Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
2. 9. 2016,
15.40

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,23

Natisni članek

serija SiOL TV Pickbox

Petek, 2. 9. 2016, 15.40

6 let, 7 mesecev

12 premier, ki jih septembra ne smete zamuditi

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,23
Pickbox september

Pickbox nikoli ne spi, kadar gre za nove serije, zato se vas je odločil septembra presenetiti z obilico novosti.

Poleg Pobesnelih psov in serije Moč, katere nove epizode si lahko v videoteki Pickbox na SiOL TV ogledate le 24 ur za premiero v Ameriki, vas bo tam septembra pričakalo še deset povsem novih serij, s katerimi boste odpotovali v svoje svetove.

Nočna izmena prikazuje norišnico nujne pomoči v San Antoniu, Igralec nevarni svet stavnic, kjer se igrajo s človeškimi življenji, Čas vodnarja nam daje vpogled v zgodnja leta Charlesa Mansona, Četa X pa je vrhunski vohunski triler. Med premierami, ki jih to jesen ne smete zamuditi, so še Pokvarjeno mesto, Škorpijon, Ameriška gotika, Škandal, Temnejši in dolgo pričakovana serija Bull, katere prva epizoda prihaja v videoteko Pickbox 21. septembra, le en dan po ameriški premieri.


ŠKORPIJON (SCORPION)

V videoteki Pickbox je že na voljo prva sezona, druga sezona bo na voljo od 19. 9.!

Einstein je imel inteligenčni kvocient 165, kvocient Walterja O'Briana pa je 197. Geniji, kot je on, svoje pameti ne smejo tratiti po nepotrebnem, zato je združil moči z drugimi geniji (ki so, mimogrede rečeno, zelo čudna ekipa). S svojimi spretnostmi tvorijo obrambno mrežo proti različnim sodobnim napadom.

Serijo, ki si jo je ogledalo 26 milijonov ljudi, so snemali po resničnem življenju Walterja O'Briana, človeka, ki je pri 13 letih vdrl v Naso, odraščal na Irskem, prišel v Ameriko in je trenutno lastnik podjetja Škorpijon. Če ste se kdaj vprašali, kako bi bilo videti, če bi piflarji reševali svet, je zdaj pravi čas, da spoznate Walterja in njegovo ekipo.


ČAS VODNARJA (AQUARIUS)

Že v videoteki Pickbox na SiOL TV!

Mulderjevi oboževalci si lahko končno oddahnejo. David Duchovny se vrača kot Sam Hodiak v detektivski seriji Čas vodnarja. Serija se odvija v 60. Letih prejšnjega stoletja, ko so bila mesta polna hipijev in dobre glasbe. Zdi se, da je Hodiak edini človek, ki ne uživa v tej sproščenosti in raje lovi zločince.

Če ste se spraševali, kje je Charles Manson, če še vedno sedi zaradi katerega od svojih grozljivih zločinov, vam bo prva sezona te serije razkrila, kako je nastal njegov kult. Serija uspešno prikazuje družbo poznih 60. let, ko se je na eni strani znašla hipijevska utopija, na drugi vietnamska vojna, na tretji pa čudaška družina Manson. Vse poteka v retro vzdušju, Duchovny pa je pripravljen zaviti vrat vsakemu zločincu, ki se upira.


ŠKANDAL (SCANDAL)

Že v videoteki Pickbox na SiOL TV!

Pickbox september | Foto:

Iz delavnice Shonde Rhimes je na Pickbox prišla drama o kriznem menedžmentu in ženski, ki zna zaslužiti s škandali. Gre za serijo Škandal, mojstrica za tuje težave z znanjem, kako jih popraviti, pa je Olivia Pope (Kerry Washington). Lik deloma temelji na Judy Smith, ženski, ki je bila zadolžena za odnose z javnostmi v administraciji Georgea Busha in ki zdaj dela kot producentka serije.

 Če hočete izvedeti, kako preprečiti, da skrivnosti pridejo na plan, kako funkcionira politična elita in kakšne zakulisne igrice se odvijajo v tem svetu, je ta serija pravi posladek za vas. Na Pickboxu si lahko od 1. septembra ogledate štiri sezone serije.


IGRALEC (THE PLAYER)

Že v videoteki Pickbox na SiOL TV!

Od izvršnega producenta Črne liste prihaja serija s še več adrenalina, streljanja in preganjanj. Ta ne prikazuje Reda, ampak Alexa Kana (Philip Winchester), ki bije bitko s časom in je del izprijene igre, ki vključuje umore, njihovo preprečevanje in skupino bogatašev, ki stavijo na njen izid.

Če vas že ta opis zgodbe ni prepričal, morate videti zvit obraz Wesleyja Snipesa, ki igra skrivnostnega gospoda Johnsona in njegovo vlogo v skrivnosti igri, v kateri težko najdemo začetek in konec.


POBESNELI PSI (MAD DOGS)

Že v videoteki Pickbox na SiOL TV!

Skupine prijateljev v Srednji Ameriki ne čakajo sanjske počitnice, ampak nekaj, kar je bolj podobno peklu. Tisto, na kar se niso pripravili, čeprav bi se morali – tekma s časom, veliko umazanega denarja in ljudje z nevarnimi nameni. Tu so mamila, ukradene jahte, umori in toliko zločincev, kot jih ne bi našli niti na Balkanu.

Kako se bodo ti povprečni liki, vajeni prijetnega in rutinskega življenja, znašli, ko bodo prepuščeni sami sebi, boste izvedeli v črni komediji, ki vas bo presenetila na več načinov. Pobegniti morajo tipu v mačjem kostumu in vse bo v redu. Ali pa ne? Serijo je priporočljivo gledati v temi.


NOČNA IZMENA (THE NIGHT SHIFT)

Že v videoteki Pickbox na SiOL TV!

Če so vam všeč serije Urgenca, Talenti v belem in Stažisti, vam bo tudi Nočna izmena, saj so v njej poleg vseh resnih bolezni in nesreč, s katerimi se spopada ekipa, prisotni še odmerek humorja, norost in praktične šale, ki bolnišnične hodnike spreminjajo v poligon osebnih zamer in dokazovanja.

Ekipa mladih zdravnikov, ki je izkušnje nabirala v surovih razmerah v Afganistanu, se v bolnišnici v San Antoniu spopada z najhujšimi mogočimi primeri. Ni strahu in oklevanja, vsak primer rešijo hitro, celjenje lobanje pa je zanje prava mala malica.


ČETA (X COMPANY)

Že v videoteki Pickbox na SiOL TV!

Vohunski triler o drugi svetovni vojni in ljudeh, ki na obali Ontarijskega jezera pripravljajo strogo zaupno operacijo. Ko je leta 1942 Kanada napovedala vojno Nemčiji, Japonski in Italiji, so zbrali skrivne agente, ki so se morali podati za sovražnikovo črto, kjer so razkrivali in pobijali sovražnike.

Serija ima zgodovinsko podlago, saj so v Kanadi res urili prve sodobne vohune, hkrati pa prikazuje, kako se je posameznik lahko upiral vojski in režimu.

Med odlično igralsko zasedbo boste prepoznali tudi dva znana obraza. To sta zvezdnik serije Luther Warren Brown in Evelyine Brochu, ki smo jo lahko gledali v seriji Sirote (Orphan Black). Na Pickboxu je na voljo celotna serija.


POKVARJENO MESTO (WICKED CITY)

Kmalu v videoteki Pickbox na SiOL TV!

Pickbox september | Foto:

V osemdesetih so nekateri uživali v seksu, nekateri v dobri glasbi, nekaj posameznikov pa se je zasvojilo z najhujšim mamilom med vsemi – umori. Serija Pokvarjeno mesto vas bo popeljala na območje Sunset Stripa, prednika Sunset Boulevarja, ki ga ustrahujejo serijski morilci, gledalci pa bodo spremljali ekipo, ki je na strani pravice.

Poleg detektivov Jacka Rotha (Jeremy Sisto) in Paca Contrerasa (Gabriel Luna) so tu še mlada novinarka Karen (Taissa Farmiga), fotograf Diver in številni drugi, ki hočejo odkriti morilca. Pustolovščina, ki presenetljivo spominja na Bonnie in Clyda, zagotavlja akcijo, napetost in odlično kemijo med dvema podležema.


TEMNEJŠI (BLACKISH)

Že v videoteki Pickbox na SiOL TV!

Nova uspešna komedija, ki je letos prejela tri nominacije za emmyje, ni samo zgodba, ki vam bo postregla s težkimi, družbeno pomembnimi temami, temveč je tudi zagotovilo za dober smeh. Sproščenost, veliko odličnih šal, samoironija in kakšna lekcija o tem, kako je biti edina temnopolta družina v belopolti soseski.

Zaščitni znak te dobre komedije je rušenje predsodkov in to na zdrav ter zabaven način. Čeprav nas Drejeva družina včasih spomni na Cosbyjeve, je to komedija na povsem drugi ravni. Dre (Anthony Anderson) in družina se tako norčujejo iz odnosa, da biti temnopolt ni samo vprašanje barve kože, temveč tudi vprašanje določenega vedenja, saj če se ne vedeš tipično črnsko, potem nisi dovolj črn in si v tem primeru to, kar so oni – temnejši.


AMERIŠKA GOTIKA (AMERICAN GOTHIC)

Kmalu v videoteki Pickbox na SiOL TV!

Še ena premierna serija, ki prinaša veliko vznemirjenja, je Ameriška gotika. Serija je deloma družinska drama, deloma psihološki triler. To je zgodba o bogati bostonski družini, ki v svoji sredini skriva morebitnega serijskega morilca, ki za sabo ne pušča sledi, temveč le srebrn zvonček.

Nihče ni varen, vsakdo je osumljenec, ta vznemirljivi triler pa lahko postane vaša najljubša serija sezone. Na Pickbox prihaja edina do zdaj posneta sezona.


BULL

V videoteki Pickbox na SiOL TV od 21. septembra!

Če vam povemo, da se za imenom Bull skriva slavni obraz dr. Phila McGrawa, ki je s svojimi nasveti o življenjskih težavah zgradil kariero in neštetokrat gostoval na Oprah showu, smo prepričani, da ne boste hoteli zamuditi niti ene epizode te serije, ki še čaka na premiero.

Ko bodo Bulla predvajali v ZDA, bo Pickbox poskrbel, da se bo to dan pozneje zgodilo tudi v Sloveniji. Ob briljantnem Philu, ki je lastnik enega najpomembnejših svetovalnih podjetij v Ameriki, se boste naučili, kako združiti najboljšo retoriko, psihologijo in intuicijo ter kako gledati skozi oči porotnikov, odvetnikov, obtožencev in prič … Dr. Jasona Bulla igra karizmatični Michael Weatherly iz serije Preiskovalci na delu: NCIS, ki prav tako prihaja na Pickbox.


MOČ (POWER)

Že v videoteki Pickbox na SiOL TV!

Moč iz tedna v teden prinaša vse več novega in burnih dogodkov, povezanih s človekom, ki mu preteklost ves čas trka na vrata. Tretja sezona serije ni prav prizanesljiva do Ghosta (Omari Hardwick), ki skuša obrniti nov list, pozabiti na vse slabo, kar je storil v preteklosti, in pobegniti od umazanega denarja, za gledalce pa je morda celo najboljša.

Že danes se lahko sprostite z vsemi dostopnimi deli serije Moč, nove, še bolj vznemirljive epizode pa vas bodo na Pickboxu pričakale vsak ponedeljek ob 21. uri, samo en dan po ameriški premieri.


Kako gledati Pickbox?

Vsebine Pickboxa so na voljo na programskem mestu 242* na SiOL TV, do njih pa lahko dostopate tudi prek tipke Meni na daljinskem upravljalniku.

*Velja za komunikator BOX.


Ne spreglejte