Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
3. 2. 2017,
7.00

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

film 50 odtenkov teme romantični film romantična drama Dakota Johnson Jamie Dornan Kim Basinger

Petek, 3. 2. 2017, 7.00

6 let, 6 mesecev

Napovedujemo: Petdeset odtenkov teme (Fifty shades darker)

Oglasno sporočilo

Prihaja naslednje poglavje svetovnega fenomena, ki prinaša še več erotičnega naboja.

Svetovni fenomen Petdesetih odtenkov je v polni pripravljenosti, da gledalce po vsem svetu ponovno zasvoji. Po razkritem prvem napovedniku težko pričakovanega drugega dela romantične drame PETDESET ODTENKOV TEME, v katerem izvemo, da razmerje ljubimcev Christiana Greya in Anastasie Steele poteka po povsem novih pravilih in brez kazni ter da ga ogrožajo temačne sence iz preteklosti skrivnostnega multimilijonarja, si preden greste v kino lahko ogledate drugi napovednik. Ta razkriva, da se, medtem ko se Christian bori s svojimi notranjimi demoni, Anastasia spopada z jezo in zavistjo, ki ju v njej vzbuja nekdanja ženska njenega ljubimca.

Kot obljublja že naslov, si bomo tokrat nadeli nekaj temnejšega. Novo poglavje Petdesetih odtenkov, ki prinaša še več erotičnega naboja in vznemirljivih trenutkov, prihaja v naše kinematografe 9. FEBRUARJA 2017, najbolj neučakani pa si boste lahko film ogledali že na premierah, ki se bodo v večjih mestih po Sloveniji odvile 8. FEBRUARJA zvečer.

 | Foto:

O FILMU:

Jamie Dornan in Dakota Johnson se vračata kot Christian Grey in Anastasia Steele v drugem poglavju svetovnega fenomena Petdesetih odtenkov, ki je s svojim erotičnim nabojem zasvojil bralce in gledalce po vsem svetu ter jih osvobodil predsodkov.

Naj spomnimo, v Petdesetih odtenkih sive smo spoznali sramežljivo študentko književnosti Anastasio Steele, ki se je spustila v vroče in strastno razmerje z neverjetno privlačnim, skrivnostnim in strah vzbujajočim multimilijonarjem Christianom Greyem. Ana je počasi odstirala tančico in spoznavala vznemirljivo, a temno plat svojega ljubimca. In prav njegova obsesivna potreba po nadzoru in nadvladi je bila glavni razlog za konec njunega burnega razmerja.

Romantična drama Petdeset odtenkov teme, ki sledi filmski uspešnici iz leta 2015, na velika platna prihaja za valentinovo 2017, ko si bomo na njeno povabilo nadeli nekaj za odtenek temnejšega.

Od prvotne igralske zasedbe se poleg Dakote in Jamieja vračajo tudi oskarjevka Marcia Gay Harden, Jennifer Ehle, Luke Grimes, Rita Ora, Victor Rasuk, Eloise Mumford in Max Martini. Kot novi obrazi so se franšizi priključili oskarjevka Kim Basinger, Hugh Dancy, Bella Heathcote in Eric Johnson.

Petdeset odtenkov teme je režiral James Foley (Strah, Hiša iz kart), produkcijsko ekipo pa znova sestavljajo Michael De Luca, Dana Brunetti, Marcus Viscidi in E. L. James, avtorica knjižne serije. Pod scenarij, ki temelji na romanu Petdeset odtenkov teme, se podpisuje Niall Leonard.

 | Foto:

O ZGODBI:

"Tokrat brez pravil. Brez kazni. In brez skrivnosti." Anastasia Steele

Ko smo se nazadnje srečali s protagonistoma zgodbe, so Christianove mračne skrivnosti postale prevelik zalogaj za sramežljivo Anastasio Steele, kar je privedlo do razdrtja njunega razmerja.

Usodno privlačni Christian Grey je tedaj spoznal, da se ljubezni preprosto ne da zajeziti s sklenitvijo poslovne pogodbe. Da bi popravil napake in ponovno obudil razmerje z Anastasio, bo sprva moral sprejeti njene pogoje, ki pa so povsem drugačni od njunega prvotnega dogovora.

Anastasia in Christian počasi začenjata graditi zaupanje in stabilen odnos, ko se nad par zgrnejo temačne sence iz Christianove preteklosti. Te so odločene, da bodo uničile vse upe na njuno skupno prihodnost.

ZANIMIVOSTI:

•    Producenti so se odločili, da bo v drugem in tretjem delu Jamie Dornan lahko nosil nekaj dni staro brado. Prejeli so namreč številne odzive, da je bil sveže obriti lepotec v prvem delu premalo seksi za vlogo Christiana Greya.
•    Drugi del filma so snemali letos v Nici, ravno v času terorističnega napada v Franciji.
•    Film Petdeset odtenkov sive je po svetu zaslužil 560 milijonov dolarjev, tudi v Sloveniji je požel veliko navdušenja, podiral rekorde in zbral skupaj 136.370 gledalcev.
•    Scenarist Niall Leonard je mož avtorice knjižne serije E. L. James.
•    Kim Basinger bo v filmu prevzela vlogo Elene Lincoln, Christianove starejše ljubimke, ki ga je vpeljala v svet spolnih praks BDSM.

 | Foto:

IGRALSKA ZASEDBA: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Hugh Dancy, Eric Johnson, Jennifer Ehle, Luke Grimes, Rita Ora, Victor Rasuk, Eloise Mumford, Max Martini, Bella Heathcote, Kim Basinger in Marcia Gay Harden
REŽIJA: James Foley
ZGODBA: David Loucka in Jacob Estes
SCENARIJ: Niall Leonard; po knjigi Petdeset odtenkov teme, avtorice E.L. James
PRODUCENTI: Michael De Luca, E.L. James, Dana Brunetti, Marcus Viscidi
ŽANR: Romantična drama

Ne spreglejte