Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
14. 11. 2016,
16.20

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

premiera predstava animirani film kino film

Ponedeljek, 14. 11. 2016, 16.20

6 let, 7 mesecev

Plesno obarvana oceanska predstava za vso družino

Oglasno sporočilo

Premiera animirane pustolovščine Vaiana.
 

Ustvarjalci Ledenega kraljestva in Zootropolisa predstavljajo novo Disneyjevo junakinjo Vaiano, ki nas bo popeljala na iskanje bajeslovnega otoka.
Ekskluzivna premiera animirane pustolovščine Vaiana 
– Iskanje bajeslovnega otoka bo v soboto, 19. novembra, ob 16. uri v Cineplexxu Kranj.

Pestro dogajanje za vso družino se bo začelo v soboto zgodaj popoldne
Poleg poslikav obraza bodo otroci na ustvarjalnih delavnicah izdelovali čudovite havajske rože. Barvali pobarvanke in se zabavali z baloni v otroškem kotičku. Za spomin si bodo lahko natisnili sliko iz Fotoboxa. Vrhunec popoldneva pa bo plesna delavnica z Azro Selimanovič.

 | Foto:

Urnik:
14:30 – poslikave obraza in ustvarjalna delavnica za otroke
15:15 – plesna delavnica z Azro Selimanovič
16:00 – premiera filma Vaiana – Iskanje bajeslovnega otoka z obiskom sinhroekipe

Sladko-sadno presenečenje
Najmlajše obiskovalce premiere Vaiana bo pred odhodom domov čakalo še sladko-sadno presenečenje, za katero bosta poskrbela Miha Hauptman in Nejc Mastnak (catering Miha Chef).

 | Foto:

Kdo sta Vaiana in polbog Maui?
Polna navdiha, poguma, izjemne mistične povezanosti z oceanom se Vaiana (glas ji je posodila Katja Ajster Kataya) odpravi na nevarno pot, da bi odkrila izgubljeno skrivnost svojega ljudstva in mu pomagala. Na svoji poti sreča Mauia (glas Roka Kunaverja), nekoč močnega polboga, ki je prav tako ustvarjen po legendi in ima poseben trnek, s katerim lahko dvigne iz morja ves otok. Maui vodi Vaiano skozi potovanje, polno preizkušenj, in ji pomaga, da postane vrhunska navigatorka.

 | Foto:

Na premieri nas bo obiskala ekipa, ki je sinhronizirala film. Izkušeni in skrbno izbrani glasovi za tokratno Disneyjevo uspešnico so: Katja Ajster Kataya kot Vaiana, Rok Kunaver kot Maui, Vesna Jevnikar Perko kot Nana Tala, Primož Pirnat kot Tui, Tanja Đurić Ribič kot Sina ter Marjan Bunič kot Tamatoa. Vsi so ustvarjali pod budnim ušesom režiserke Tanje Đurić Ribič.

O FILMU VAIANA (MOANA)
Iz Disneyjevih studiev za animacijo prihaja Vaiana, poletni računalniško animiran film o pustolovski najstnici, ki se poda na nevarno odpravo, da bi rešila svoje ljudi. Vaiana na potovanju spozna nekoč močnega polboga Mauija, ta jo vodi skozi odpravo in ji pomaga, da postane vrhunska navigatorka. Skupaj plujeta prek oceana in med nevarno ter akcije polno pustolovščino srečujeta številne velikanske pošasti, Vaiana pa s svojo potjo izpolni starodavno nalogo svojih prednikov ter odkrije nekaj, kar je že od nekdaj iskala – lastno identiteto.

Napovednik: http://www.cineplexx.si/movie/vaiana-iskanje-bajeslovnega-otoka/ 

 | Foto:

Vaiana – Iskanje bajeslovnega otoka prihaja v Cineplexx kina 24. novembra. Ekskluzivna premiera bo v soboto, 19. novembra, ob 16. uri v Cineplexxu Kranj. Vstopnice so že v prodaji!

 

Ne spreglejte