Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
6. 12. 2016,
8.15

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Babushka

Natisni članek

Babushka advertorial prazniki prazniki

Torek, 6. 12. 2016, 8.15

2 meseca, 1 teden

Ljubka darila, še bolj prikupne ideje za praznično zavijanje #video

Vsebino omogoča Babushka
Babushka

Izberite darilo, ki nosi posebno sporočilo. Podarite izdelek, ki je hkrati uporaben in nadvse prisrčen. Zavijte v Staro Ljubljano ali si darilo preprosto naročite kar prek spleta. Tako ljubko, da boste enega izbrali tudi zase!

Izstopite iz povprečja in ta božič podarite darilo z ljubko osebnostjo. Takšno, ki bo v hipu ogrelo srce in ki bo vaše najbližje obdalo z mehko toplino. Naj bodo vaša letošnja darila pisana, zabavna, uporabna, nekoliko retro, vendar hkrati nadvse modna. Letos nakupujte v najbolj ljubki trgovini v mestu: v butiku Babushka.

Za kulinarične kraljice

Za vse strastne kuharice in zbiralke avtentičnih izdelkov. Retro, toplo in navihano. Kateri izdelek je najbolj primeren za vašo kraljico?

Babushka | Foto:

 

Za pravljične navdušence

Vstopite v čarobni svet domišljije in podarite izdelek, ki očara že na prvi pogled. Ljubek potisk poživlja tako kuhinjske pripomočke kot izdelke, ki se tako dobro znajdejo v vsaki ženski torbici.

Babushka | Foto:

 

Za zasanjane umetnice

Umetniške duše, ki obožujejo minimalizem in modne trende. Za vse tiste, ki rade izstopajo, vendar diskretno. Črna, bela in zlata – popolna kombinacija, ki sledi trendu sodobnega dizajna.

Babushka | Foto:

 

Večna dilema: kako zaviti darilo?

Babushka svetuje: ne zapletajte se z zapletenimi pentljami in aranžmaji. Poiščite navdih v naravi in ga dopolnite s plodovi, ki jih boste nabrali med sprehodom v parku. Preprostost s kančkom osebne note je recept za prikupno darilo, ki bo navdušil že na prvi pogled. Brez pompoznosti in nepotrebnega blišča – letos ostajamo pri tradicionalni prikupnosti.

Oglejte si video in poiščite pravi navdih:

Letos po darilo v Babushko

Zavijte do Starega trga 18 v Ljubljani in se prepustite pristnemu božičnemu vzdušju. Lahko pa svoje nakupe opravite kar prek spleta – z nekaj kliki lahko poskrbite za najbolj ljubek nakup leta.

Preverite še nekaj ljubkih idej za okrasitev prazničnih daril:

Fotogalerija
1 / 8

Sledite Babushki tudi na Instagramu, kjer vas čaka še več ljubkih idej za praznike

Babushka | Foto:

Ne spreglejte