Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
8. 9. 2016,
14.51

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,30

Natisni članek

DKino SiOL TV HBO Cinemax

Četrtek, 8. 9. 2016, 14.51

6 let, 6 mesecev

Cinemax na SiOL TV

Kanala Cinemax in Cinemax 2 sta preoblikovana

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,30
Cinemax

1. septembra sta bila Cinemax in Cinemax 2 preoblikovana v tematsko različna kanala, uporabniki SiOL TV pa bodo lahko ta konec tedna do njiju dostopali brezplačno.

Kanala Cinemax in Cinemax 2 ljubitelje sedme umetnosti razveseljujeta z najboljšim izborom žanrsko različnih filmov – od velikih hollywoodskih uspešnic do večkrat nagrajenih in kritiško hvaljenih filmov z vsega sveta.

Vsak kanal Cinemax ponuja svojo lastno prepoznavno linijo programa, ki jo predvajajo 24 ur na dan brez reklamnih prekinitev.

Mainstream filmi vseh žanrov se bodo zdaj predvajali na Cinemaxu, medtem ko so neodvisni in kultni filmi ter festivalske senzacije glavni aduti programske ponudbe kanala Cinemax 2.


Cinemax – mainstream filmski kanal


Cinemax prinaša ameriške in svetovne filme vseh žanrov – dinamične drame, komedijo, akcijo, avanturo, grozljivke, kriminalke ter fantazijske in znanstvenofantastične filme. Gledalci bodo lahko uživali v novih serijah, poudarek pa je na premierah serij originalne Cinemaxove produkcije.

V nedeljo ob 21.35 si boste lahko na kanalu Cinemax brezplačno ogledali režijski prvenec Bena Afflecka, kriminalni triler Zbogom punčka. | Foto: V nedeljo ob 21.35 si boste lahko na kanalu Cinemax brezplačno ogledali režijski prvenec Bena Afflecka, kriminalni triler Zbogom punčka.

Cinemaxova programska ponudba je glede na dan v tednu namenjena točno določenim vsebinam:

• Ob nedeljah so na sporedu premiere velikih filmskih hitov.

• Sobota prinaša premiere novih serij.

• Petek je posvečen izbiri kultnih stvaritev in grozljivkam.

• Ob sredah je čas za drame in trilerje.


Cinemax 2 – art filmski kanal


Umetniški kanal Cinemax 2 ponuja velik izbor odličnih filmov evropskih in mednarodnih neodvisnih studiev, kultne filme in klasike – tako stare kot tiste, ki bodo to še postale.

Gledalci bodo uživali ob nagrajenih vsebinah, festivalskih favoritih in kritiško hvaljenih mednarodnih filmih. Velik poudarek v programski vsebini je na pronicljivih in navdihujočih dramah ter romantičnih filmih z izoblikovanimi podrobnostmi, ki se osredotočajo na življenjske zgodbe.

Kanal Cinemax 2 je namenjen predvsem kritiško hvaljenim filmom, kot je mojstrovina 45 let, ki je glavni igralki Charlotte Rampling letos prinesla nominacijo za oskarja. | Foto: Kanal Cinemax 2 je namenjen predvsem kritiško hvaljenim filmom, kot je mojstrovina 45 let, ki je glavni igralki Charlotte Rampling letos prinesla nominacijo za oskarja.

Programska ponudba Cinemax 2 je glede na dan v tednu namenjena točno določenim vsebinam:

• Sobota prinaša glavno tedensko premiero.

• Nedelja je posvečena internacionalnim filmom in svetovni kinematografiji.

• Ob ponedeljkih so na sporedu kultni filmi in sodobne klasike.

• Četrtek je posvečen nagrajenim serijam.


Odprt konec tedna za uporabnike SiOL TV!

SiOL TV bo svojim naročnikom, ki uporabljajo Box, 10. in 11. septembra omogočil brezplačen ogled obeh preoblikovanih Cinemaxovih kanalov. Predstavljamo vam izpostavljene vsebine, ki se bodo na njiju predvajale v času odprtega konca tedna.

Cinemax odprti vikend | Foto:

Serija o vojnem veteranu, ki se prilagaja na običajno življenje

V soboto, 10. septembra, ob 20. uri si bodo gledalci lahko ogledali premiero nove Cinemaxove serije Quarry, ki temelji na priljubljenih knjižnih prodajnih uspešnicah Maxa Allana Collinsa.

V njej Logan Marshall-Green (Prometej) igra Maca Conwaya/Quarryja, ki se po vietnamski vojni ponovno poskuša prilagoditi na normalno življenje. Medtem ko se bori z vojnimi izkušnjami, se zaplete v mrežo umorov in korupcije.

Izvršni producent in režiser vseh osmih delov serije je Greg Yaitanes, ki je prejel emmyja za Cinemaxovo serijo Banshee in za serijo House.

Na svoj račun bodo prišli tudi filmski sladokusci

V nedeljo, 11. septembra, ob 20. uri bodo gledalci lahko uživali v filmski premieri psihološkega trilerja Privrženec, v katerem glavno vlogo igra Vincent Cassel, takoj zatem pa še v režijskem prvencu Bena Afflecka - kriminalistični drami Zbogom, punčka, v kateri igrajo Casey Affleck, Morgan Freeman, Ed Harris in Michelle Monaghan.

Iz art ponudbe, ki jo med odprtim koncem tedna prinaša Cinemax 2, priporočamo premiere filmov 45 let (nominacija za oskarja in zlati globus), Dobrodušni velikan (nagrada na filmskem festivalu v Tribeci) in Mandarine (nominacija za oskarja in zlati globus).

Če želite preveriti, katere vsebine se bodo med odprtim koncem tedna predvajale na kanalih Cinemax in Cinemax 2, obiščite prenovljeni TV-spored na Siol.net.

Video-predstavitev Cinemaxovega odprtega konca tedna:


Cinemaxovi kanali na SiOL TV:

Cinemax – programsko mesto 208*na SiOL TV.

Cinemax 2 – programsko mesto 209* na SiOL TV.

Cinemax HD – programsko mesto 234* na SiOL TV.

Cinemax 2 HD – programsko mesto 235* na SiOL TV.

*Velja za komunikator BOX.


Programska opcija HBO na SiOL TV

Programska opcija HBO vam nudi pet kakovostnih filmskih programov (HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax in Cinemax2), ki so dostopni tudi v visoki ločljivosti (HD).

Poleg petih programov je brezplačno na voljo tudi spletna videoteka HBO GO in klasična televizijska videoteka HBO OD, kjer si vse vsebine ogledate brez dodatnega plačila.

HBO in Cinemax prinašata največje filmske uspešnice, nagrajevane serije iz izvirne produkcije, filmske klasike, festivalske filme, evropske in svetovne filme, prenose posebnih dogodkov in prinašata največje zvezde v vaše domove.

Ne spreglejte