Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Deja Crnović

Ponedeljek,
31. 8. 2015,
14.01

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Ena žlahtna štorija

Ponedeljek, 31. 8. 2015, 14.01

6 let, 6 mesecev

Pet namigov, kako se bo nocoj nadaljevala Ena žlahtna štorija

Deja Crnović

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Danes ob 20. uri se na Planet TV vrača Ena žlahtna štorija, ki prinaša nove zaplete, pa tudi nove like. Pred nocojšnjo televizijsko premiero smo za vas pripravili pet namigov, kaj vas čaka.

1. Pridružil se nam bo nov lik, ki bo odpeljal eno od hčera V drugi sezoni romantične nadaljevanke se bodo že znanim junakinjam in junakom pridružili še novi, ki bodo poskrbeli za dodatne zaplete znotraj dvorca Gredič. Če ste pozorno pogledali fotografije s predpremiere prvega dela v Kinu Bežigrad, ste novega člana zasedbe že lahko opazili.

Katero od hčera bo odpeljal iz Slovenije in kateri od spremljevalcev bo za njima tekel v copatih, boste izvedeli zvečer, glede sumljivega moškega pa vam ponujamo naslednji namig:

2. Prstan bo spet izginil Medtem ko Eli pridno študira v Rimu, njena moška, Hubert in Ibro, povzročata težave na Grediču. Ibru je bila namreč naložena naloga, da med Elijino odsotnostjo pazi na prstan svetega Marka, ki sta ga skupaj ukradla iz župnikovega sefa, ker pa predal z nogavicami ni najbolj varno mesto, najbolj zaželeni neporočni prstan v Štoriji spet izgine.

3. Žan se bo pomeril z domačinko Maja in Žan bosta kmalu postala starša, zato bo moral predvsem Žan spremeniti svoj način življenja: manj umetnosti in marihuane, več služenja kruha in odgovornosti. Maja ga zato pošlje na teren, kjer bo služil s prodajo marmelade, vendar pa mu izkušnjo hitro zagreni domačinka, ki ga postavi na svoje mesto.

4. Še z Magdaleno so lepše ravnali

Gušto je še vedno v samostanu, kjer je na enoletni preizkušnji. Tam ga seveda želi obiskati mati Marija, a ker je v samostanu ženskam vstop prepovedan, ta ostane pred vrati. Ogorčena, da je ne pustijo h Guštu, župniku potarna, da so še z Magdaleno lepše ravnali, vendar pa vse še ni izgubljeno. Gušta namreč morda čaka nova naloga, ki ga bo približala domačim.

5. Bo Berto še z nami? Prekinjena poroka hčerke Anice, profesor Hubert, ki vztrajno razkopava njegovo posestvo, gostilničar, ki trdi, da je zemlja, na kateri imajo Špacapanovi posajene trte, v resnici njegova, pa še srčne težave hčerke Zale so očitno preveč za Berta, lastnika in gospodarja posesti. A več o tem nocoj na Planet TV.

K ogledu vas vabita tudi Gušto in Ibro:

Danes 1.del druge sezone Ena žlahtna štorija. Posebno povabilo Od Gusta in Ibrota :) Ena žlahtna štorija

Posted by Ranko Babic on Sunday, 30 August 2015
Ne spreglejte