Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
18. 4. 2017,
14.00

Osveženo pred

6 let, 1 mesec

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Promak okrasni lonci rože

Torek, 18. 4. 2017, 14.00

6 let, 1 mesec

Okrasni lonci za rože – največja ponudba v Sloveniji

Oglasno sporočilo

V Promaku najdete največjo ponudbo okrasnih loncev in korit za rože. Izbirate lahko med več kot 100 različnimi modeli zunanjih loncev, odpornih na vse vremenske pogoje, ter med dizajnerskimi notranjimi okrasnimi lonci in vazami.

Fotogalerija
1 / 14

Kateri okrasni lonec je pravi za zunaj?

Ko kupujete lonce za zunaj, morate biti še posebej pozorni na material, ki je odporen na vse vremenske vplive in tudi na UV-žarke, da se barva lonca sčasoma ne spremeni.

PROMAK lonce izdeluje iz posebnega materiala "polystone", nekateri ga imenujejo "fiberglass", po slovensko pa lahko ta material opišemo kot steklokeramična vlakna, ki so odporna na vse vremenske pogoje. Iz tega materiala izdelujejo barke in čolne, ki morajo biti obstojni ob vseh vremenskih pogojih.

 | Foto:

Zakaj so takšni okrasni lonci najbolj primerni za zunaj?

  1. So izredno lahki
    Pozimi lahko svoje rastline brez večjih težav prestavite v vežo ali v notranje prostore
  2. So izredno trdni in trpežni
    Steklokeramična vlakna dajejo okrasnim loncem veliko trdnost. Trpežni so ob lažjih udarcih in prav zlahka ne počijo.
  3. UV-žarki ne spremenijo njihove barve
    Največkrat so korita izpostavljena največjemu soncu vse leto in zato moramo skrbno izbrati take lonce, ki ne bodo spremenili barve. Zato izberimo okrasne lonce "polystone".

 | Foto:

Katero barvo lonca naj izberem?

Največkrat se stranke odločijo za antracitno ali črno matirano barvo okrasnih loncev, saj se lahko lepo vklopi v vsak ambient in okolico hiše ali na terasi, novogradnje so največkrat vse bolj moderne.

Letošnji hit so okrasni lonci polystone v barvi betona in cementa. Ta barva je primerna skoraj za vsako postavitev, saj lahko skoraj povsod najdemo svetlosive odtenke oziroma cementne dele v okolici hiše ali terase.

Če si upate in želite malo več, pa sta znova v modi zlata in turkizna barva. V tej barvi imamo okrasne lonce iz glazirane keramike, ki je izjemno obstojna tudi pozimi, saj ta material ne vpija vode in ni porozen, da bi napil vode in bi se ob zmrzali luščil.

 | Foto:

Katero umetno cvetje ali rastlino lahko postavim zunaj v korita?

Edini odgovor, ki ga lahko damo, je UMETNI PUŠPAN. To je trenutno edina umetna rastlina v Evropi, ki je obstojna na UV-žarke in ne spremeni barve. Ampak pozor, v Sloveniji lahko takšen pušpan najdete samo v PROMAKU.

 | Foto:

Lahko pravi pušpan nadomestim z umetnim pušpanom?

Seveda! Umetni pušpan je popolna imitacija naravnega pušpana. Če se mu ne približate na razdaljo 10 centimetrov, sploh ne morete razločiti pravega pušpana od umetnega.

Vsa korita in okrasne lonce si lahko ogledate tudi na spletni trgovini Miravila.

Ne spreglejte