Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
17. 2. 2017,
9.10

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

film Lego Batman Blitz film

Petek, 17. 2. 2017, 9.10

6 let, 6 mesecev

LEGO BATMAN navdušuje množice

Oglasno sporočilo

Oglejte si filmček iz zakulisja snemanja tega filmskega spektakla iz kock

Čakanja je konec! Črno-rumeni junak iz kock, znan tudi kot vitez teme, je zavzel velika platna ter v predpremiernih predvajanjih nasmejal in očaral že na tisoče Slovencev.

Da bi tudi vas navdušili za ogled tega izjemnega animacijskega spektakla, vam ekskluzivno predstavljamo kratki filmček iz zakulisja.

LEGO BATMAN FILM je ponovno narejen na osnovi najbolj priljubljenih kock na svetu, prav vsaka scena v filmu pa je bila pred digitalizacijo dejansko sestavljena iz legokock. V filmu se poleg največjih superjunakov in zlobcev kar gnete drugih zvezdnikov, v izvirni različici so svoje glasove likom posodili med drugim tudi Chaning Tatum, Mariah Carey, Will Arnett in Zach Galifianakis, v sinhronizirani različici pa Klemen Slakonja, Domen Valič, Kristijan Ostanek, Maja Martina Merljak, Marjan Bunič in mnogi drugi.

LEGO BATMAN FILM si že lahko ogledate v vseh kinematografih po Sloveniji, v podnaslovljeni ali sinhronizirani različici. Na voljo je tudi v 3D-tehnologiji. Distributer filma je Blitz Film & Video Distribution.

 | Foto:

 | Foto:

 | Foto:

 | Foto:

Ne spreglejte