Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
21. 2. 2017,
13.38

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča BTC City

Foto: Thinkstock in BTC CIty

Natisni članek

BTC advertorial BTC City Ljubljana nakupovanje

Torek, 21. 2. 2017, 13.38

2 meseca, 1 teden

Priložnosti je dovolj, jih tudi izkoristite?

Vsebino omogoča BTC City

Foto: Thinkstock in BTC CIty

Tudi nakupovanje je umetnost, a nismo vsi enako vešči potrošniki. Nekateri dobro krmarijo med vsemi popusti, ki jih trgovine ponujajo, drugi potrebujejo malce pomoči. Kako izkoristiti prav vse popuste, ki jih ponujajo trgovci?

ženska telefon tablica veselje nakupovanje | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Ker vedno več nakupov opravimo prek spleta, se nam lahko celo utrne misel, da je celodnevno nakupovanje v nakupovalnem središču že kar malce passé. A ne bi se mogli bolj zmotiti. Ko sedimo za računalnikom in pregledujemo ponudbo v spletnih trgovinah, lahko namreč zamudimo številne priložnosti za povsem resne prihranke. Veliko več dobrih ponudb in popustov ujamemo, če prečešemo ponudbo v resničnih trgovinah.

Za strastne zapravljivke se pravi nakupovalni raj nahaja na obrobju mesta, kjer se dnevno zvrsti toliko popustov, da bi bil dan, ki ga ne preživijo v nakupovalnem središču BTC City, pravzaprav zapravljen dan. A ker verjamemo, da je težko vsakodnevno prežati na prave popuste, je vrhunska pomoč tako rekoč pri roki.

Brezplačna aplikacija BTC City Priložnosti strastnim zapravljivkam in vsem, ki prisegajo na ugodnejše nakupe, omogoča dnevni pregled nad raznovrstnimi akcijami, ki jih ponuja nakupovalno središče BTC City. Tako skoraj ne more biti izgovorov, zakaj nam je neka izjemno ugodna priložnost ušla.

Strastna zapravljivka jo obožuje

BTC City nakupovanje aplikacija | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock Brezplačna aplikacija BTC City Priložnosti je najbolj ažuren katalog akcij v BTC City nakupovalnem središču. Aplikacija omogoča preprosto iskanje trgovin, tudi glede na iskano blagovno znamko.

Praktična je zato, ker vse akcije v nakupovalnem središču BTC City razporeja po kategorijah, med katerimi lahko poljubno izbirate. Tako si prilagodite vsebino svojega nakupa. Aplikacija med drugim omogoča preprost in hiter pregled akcij ter priročen dostop do podatkov o trgovcih. Njena uporaba je povsem intuitivna in prilagojena potrošniku, ki si želi res hiter pregled ugodnosti.

Ko določite, kateri izdelki vas zanimajo, se takoj izpišejo popusti v določeni kategoriji. S klikom na popust se prikažejo vse informacije o trgovini, lahko pogledate lokacijo trgovine, jih pokličete in o popustu obvestite prijatelje.

Aplikacija je na voljo v iTunes in v Google Play Store.

Kako deluje aplikacija BTC City Priložnosti?

1. Ko si uspešno naložite aplikacijo BTC City Priložnosti, si v meniju izberite kategorije, ki vas zanimajo. Na mobilniku se bodo prikazale le ponudbe izbranih kategorij.

BTC City priložnosti | Foto:

2. V seznamu so na voljo vse aktualne priložnosti. S klikom na srček jih dodate na svoj seznam. Tako so ob uveljavljanju popustov dosegljive že iz menija.

btc | Foto:

3.S klikom na sliko se odprejo podrobnosti ponudbe, ki jo lahko delite s prijatelji ali pa stopite v stik s trgovcem (ikona telefona/pošte/zemljevid).

BTC City priložnosti | Foto:

4. Aplikacija omogoča preprosto iskanje trgovin, tudi glede na iskano blagovno znamko.

BTC City priložnosti | Foto:

Zlata pravila za uspešno nakupovanje

nakupovanje | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Vseeno pa je tudi za uspešen nakup treba upoštevati nekaj osnovnih pravil. Preudarni potrošniki in brezglave zapravljivke se ravnajo po teh načelih:

  • Preden se odpravite na lov za popusti, preverite aktualne akcije. Torej, najprej v izvidniško ekspedicijo z brezplačno aplikacijo BTC City Priložnosti, potem pa lahko izdelate vrhunski bojni načrt.
  • Čeprav greste nakupovat, se oblecite priložnosti primerno. V kabinah za pomerjanje boste prebili manj časa, če boste nadeli oblačila, iz katerih hitro smuknete in si jih nadenete nazaj.
  • Ne glede na to, kaj kupujete, se oblecite v več plasteh, da se boste lažje prilagajali različnim temperaturam. V nakupovalnih središčih vam je hitro lahko prevroče.
  • Nakupujte zgodaj ali pozno. Tako se boste izognili nevzdržni gneči ob konicah.
  • Izkoristite vse popuste, ki so na voljo, ter se tako razveselite res bajne kupčije. Brez zadrege nakupujte s pametnim telefonom v roki.
  • Začnite zadaj in se pomikajte naprej. Izdelki z največjimi popusti so vedno zloženi v zadnjem delu trgovine. Torej, začnite svoj lov tam.
  • Tisto, v kar se zaljubite, kupite takoj. Kaj lahko se namreč zgodi, da tistega čudovitega krila jutri ne bo več. Ne dovolite si, da zaradi svoje neodločnosti zamudite super ponudbe.

Umetnost ugodnega nakupovanja

Ali niste vešči umetnosti ugodnega nakupovanja in iskanja pravih popustov? Ne obupajte. BTC City je pripravil ultimativni nakupovalni pripomoček. Z njim boste lahko izkoristili ugodnosti, ki jih trenutno ponujajo v nakupovalnem središču BTC City, lahko boste spremljali trajanje ponudbe ter iskali trgovine po zemljevidu - tudi glede na blagovno znamko.

V več kot 450 trgovinah namreč vsak dan pripravijo toliko akcij, da bi bila resnična škoda, če bi katero izmed njih zamudili.  

nakupovanje | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

V Sloveniji so kar trije BTC Cityji: v Ljubljani, Novem mestu in Murski Soboti.

BTC City Ljubljana, ki je nepogrešljiv in nenadomestljiv del urbanega vsakdanjika, je eno izmed največjih poslovnih, nakupovalnih, rekreativno-zabaviščnih in kulturnih središč v Evropi. V BTC City Ljubljana je kar 450 trgovin, dve poslovni stolpnici, Vodno mesto Atlantis, hotel Plaza, SiTi Teater BTC, bari in restavracije, pivovarna s pivnico, športni center Millenium in še številni drugi lokali ter storitve.

BTC City Murska Sobota je osrednje nakupovalno središče na severovzhodu Slovenije, v pomurski regiji. V njem je 33 trgovin in štirje gostinski lokali ter pošta, lekarna in optika. Otrokom v veselje je postavljena velika igralnica, z izzivalno plezalno steno.

BTC City Novo mesto kot prvo nakupovalno središče v dolenjski regiji igra pomembno vlogo s široko ponudbo dejavnosti in storitev na enem mestu. Poleg številnih trgovin in lepotnega salona so v njem tudi banka, pošta, zavarovalnica ter različni gostinski lokali.

 

Ne spreglejte