Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
29. 12. 2016,
8.20

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Natisni članek

Telekom Slovenije televizija Gorski zdravnik advertorial

Četrtek, 29. 12. 2016, 8.20

2 meseca, 1 teden

Spremljajte POP TV še naprej pri Telekomu Slovenije s paketom TopSolo TV že od 16,95 EUR

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.
Gorski zdravnik Telekom

Gorski zdravnik se prihodnje leto vrača na POP TV z novimi spletkami, zgodbami in napetimi intrigami. Toda pozor: lahko se zgodi, da ga na svojih ekranih sploh ne boste ujeli.

Priljubljena televizijska serija Gorski zdravnik je to poletje razvnela množico gledalcev pred televizijskimi ekrani. Alpska žajfnica je tudi pri nas dobila zveste gledalce in zelo hitro postala ena najbolj gledanih oddaj na POP TV.

Na veselje številnih ljubiteljev avstrijske nadaljevanke je POP TV sporočil, da bo naslednje leto dr. Martin Gruber spet poskrbel za nove zgodbe. Toda pozor: lahko se zgodi, da Gorskega zdravnika januarja ne boste ujeli.

PRO Plus bo namreč 16. januarja 2017 programa POP TV in Kanal A prenehal oddajati prek digitalnega prizemnega omrežja. To pomeni, da vsi, ki ste Gorskega zdravnika spremljali prek sobne in strešne antene, priljubljene serije od tega datuma ne boste več videli.

Brez dostopa do programov POP TV in Kanal A ter sorodnih programov KINO, BRIO in OTO ter njihovih različic v visoki ločljivosti (HD) bo 16. januarja 2017 glede na zadnje merjenje analitične hiše AGB Nielsen ostalo sto tisoč slovenskih gospodinjstev. Zato pohitite in si še pravočasno zagotovite brezskrbno gledanje televizije. Pokličite brezplačno številko 080 8000, www.telekom.si ali obiščite najbližje prodajno mesto Telekoma Slovenije.

Brez skrbi: pri Telekomu boste lahko še naprej spremljali POP TV in Kanal A

Gorski zdravnik Telekom | Foto:

Če želite zgolj nemoteno spremljati priljubljeno serijo, vam priporočajo izbiro paketa TopSolo TV, ki vam poleg POP TV in Kanala A prinaša še dodatnih 98 programov in je v akciji že za 16,95 evra na mesec eno leto za nove naročnike. Svoje najljubše TV-vsebine boste po novem lahko spremljali s kar tridnevnim zamikom za nazaj.

TopTrio A pa vam poleg POP TV in Kanala A prinaša dodatnih 233 programov in je v akciji že za 29,95 evra na mesec eno leto za nove naročnike. Svoje najljubše TV-vsebine boste lahko spremljali s kar tridnevnim zamikom za nazaj. Poleg tega boste lahko uporabljali tudi hiter internet in obenem pridobili 60 minut fiksne telefonije v vsa slovenska omrežja

Lahko se odločite tudi za pakete Modri, ki prinašajo celovito ponudbo z vrhunsko televizijo, hitrim internetom  in brezskrbno telefonijo.

Pokličite na brezplačno številko 080 8000 ali obiščite www.telekom.si oz. najbližje prodajno mesto Telekoma Slovenije.

 

Ne spreglejte