Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
23. 5. 2016,
7.00

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča MINES IB d.o.o.

Foto: MINES IB, Thinkstock

Natisni članek

kopalnica kuhinja kopalniške armature kuhinjske armature Blitz advertorial

Ponedeljek, 23. 5. 2016, 7.00

2 meseca, 1 teden

Ideje za eleganten videz kopalnice in kuhinje

Vsebino omogoča MINES IB d.o.o.

Foto: MINES IB, Thinkstock

kopalnica Blitz

Pri opremljanju stanovanja se moramo zavedati, da za prijetno končno podobo prostora veliko naredimo s pravilno izbiro dodatkov. Majhni detajli so odločilni, saj je tudi od njih je odvisna kakovost našega bivanja.

Podobo doma v veliki meri določajo drobni poudarki, med katerimi so tudi sanitarne armature v kuhinji in kopalnici. Kopalnico lahko s pravo izbiro armature spremenimo v prostor udobja, kjer se naš dan začne s svežino in eleganco in kjer se po napornem dnevu osvežimo in sprostimo. Z izbiro sanitarne armature Blitz boste svoj dom spremenili v pravo oazo miru in sproščenosti.

Ko prenavljamo ali gradimo svoj dom, moramo nujno poskrbeti za to, da bo kopalnica naš vsakdanji vir estetskega ugodja. Počutje v kopalnici postaja vedno pomembnejše, saj lepa in urejena kopalnica pomeni, da bomo v njej vedno našli svoj vir zadovoljstva.

Armatura kot pika na i

kopalnica Blitz | Foto:

Z izbiro kopalniške armature Blitz, ki so slovenske izdelave in jih odlikuje najboljše razmerje med ceno in kakovostjo, poudarimo svoj občutek za detajle. Odločimo se lahko za termostatske, samostoječe, vgradne ali nizkotlačne armature.

Armature Blitz izdeljuje kobariško podjetje Mines IB, ki po standardu ISO 9001:2008 že od leta 2001 uspešno zagotavlja učinkovit sistem vodenja kakovosti v podjetju in s tem dokazuje odgovornost do kupcev.

S sanitarnimi armaturami do svežine in elegance

Sodobni prostori, kjer imamo opravka z vodo in čistočo, morajo biti minimalistično opremljeni, obvladovati jih morajo ravne linije, ki omogočajo učinkovito čiščenje. Pomembno je tudi preprosto vzdrževanje opreme. Pri vsakem obisku kopalnice imamo opravka z vodovodnimi armaturami, zato moramo nujno izbrati takšne, ki bodo dolgo delovale brezhibno.

Urejanja kopalnice oziroma kuhinje se moramo lotiti premišljeno, da bo prostor funkcionalen kljub morebitnim prostorskim omejitvam. Upoštevati moramo tehnične možnosti za vso napeljavo, izkoristiti vsak kotiček in poskrbeti za dobro osvetlitev prostora. Najboljša je seveda naravna svetloba.

#Kopalnica

kopalnica Blitz | Foto:

Glede na velikost prostora se bomo odločili za prho oziroma za kad ter za enega ali dva posamezna umivalnika, mogoče tudi za bide. Od velikosti umivalnikov je odvisno, kakšno dolžino armature bomo izbrali.

Armature morajo biti iz kakovostnih materialov in sestavnih delov, ki morajo omogočati veliko število odpiranj in zapiranj (približno sto tisoč). Z vgradnjo kakovostne opreme se bo podaljšala življenjska doba celotnega prostora, s čimer se poveča tudi vrednost nepremičnine.

armat | Foto:

Blagovna znamka sanitarnih armatur Blitz predstavlja najboljše razmerje med kvaliteto in ceno.


Izdelki slovenskega proizvajalca Blitz imajo namreč 6-letno garancijo na kakovost.

Več o liniji kuhinjskih in kopalniških armatur Blitz najdete TUKAJ.

#Kuhinja

kopalnica Blitz | Foto:

V kuhinji se moramo dobro počutiti, da bomo z užitkom pripravljali in uživali obroke ter se ob tem tudi družili. Kuhinja je med najzahtevnejšimi prostori za opremljanje, zato si za načrtovanje vzemimo dovolj časa. Če bomo imeli štedilnik blizu pomivalnega korita, se bomo izognili nepotrebnemu prenašanju posode po kuhinji. Priskrbimo si dovolj prostora za shranjevanje posode, dobro osvetlitev in možnost prezračevanja.

Pri načrtovanju kuhinjskih elementov upoštevajte, kje sta električna in vodovodna napeljava ter koliko delovnih površin si lahko privoščite. Razmislite, kakšen je vaš življenjski ritem – koliko kuhate, za koliko jedcev skrbite in kakšno hrano radi pripravljate.

Odločilna pika na i vsake kuhinje je kakovostna in oblikovno dovršena armatura, ki mora biti priročna, diskretna in preprosta za uporabo.

Kuharski pomočnik številka 1

izvlečna kuhinjska armatura blitz | Foto:

Kuhinjske armature Blitz so na voljo v več različicah. Z izvlečnimi kuhinjskimi armaturami bomo kuhinjo spremenili v priročen delovni prostor, ki bo dobro služil najzahtevnejšim uporabnikom. Armatura nam mora biti všeč, predvsem pa mora biti funkcionalna glede na to, kakšen tip uporabnika smo.

 

Ne spreglejte