Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
4. 7. 2017,
13.11

Osveženo pred

6 let, 1 mesec

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek

Torek, 4. 7. 2017, 13.11

6 let, 1 mesec

Kaj če bi lahko združili PVC-okna in videz lesa?

Oglasno sporočilo

Pri izbiri oken se veliko ljudi znajde v dilemi. Radi bi imeli lesena okna, vendar pri izbiri pretehtata cena ter strah pred vzdrževanjem in dodatnimi stroški, zato se sprijaznijo s plastičnim videzom.

Satler okna | Foto:

Bi tudi vi raje gledali lesena okna, vzdrževali pa PVC? Sliši se sanjsko, kajne? Tako les kot PVC-okna imajo svoje prednosti, ki jih lahko preverite na pvc-les.si, toda ali ste vedeli, da imamo možnost združiti lastnosti obeh ter izbrati nekaj novega, kakovostnega in seveda lepega? To so PVC-okna v barvah lesa. To so okna, pri katerih ni treba sklepati kompromisov med ceno in željami, saj prinašajo številne prednosti, ki bodo ustrezale vašim željam in potrebam. Splošno znano je, da so PVC-okna že nekaj let najugodnejša izbira. Sprva je bilo plastično okno precej dražje od klasičnega lesenega, že kar nekaj let pa ni več tako – PVC-okna so dandanes najugodnejša izbira. Poleg svoje cene se ponašajo tudi s številnimi drugimi prednostmi.

Vzdrževanje PVC-oken je preprosto in ugodno

PVC-okna so iz materiala, ki ga je izjemno lahko vzdrževati, saj jih v nasprotju z lesom ni treba barvati. Poleg tega so PVC-okna odporna proti koroziji, številnim kislinam, ultravijoličnim žarkom in različnim ekstremnim vremenskim razmeram. Zaradi vseh teh lastnosti so več kot očitna izbira povprečnega kupca.

PVC-okna zagotavljajo dobro toplotno izolativnost

Satler okna | Foto: Energijska učinkovitost PVC-oken se z lahkoto primerja z učinkovitostjo lesenih oken. Današnji sodobni profili jo pogosto celo prekašajo. Z uporabo kakovostnih profilov PVC-okna zagotavljajo dobro toplotno in zvočno izolacijo ter trdnost in stabilnost oken.

PVC-okna so vzdržljiva

Pričakovana življenjska doba PVC-oken je 40 let in več. Nekateri kakovostnejši proizvajalci oken dajejo na PVC-profile celo desetletno garancijo.

S PVC-okni ste varni

Pravilno okovje odloča o kakovosti zaščite in udobju, ki vam ga ponujajo vaša okna. PVC-okna kakovostnih proizvajalcev so opremljena s kakovostnim okovjem, ki zagotavlja močno protivlomno zaščito.

PVC-okna so primerna tako za novogradnje kot tudi vgradnjo pri prenovi vaše hiše, stanovanja ali večstanovanjskega objekta. Izbirate lahko med okni, ki so primerna za klasično gradnjo, za energetsko varčno gradnjo in tudi za pasivne hiše.

In kar je pri upoštevanju želja pri izbiri oken zelo pomembno: PVC-okna so lahko lepa! Tudi PVC-okna so lahko videti naravno.

Ko nekdo omeni PVC-okna, imamo pred očmi bela okna, ki delujejo precej plastično, kajne? Vendar danes ni več nujno tako. Pri podjetju Satler lahko izbirate med širokim naborom barvnih dekorjev PVC-oken. PVC-okna Satler niso na voljo le v osnovnih barvah (bela, črna, rjava, zelena …), ampak tudi v barvah lesa imitacija lesa. PVC-okna v barvah lesa dajejo naraven videz kakovostnim in cenovno ugodnim oknom.

Izberite okna, ki bodo povsem izpolnila vaša pričakovanja in želje

Satler okna | Foto: Izberite okna, ki se bodo skladala s hišo in okolico, okna, ki bodo ne le odpirala pogled v naravo, ampak tudi izžarevala naravo v sebi.

Naj bodo vaša okna izdelana po meri, v skladu z vašimi željami in specifikami vaše hiše ali stanovanja. Izberite ponudnika, ki vam bo ponudil tako kakovost kot tudi želen videz oken.

Zdaj bo izbira veliko preprostejša, kajne?

Če vas PVC-okna tudi v naravni preobleki ne navdušujejo, lahko še zmeraj izberete les ali aluminijasta okna. Lahko vam svetujemo, kje in kako jih izbrati.

Izberite lepa okna s tradicijo, kakovostjo in dolgo življenjsko dobo

Družinsko podjetje Satler okna in vrata d.o.o. z dolgoletnimi izkušnjami v proizvodnji stavbnega pohištva in z najnovejšimi tehničnimi standardi v procesu proizvodnje stavbnega pohištva ter z uporabo že odličnih vhodnih osnovnih materialov priznanih dobaviteljev, kot so ALUPLAST, HEROAL, WINKHAUS, GEBHERDT STAHL in REFLEX, zagotavlja vrhunsko kakovost izdelkov. Podjetje si ves čas prizadeva za vrhunsko kakovost proizvedenih PVC-oken in vrat tako v tehnični izvedbi kot v dizajnu. Naj omenimo še to, da so PVC-okna z dekorji lesa dostopna po cenah, ki se le za deset odstotkov razlikujejo od cen belih oken.

Ne obremenjujte se z montažo oken in tem, kam boste spravili stara okna, ne da bi škodili naravi

Satler okna | Foto: Če se lotevate menjave starih oken, je treba pomisliti tudi, kam s starimi okni ter kako in kdo bo montiral nova. Pri podjetju Satler vam te skrbi prihranijo. Strokovnjaki za vgradnjo oken in vrat vam bodo pomagali izbrati najustreznejšo montažo za vaš objekt.

Ker so odgovorni proizvajalci, upoštevajo, načrtujejo in zagotavljajo možnost recikliranja uporabljenih materialov v samem razvoju tehnologije, proizvodnje in menjave starih PVC-oken z novimi. Bodite EKO, izberite okna Satler.

 

Ne spreglejte