Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
24. 6. 2016,
13.51

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Cineplexx filmi kino

Petek, 24. 6. 2016, 13.51

6 let, 6 mesecev

Ladies (Chick Flick) Night v Cineplexxu Kranj

Ganljiva ljubezenska zgodba privabila solze v oči

Oglasno sporočilo

Foto: Mediaspeed

Včeraj zvečer je bil v Cineplexxih po vsej Sloveniji pravi Chick Flick. Romantična drama Ob tebi (Me Before You) je bila odlična izbira za obisk kina s prijateljicami, kar so potrdile tudi večinoma razprodane dvorane.

Obiskovalke so se pred začetkom filma razveselile pravih poletnih darilc - nove dišave Naomi Campbell Bohemian Garden in prenovljenega izvoda revije Lady. Marsikateri obiskovalki so se ob ganljivi ljubezenski zgodbi orosile oči, zato so vsem prav prišli žepni robčki Paloma Sensitive care. Nekaj srečnic je prejelo darilni paket poletnih izdelkov podjetja Orbico ter knjigi Ob meni in nadaljevanje Brez tebe založbe Mladinska knjiga.

V kranjskem Cineplexxu je za dobro vzdušje pred filmom poskrbel moderator Denis Malačič, ki je občinstvu predstavil tudi prav posebno gostjo večera, prevajalko knjige Ob meni Radojko Manfredo Modic. Ženskega večera sta se udeležili tudi modna oblikovalka Maja Ferme z možem Igorjem Kapšem in televizijska voditeljica Špela Jereb v družbi prijateljice.

 | Foto: Mediaspeed Foto: Mediaspeed

Za prijetno druženje po filmu je tudi tokrat poskrbel Miha Hauptman v sodelovanju s Caterenig Glažuta, ki je pripravil okusen finger food. Temu se je lepo prilegla ohlajena sladka penine iz Radgonski goric.

Romantična drama Ob tebi (Me Before You), posneta po svetovni knjižni uspešnici avtorice Jojo Moyes, že v vseh kinih Cineplexx. Napovednik: www.cineplexx.si/movie/ob-tebi.

Ne spreglejte