Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
18. 11. 2016,
15.55

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Adriaplin

Foto: Adriaplin, Thinkstock

Natisni članek

Adriaplin ogrevanje zemeljski plin advertorial

Petek, 18. 11. 2016, 15.55

2 meseca, 1 teden

Strokovnjak, ki vam lahko privarčuje marsikateri evro

Vsebino omogoča Adriaplin

Foto: Adriaplin, Thinkstock

adriaplin

Zima je pred vrati in še kako pomembno je, da smo dobro pripravljeni na nizke temperature. Veliko pomeni, če vas na domu obišče strokovnjak, ki pregleda in popravi hišo, da je energetsko (še) bolj učinkovita. Morda bo obiskal ravno vas.

Velikokrat se zgodi, da vam toplota uhaja ven, namesto da bi krožila po bivalnem prostoru. Kar nekaj je kanalov, kjer nam toplota največkrat uhaja. Glavni so streha, okna in fasada, zato so v letošnji zimi pri Adriaplinu pripravili nagradno igro, s katero vam lahko prihranijo marsikatero težavo. Ob tem vam lahko v žepih ostane marsikateri evro.

Med vsemi, ki bodo do 27. 11. 2016 sodelovali v nagradni igri Pripravite dom na zimo, bodo izžrebali 30 prejemnikov bonov v vrednosti 300 evrov, ki so namenjeni za pregled in popravila hiš za boljšo energetsko učinkovitost. Vsi prijavljeni gredo v dodaten žreb za lepe praktične nagrade (pet kompletov orodja in petkrat po sto kubičnih metrov plina).

Da, pri Adriaplinu je to tako preprosto. Tako preprosto kot njihovi ugodni paketi, ki jih ne smete spregledati. Zagotovo se bo našel tudi kakšen  za vas.

Preprosto asistenca

Paket je namenjen vsem, ki želijo pomoč pri nujnih popravilih v svojem domu in kritje stroškov nujnih popravil.

Paket je združljiv z različnimi dodatnimi storitvami, ki jih ponuja Adriaplin. Do 30. 11. 2016 vam Adriaplin prav na ta paket ponuja posebne ugodnosti, ki jih morate izkoristiti.

Preprosto po spletu

Paket je namenjen vsem, ki želite imeti popoln pregled nad porabo in vam elektronsko poslovanje ni tuje.

S paketom si zagotovite pregleden račun v elektronski obliki. Paket je združljiv z različnimi dodatnimi storitvami, ki jih ponuja podjetje Adriaplin, in je na voljo brez vezave.

Par, dnevna soba | Foto:

Preprosto enakomeren  

S paketom Preprosto enakomeren si zagotovite preprosto porazdelitev stroškov porabe zemeljskega plina čez vse leto.

Mesečni strošek vam bodo izračunali na podlagi vašega letnega povprečja porabe.

Paket je namenjen vsem, ki si želite stroške porabe zemeljskega plina porazdeliti čez vse leto in se s tem izogniti višjim stroškom v hladnih mesecih. Paket je na voljo brez vezave in je združljiv z različnimi dodatnimi storitvami, ki jih ponuja podjetje.

Preprosto enostaven

S paketom Preprosto enostaven si zagotovite udobno in preprosto uporabo zemeljskega plina. Paket je namenjen vsem, ki želite prejemanje preprostega računa v tiskani obliki.

Paket je na voljo brez vezave in je združljiv z različnimi dodatnimi storitvami, ki jih ponuja Adriaplin.

Ne spreglejte