Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
8. 5. 2017,
9.25

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

TV-serija televizija priporočila Telekom Slovenije Pickbox

Ponedeljek, 8. 5. 2017, 9.25

6 let, 6 mesecev

Televizija Telekoma Slovenije

Maja v videoteki Pickbox: dve novi seriji in trije ekskluzivni finali sezon

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Maja v videoteki Pickbox

Med številnimi novimi vsebinami, ki si jih boste ta mesec lahko ogledali v videoteki Pickbox na televiziji Telekoma Slovenije, še posebej izpostavljamo finalne epizode serij Milijarde, Škorpijon in Bull ter premieri dveh serij – Mladi in lačni ter Šepet.


EKSKLUZIVNI FINALI SEZON


Milijarde (Billions)

Maja v videoteki Pickbox | Foto:

Dobitnika emmyja in zlatega globusa Paul Giamatti in Damian Lewis igrata tekmeca v Showtimovi drami Milijarde. Ta predstavlja odziv na turbulenten svet financ, ki je povzročil eno največjih gospodarskih kriz v zgodovini ZDA in ki ga večina med nami ne pozna.

Na eni strani imamo kralja investicijskih skladov Bobbyja Axelroda (Lewis), na drugi strani pa odvetnika Chucka Rhoadesa (Giamatti), ki je prepričan, da je ta svet zgrajen na kriminalu, in poskuša narediti vse, da bi ga razkrinkal. Povedano drugače: Milijarde so poligon za razkazovanje moči dveh egocentrikov, ki drug drugemu kopljeta jamo, v katero nihče noče pasti.

Ne moški ne ženska

Druga sezona Milijard prinaša presenečenje v obliki treh novih likov, med njimi pa je morda najzanimivejši lik Taylor (Asia Kate Dillon) – oseba, ki se ne opredeljuje ne kot moški ne kot ženska, pri Axlu pa dela kot finančni/-a strokovnjak/-inja.

Asia Kate Dillon se tako opredeljuje tudi v resničnem življenju, zaradi česar bo letošnja podelitev emmyjev obzirnejša v svoji uradni klasifikaciji igralcev in igralk. │ Foto: Showtime

Finale druge sezone serije Milijarde bo v videoteki Pickbox na voljo od ponedeljka, 8. maja.

Škorpijon (Scorpion)

Maja v videoteki Pickbox | Foto:

Mladi britanski igralec Elyes Gabel je Škorpijon – človek z najvišjim inteligenčnim količnikom na svetu. Njegov lik Walter O'Brien temelji na resničnem človeku z istim imenom – irskem poslovnežu, ki se je Nasi pridružil pri rosnih 13 letih.

Svet, kakršnega poznamo, je zaradi razvoja informacijske tehnologije postal ranljiv in kdo ga bo branil bolje kot Walter? Ta okrog sebe zbere ekipo podobno pametnih ljudi in skupaj iščejo rešitve za skoraj nerešljive težave, povezane s tehnologijo. │Foto: CBS

Finale tretje sezone serije Škorpijon bo v videoteki Pickbox na voljo od torka, 16. maja.

Bull (Bull)

Maja v videoteki Pickbox | Foto:

Michael Weatherly, ki je zaslovel kot agent Tony DiNozzo v seriji Preiskovalci na delu: NCIS, se je po 13 letih poslovil od tega lika in postal dr. Jason Bull. Lik Bulla delno temelji na osebnosti in profesionalni karieri Phila McGrawa, ki je zaslovel s svetovanjem v Oprah Showu, kar pomeni, da ima serija zanimive korenine v resničnosti.

Bull je zgodba o očarljivem Jasonu Bullu, ki združuje svoje znanje iz psihologije in informatike z lastno intuicijo, da bi pri vsakem primeru ocenil, kako se bodo odzvali porota, odvetniki, priče in obtoženi. To mu daje prednost pred vsemi drugimi vpletenimi v sodnem primeru, vsaka epizoda pa je prava življenjska drama. │Foto: CBS

Finale prve sezone serije Bull bo v videoteki Pickbox na voljo od srede, 24. maja.

PREMIERI NOVIH SERIJ


Mladi in lačni (Young & Hungry)

Maja v videoteki Pickbox | Foto:

Ko bogati mladi podjetnik Josh (Jonathan Sadowski) najame živahno Gabi (Emily Osment) za osebno kuharico, trčita dva svetova.

Po nespretni avanturi za eno noč se ves čas sprašujeta, kaj bosta storila s svojimi vzajemnimi čustvi in ali jima bo uspelo ohraniti profesionalni odnos. Odgovor na to vprašanje boste našli v humoristični seriji Mladi in lačni. │Foto: ABC Family

Prvi dve sezoni serije Mladi in lačni bosta v videoteki Pickbox na voljo od ponedeljka, 15. maja.

Šepet (The Whispers)

Maja v videoteki Pickbox | Foto:

FBI-jeva strokovnjakinja za delo z otroki Claire Benningan (Lily Rabe) preiskuje grozljive incidente v Washingtonu, v katerih se otroci sporazumevajo s svojim namišljenim prijateljem, poimenovanim Drill. Ali nekdo otroke poskuša speljati na napačno pot ali gre za nekaj veliko vznemirljivejšega?

Težko pričakovano znanstvenofantastično serijo, ki temelji na kratki zgodbi Zero Hour ameriškega pisatelja Raya Bradburyja, sta producirala Steven Spielberg in Soo Hugh, ki sta sodelovala že pri snemanju TV-uspešnice Ujeti pod kupolo. │ Foto: ABC

Prva sezona serije Šepet je že na voljo v videoteki Pickbox.

Majski promocijski video videoteke Pickbox:


Kako gledati Pickbox?

Vsebine Pickboxa so na televiziji Telekoma Slovenije na voljo na programskem mestu 242*, do njih pa lahko dostopate tudi prek tipke Meni na daljinskem upravljalniku.

*Velja za komunikator BOX.


Ne spreglejte