Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
13. 8. 2019,
18.27

Osveženo pred

4 leta, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,32

Natisni članek

TV-serija Reese Witherspoon Jennifer Aniston Apple TV+

Torek, 13. 8. 2019, 18.27

4 leta, 8 mesecev

Ameriški ljubljenki skupaj v novi seriji: je to recept za uspešnico?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,32
Reese Witherspoon, Jennifer Aniston | Reese Witherspoon in Jennifer Aniston igrata v eni prvih serij, ki jih bo Apple predstavil na svoji novi platformi Apple TV+. | Foto Getty Images

Reese Witherspoon in Jennifer Aniston igrata v eni prvih serij, ki jih bo Apple predstavil na svoji novi platformi Apple TV+.

Foto: Getty Images

Jeseni bodo premiero doživele prve serije, ki so nastale v produkciji tehnološkega giganta Apple. Med njimi za najtežje pričakovano velja The Morning Show, v kateri igra vrsta zvezdniških imen.

Da Apple na svoji platformi Apple TV+ veliko stavi na zvezdniško kombinacijo Jennifer AnistonReese Witherspoon in Steve Carrell, je bilo jasno že ob spomladanski napovedi omenjene platforme.

Apple TV
Novice Vsi so že začeli zehati, nato pa so prišli zvezdniki. Apple kuha nekaj velikega.

Pred kratkim pa je bil objavljen prvi napovednik serije The Morning Show, s katero se bo Apple to jesen predstavil tudi kot produkcijska hiša, v njej pa glavne vloge zasedajo prav Anistonova, Witherspoonova in Carrell.

"Novice so le polovica zgodbe," so pri Applu pospremili napovednik, v katerem zvezdnikov ne vidimo, jih pa slišimo, medtem ko gledamo prizore iz zakulisja snemanja jutranjega pogovornega programa. Prav to zakulisje bo tudi glavna tema serije, ki so jo pred časom opisali kot "vpogled v življenja ljudi, ki Američanom zjutraj pomagajo, da se zbudijo".

Za Jennifer Aniston in Steva Carrella bo to prva pomembnejša vrnitev na televizijo, potem ko sta se končali njuni TV-uspešnici Prijatelji in Pisarna. Reese Witherspoon je medtem ena od aktualnih televizijskih kraljic - na to mesto jo je izstrelila HBO-jeva serija Majhne laži.

Preberite še:

Teror Zloglasni
Trendi "To je bil eden najtemnejših trenutkov v zgodovini ZDA"
Ne spreglejte