Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
7. 2. 2017,
10.13

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,50

Natisni članek

2 na 2 kviz Planet TV Žiga Gombač Boštjan Klun

Torek, 7. 2. 2017, 10.13

6 let, 6 mesecev

Kdo bo v novem TV-kvizu pokazal največ znanja?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,50
Kviz 2 na 2 | Foto Planet TV

Foto: Planet TV

Na Planet TV se začenjajo dvoboji, v katerih ne bo zaleglo kazanje mišic, za zmago bo treba pokazati znanje. Kviz, ki si ga boste prvič lahko ogledali 20. februarja, bosta vodila Žiga Gombač in Boštjan Klun.

V družinskem kvizu 2 na 2 se bosta preskusila dva para, ki se bosta vsakokrat pomerila v nizu šestih iger: slike s sveta, premetanke, moje število, šifra, zid in asociacije. Zmagovalca bosta napredovala v naslednji krog, kjer bosta nanju čakala izzivalca. Par, ki bo nanizal tri zaporedne zmage, bo neposredno napredoval v četrtfinale. Tam se bo pomeril s sebi enakimi, torej tistimi, ki bodo prav tako nanizali tri zmage ali v predtekmovanju zbrali največ točk. Ob koncu sezone bomo tako priče dvoboju dvojic, ki bodo v predtekmovanjih pokazale največ znanja. Zmagovalni par lahko domov odnese nagrado v vrednosti do 5.000 evrov.

Nagrade tudi za gledalce

"Komaj čakam, da začnemo," pravi Žiga Gombač. | Foto: Planet TV "Komaj čakam, da začnemo," pravi Žiga Gombač. Foto: Planet TV Za znanje bodo nagrajevali tudi gledalce. V vsaki oddaji jim bodo zastavili uganko, pravilen odgovor, poslan prek SMS-sporočila, pa bo lahko najbolj srečnemu med njimi prinesel lepo nagrado.

Kviz bosta izmenično vodila Žiga Gombač in Boštjan Klun.

"Sprostitev, odklop in zabava"

Žiga Gombač, pisatelj, radijec in navdušen tekač, se zlepa ne ustraši novega izziva: "Po napornem dnevu se zvečer še kako prileže sesti na kavč, si prižgati TV in odmisliti vse težave. Kviz 2 na 2 bo gledalcem omogočil prav to. Sprostitev, odklop in zabavo. In ne samo to, v kvizu se bodo lahko pomerili in uživali tudi sami. Sem rekel uživali? Prav gotovo! Preizkusi so namreč iskrivi, zanimivi in primerni za vsakogar, zato komaj čakam, da začnemo."

"Vesel sem, da so dali priložnost znanju"

Boštjan Klun ima s televizijo že veliko izkušenj, a je, kot pravi, prijetno vznemirjen ob misli, da bo vodil kviz. | Foto: Planet TV Boštjan Klun ima s televizijo že veliko izkušenj, a je, kot pravi, prijetno vznemirjen ob misli, da bo vodil kviz. Foto: Planet TV Boštjan Klun ni novinec na sceni, komunikator, televizijski in radijski voditelj priznava: "Čeprav se je v moji glavi že vse postavilo na svoje mesto, sem ob misli, da bom vodil kviz, prijetno vznemirjen. Najbolj se veselim tega, da bomo kodrali možgane in da se je televizija odločila dati priložnost znanju, torej vsebini, ki jo je, bodimo iskreni, včasih zamenjala forma. Seveda vprašanja ne bodo pretežka, saj je kviz namenjen (tudi) zabavi, igre so raznolike, nekatere spominjajo na tiste, ki smo se jih igrali v otroštvu, spet druge pa bomo videli prvič. Dobro se bomo imeli!"

Družinski kviz 2 na 2 bo od 20. februarja na sporedu Planet TV od ponedeljka do petka.

Ne spreglejte