Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
20. 3. 2009,
10.43

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Petek, 20. 3. 2009, 10.43

6 let, 7 mesecev

Kopalniška kultura z izdelki Villeroy & Boch

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Urejenost doma je vse pomembnejša vrednota sodobnega življenja in pomembno vlogo pri tem igra tudi urejenost naše kopalnice.

Kopalnico si želimo urediti v sodobnem slogu in po svojem okusu ter tako poskrbeti za dobro počutje. Kopalnica je namreč prostor, kjer človek preživlja vsakodnevno kar nekaj časa in tudi to je družbo Spar napeljalo, da svojim zvestim kupcem v novi akciji zbiranja točk zvestobe pripravi izdelke za kopalnico svetovno priznane znamke Villeroy & Boch.

Točke lahko zbirate od 19. marca do vključno 8. julija Točke zvestobe je že uveljavljena akcija, ki jo v Sparu izvajajo že vrsto let in svojim kupcem ponujajo kakovostne izdelke po izjemno ugodnih in dostopnih cenah. V tokratni ponudbi bodo kupci z zbranimi točkami v času od 19. marca do vključno 8. julija v vseh prodajalnah Spar in megamarketih Interspar lahko kupili izdelke priznane znamke Villeroy & Boch, ki bodo razveselili marsikoga.

Naravni materiali pri osebni negi Znamka Villeroy & Boch predstavlja vodilno svetovno ime za luksuz v kopalnici. Vse brisače so narejene iz stoodstotnega bombaža in v skladu z Öko-Tex standardom 100. Omenjeni standard zagotavlja, da v pletivu ni strupenih snovi, preverjena je vsebnost pesticidov, rakotvornih barvil, formaldehida in težkih kovin v materialu. Torej so kopalniški izdelki naravni in primerni tudi za tiste z bolj občutljivo kožo ali pa vse, ki jim pri osebni negi uporaba naravnih materialov pomeni veliko.

Kopalniški prostor danes Kopalniška kultura, prostori in oprema so se v sodobnem svetu z drugačnim načinom življenja spremenili. Higiena ima v sodobnem svetu širši pomen in kultura kopanja vključuje tudi sprostitev, ugodje, nabiranje novih moči, odpravljanje zdravstvenih težav, masažo in razgibavanje. Izbor izdelkov, ki jih v akciji točke zvestobe ponuja Spar, zato obsega širok spekter, od različnih vrst brisač, osebne tehtnice, kopalniške preproge, kopalniškega seta do kopalnega plašča s copati za kopalnico. Vsi omenjeni izdelki so po izjemno ugodnih cenah na voljo vsakomur, ki svojo kopalnico želi urediti v prijeten in sodoben bivanjski prostor.

Oglasno sporočilo

Ne spreglejte