Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
25. 2. 2015,
14.16

Osveženo pred

3 leta, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

les stavbno pohištvo okna vrata

Sreda, 25. 2. 2015, 14.16

3 leta, 11 mesecev

Od ljubezni do slovenskega lesa do vrhunskih izdelkov

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Les je že stoletja preizkušen naravni material.

Ljudje smo vedno bolj ekološko ozaveščeni. Nagibamo se k uporabi naravnih materialov, med katere v prvi vrsti spada les. Ta ima namreč številne prednosti, ki jih umetni materiali preprosto ne morejo nadomestiti. To so:

• ugodno razmerje med gostoto in trdnostjo, • nizka toplotna prevodnost, • visoka površinska temperatura, • dobra akustika, • neoddajanje škodljivih snovi, • nepovzročanje alergij, • uravnavanje vlažnosti zraka. V podjetju SPing na področju prodaje izdelkov iz lesa orjejo ledino. Na trgu želijo predstaviti nov koncept lesenega stavbnega pohištva. Predstavitvi celotnega koncepta je namenjen sodoben in dovršen razstavno-prodajni salon (CUBIS – Šenčur). V podjetju pri tem ponujajo tudi strokovno svetovanje, pri čemer združujejo bogato teoretično znanje, ki je bilo v celoti preizkušeno v praksi oziroma na terenu. Glavi namen je, da stranka prejme izčrpne informacije v celoti.

Pri tem velja poudariti, da znajo strokovnjaki iz podjetja SPing stranki ustrezno svetovati ne le o izbiri materiala in izdelka, temveč o vsem, kar zadeva lesena okna (izdelava, stekla, senčila, vgradnja …). Ne pozabijo niti na stvari, ki so posredno vezane na sama lesena okna, na primer fasade in ometi. Stranka lahko torej pričakuje nasvete o tem, kaj je najbolje, da na koncu dobi izdelek, povezan v celoto. Njihov prodajni program zajema poleg lesenih oken tudi okna alu/les, vhodna vrata in zimske vrtove, izdelane iz lesa in z zunanje strani dodatno zaščitene z aluminijem, kar predstavlja domačnost v bivanju in lahkotnost v vzdrževanju. Njihovi izdelki so vgrajeni tako v spomeniško zaščitene kot v sodobne energetsko varčne objekte.

Leseno stavbno pohištvo je odlična izbira predvsem zaradi svojih že opisanih lastnosti, ne gre pa pozabiti niti na to, da je les element gospodarskega prebujenja v Sloveniji. Slovenija slovi po velikih količinah kakovostnega lesa, ki predstavlja našo dediščino, ki vse prepogosto konča v izvozu namesto pri domačih končnih uporabnikih. V podjetju SPing se zato trudijo domačemu lesu vdahniti dodano vrednost, ki ga naredi privlačnejšega tudi za kupce na slovenskem trgu.

SPing je majhno podjetje, vendar ga to ne ustavlja pri inovativnosti, saj ima jasno začrtano vizijo, ki temelji na lastnih korakih in znanju zaposlenih. V proizvodnji uporabljajo tako slovensko smreko kot tudi hrast in macesen, pri čemer radi poudarijo, da z veseljem delajo tudi za zelo zahtevne stranke, saj lahko izrazijo ves svoj potencial in znanje. Nobenih ovir ne predstavljajo okna, izdelana iz oreha, ali okna posebnih oblik in dimenzij. Svoje znanje uporabljajo tudi pri zahtevnih projektih za tuje stranke, ki prihajajo iz Rusije, Avstrije, Nemčije, Kazahstana … Velik del znanja uporabijo na terenu, ko se začne vgradnja. Dobro narejen izdelek potrebuje tudi dobro montažo, kajti na ta način izdelku še dodajo vrednost. Dober servis je velik del poti do uspeha in to je bistvo tega prizadevnega podjetja. Na najvišji ravni združujejo vse elemente od svetovanja do izdelave in izvedbe.

V času razpisov EKO Sklada (EKO subvencij) strankam omogočajo pridobitev eko subvencij pri zamenjavi lesenega stavbnega pohištva, pri tem pa celoten postopek pridobitve EKO subvencij pomagajo strankam urediti brezplačno.

Obiščite salon podjetja SPing v Šenčurju in koristite dodatnih 5 % popusta v času sejma Dom! Pri nakupu nad 2000 evrov pa se potegujte za vikend paket v termah!

Ne spreglejte