Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
11. 9. 2019,
18.05

Osveženo pred

4 leta, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,05

Natisni članek

Pickbox TV-serija TV Telekoma Slovenije

Sreda, 11. 9. 2019, 18.05

4 leta, 6 mesecev

TV Telekoma Slovenije

Kri ni voda v napeti irski seriji o zakopanih družinskih skrivnostih

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,05
Kri

V videoteki Pickbox NOW si lahko premierno ogledate celotno prvo sezono irske kriminalistične serije Kri. To opisujejo kot mešanico psihološkega trilerja in irskega noira, zgodba pa obravnava zakopane družinske skrivnosti in vpliv preteklosti na sedanjost.

September na HBO
Trendi Slovo serije o pornografski industriji in zvezdniško obarvani komediji

Cat Hogan (Carolina Main) je navajena bežati pred svojo preteklostjo, ko pa njena mati Mary (Ingrid Craigie) "po nesrečnem naključju" umre, se mora soočiti z družino, ki se je je izogibala zadnjih deset let.

Cat je bila od nekdaj črna ovca družine, zdaj pa ta neprijetni družinski sestanek v njej prebudi zlovešče demone preteklosti in vrže sum na materino smrt.

Čeprav si želi, da bi bila materina smrt nesreča, začenja spoznavati, da je ima zgodba očeta Jima (Adrian Dunbar) veliko lukenj. Teden dni po Maryjini smrti poskuša Cat odkriti resnico, če želi razumeti sedanjost, pa se bo morala ozreti v preteklost.

Glavna junakinja serije Kri Cat Hogan (Carolina Main) sumi, da je njen oče povezan z materino smrtjo. | Foto: Pickbox NOW | Foto: Glavna junakinja serije Kri Cat Hogan (Carolina Main) sumi, da je njen oče povezan z materino smrtjo. | Foto: Pickbox NOW Soigralci kot pravi sorodniki

Irska kriminalistična serija Kri (Blood) temelji na družinskih odnosih in prepričljivih likih, s katerimi se gledalci zlahka poistovetimo.

Glavno junakinjo je odlično upodobila Carolina Main (Unforgotten), v vlogi Catinega očeta Jima se je izkazal Adrian Dunbar (Line of Duty), igralsko zasedbo serije pa dopolnjujeta Diarmuid Noyes (Borgia) kot Catin mlajši brat Michael in Grainne Kennan (Black Mirror) kot Catina starejša sestra Fiona.

Omenjeni igralci dajejo vtis, da so v resnici sorodniki, tudi po zaslugi odličnega scenarija, ki ga je napisala Sophie Petzal (The Last Kingdom, Riviera).

Vsak ima svoj pogled na resnico

V tem novem in vznemirljivem pogledu na žanr kriminalke je nenehno prisotna dilema, ali je Cat paranoična ali pa je v resnici odkrila grozno resnico o svojem očetu.

Nekaj je gotovo – v seriji Kri ne moremo biti povsem prepričani o ničemer in nikomer, resnica pa je odvisna od tistega, ki jo pripoveduje.

Serija Kri je na voljo v videoteki Pickbox NOW na televiziji Telekoma Slovenije.
Filmi, ki temeljijo na videoigrah
Trendi Filmi, ki temeljijo na videoigrah

Napovednik serije Kri:

Fosterjevi
Trendi Fosterjevi – sodobna družina producentke Jennifer Lopez

Kako gledati Pickbox NOW?

Vsebine videoteke Pickbox NOW so na televiziji Telekoma Slovenije na voljo na programskem mestu 242*, do njih pa lahko dostopate tudi prek tipke Meni na daljinskem upravljalniku.

*Velja za komunikator BOX.

Ne spreglejte