi, a imata še kako pomembni vlogi v Axlovem in Chuckovem življenju.

Gre za Axlovo ženo Laro (Malin Kaerman) in Rhoadesovo ženo Wendy (Maggie Siff). To sta ženski, ki delata odločujoče poteze, iščeta skrivnosti in spretno krmarita med zakonitim in nezakonitim svetom.

Vam je bil všeč Volk z Wall Streeta? Potem vas bo ta serija navdušila!

Če vam je bil všeč Volk z Wall Streeta, vam bo všeč tudi ta prvorazredna drama z Wall Streeta, zaradi katere bo marsikdo spremenil svoje mnenje o denarju in ljudeh, ki ga premorejo veliko.

Prvo sezono serije Milijarde si je v povprečju ogledalo 6,5 milijona gledalcev, kar je razumljivo, saj ni še nobena prva sezona katere od serije v produkciji Showtima prejela tako dobrih ocen kritikov in gledalcev. Že kmalu bo jasno, ali bo druga sezona uspeh prve ponovila ali pa celo presegla.

Napovednik druge sezone serije Milijarde:


Nove epizode druge sezone serije Milijarde si boste lahko v videoteki Pickbox na televiziji Telekoma Slovenije premierno ogledali vsak ponedeljek ob 21. uri, samo 24 ur za gledalci v ZDA, tam pa vas že čakajo prva epizoda druge sezone in vseh 12 epizod prve sezone te serije.


 

Kako gledati Pickbox?

Serija Milijarde in druge vsebine Pickboxa so na televiziji Telekoma Slovenije na voljo na programskem mestu 242*, do njih pa lahko dostopate tudi prek tipke Meni na daljinskem upravljalniku.

*Velja za komunikator BOX.

Ne spreglejte