Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
26. 4. 2017,
13.42

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Sreda, 26. 4. 2017, 13.42

6 let, 6 mesecev

KRALJ ARTUR - LEGENDA O MEČU

Nova mojstrovina režiserja Guya Ritchieja

Oglasno sporočilo

Priznani filmski ustvarjalec Guy Ritchie v svojem tipičnem dinamičnem slogu na velika platna prinaša domišljijsko-akcijsko pustolovščino epskih razsežnosti, v kateri se zelo sodobno loteva klasične legende o meču ekskaliburju in Arturja (Charlie Hunnam) spremlja na njegovi poti z ulic na prestol. Guyu Ritchieju je uspelo ustvariti mojstrovino, ki bo navduševala vse ljubitelje Igre prestolov in podobnih priljubljenih serij.

 | Foto:

Kratka zgodba:
Ko malemu Arturju umorijo očeta, se prestola polasti njegov stric Vortigern (oskarjevski nominiranec Jude Law). Arturju je tako vzeta prirojena pravica in fantič se ne zaveda, kdo v resnici je. Odrašča po zakotnih ulicah mesta, a ko potegne meč iz kamna, se njegovo življenje obrne na glavo in sprijazniti se mora s svojo dediščino … postati kralj.

Fotogalerija
1 / 7

V filmu igrajo še David Beckham, Astrid Berges-Frisbey, oskarjevski nominiranec Djimon Hounsou, Aidan Gillen in Eric Bana. Ritchie režira po scenariju, ki ga je spisal sam z Lionelom Wigramom in Jobyjem Haroldom po zgodbi drugega in Davida Dobkina.

Film na velika platna prihaja že 10. maja, tudi v 3D-različici. Velika slavnostna premiera filma bo 10. maja ob 20. uri v Cineplexxu Kranj, vstopnice zanjo pa so že na voljo.

Distributer filma je BLITZ Film & Video Distribution.

 

Ne spreglejte