Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
21. 7. 2016,
16.59

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,30

Natisni članek

TV1000 SiOL TV

Četrtek, 21. 7. 2016, 16.59

6 let, 6 mesecev

Avgustovski filmski vrhunci na TV1000

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,30
Avgustovski filmski vrhunci TV1000

Avgusta si boste lahko na kanalu TV1000 kar nekaj zanimivih filmov, med drugimi tudi hvaljen celovečerni prvenec režiserja Maščevalcev in divji akcijski triler, v katerem Kevin Bacon preganja trikratno oskarjevko Meryl Streep.


VESOLJSKA LADJA SERENITY (SERENITY)

Ponedeljek, 1. avgusta, ob 20.30.

Filmski režijski prvenec Jossa Whedona, ustvarjalca filma Maščevalci in serije Buffy, izganjalka vampirjev. V filmu Nathan Fillion iz serije Castle igra medzvezdnega izobčenca, kapitana Mala Reynoldsa. Skupaj s posadko drugih izobčencev, ki jih je zbral na vesoljski ladji Serenity, ta veteran državljanske vojne, ki se je boril na strani poražencev, služi s prevažanjem tovora brez nepotrebnih vprašanj.

A ko na krov vzamejo ubežnico z nenavadnimi sposobnostmi (Summer Glau), postanejo tarča zatiralske Zveze. Odkrili bodo najnevarnejšo skrivnost in se tako podali v največjo bitko svojih življenj.


NAJEMNINA (RENT)

Sony Columbia © All Rights Reserved | Foto: Sony Columbia © All Rights Reserved

Ponedeljek, 8. avgusta, ob 21.00.

Božični večer je in treba je plačati najemnino. Priljubljeni muzikal je s to zgodbo o ljubezni, izgubi in aidsu dobil svojo filmsko različico. Ta govori o skupini prijateljev, boemov, ki se trudijo preživeti v New Yorku na začetku 90. let 20. stoletja.

Nadobudni filmar Mark in njegov sostanovalec Roger v stanovanju živita, ne da bi plačevala najemnino, a njun najemodajalec Ben si nenadoma premisli. Ponudi jima, da se bo odpovedal najemnini, če bosta prepričala svojo prijateljico Maureen, da neha protestirati proti njegovim gradbenim načrtom.


DIVJA REKA (THE RIVER WILD)

Universal © All Rights Reserved | Foto: Universal © All Rights Reserved

Ponedeljek, 15. avgusta, ob 20.30.

Pripravite se na akcijski triler, v katerem igrata Meryl Streep in Kevin Bacon. V njem se oborožena roparja spopadeta z izkušeno raftarico po divjih vodah in njeno družino. Ko Gail Hartman (Streep), njen mož in sin uživajo na počitnicah na reki, naletijo na dva raftarja, ki potrebujeta pomoč. Družina jima pomaga in se tako zaplete v smrtno nevaren položaj.

Izkaže se, da gre za pobegla oborožena roparja, ki jih vzameta za talce. Začne se divja akcija, ob kateri si boste grizli nohte, saj Gail s svojim veslanjem kljubuje smrti in skuša rešiti svojo družino pred maničnim Wadom (Bacon) in njegovim partnerjem (John C. Reilly).


ŠTIRI PERESA (THE FOUR FEATHERS)

Miramax © All Rights Reserved | Foto: Miramax © All Rights Reserved

Ponedeljek, 22. avgusta, ob 20.30.

Oglejte si Heatha Ledgerja v tej razkošni priredbi klasične zgodbe A. E. W. Masona o nepremišljeni britanski drznosti. Piše se leto 1884 in Harry Faversham zaradi svojih načel izstopi iz vojaške službe, ko se njegov regiment pripravlja na bojevanje v Sudanu. Od vsakega od svojih treh prijateljev in od zaročenke Ethne (Kate Hudson) dobi belo pero – simbol strahopetnosti.

Odločen je, da bo dokazal, da ni strahopetec. Ko odkrije, da sta njegov najboljši prijatelj Jack in nekdanji regiment v nevarnosti, se odloči, da bo odpotoval v Sudan. Toda ali mu bo uspelo samemu rešiti Jacka? In ali ga bo Ethne spet kdaj vzljubila?


IGRA USODE (SERENDIPITY)

SPI International © All Rights Reserved | Foto: SPI International © All Rights Reserved

Ponedeljek, 29. avgusta, ob 20.30.

Na čaroben večer v času božičnih praznikov v New Yorku se zdi, da je usoda na strani brezupnih romantikov Jonathana Tragerja (John Cusack) in Sare Thomas (Kate Beckinsale). Po več kot enem naključnem srečanju se zaljubita, a odkrijeta, da sta oba že v razmerju. Odločita se, da bosta prihodnost prepustila srečnemu naključju, in se ločita v upanju, da ju bo usoda nekega dne spet združila.

Slabo izbran čas, niz nesrečnih dogodkov in nezgode v shakespearskem slogu pripeljejo do zabavnega in vznemirljivega razpleta. Bosta nesrečna zaljubljenca našla ljubezen drug z drugim ali bosta postala žrtvi usode, ki ima drugačne načrte?


Uporabniki SiOL TV boste kanal TV1000 našli na programskem mestu 218*.

*Velja za komunikator BOX.

Ne spreglejte