Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
25. 4. 2022,
14.52

Osveženo pred

2 leti

Oglasno sporočilo

Natisni članek

gospodinjski aparati DeLonghi kavni avtomat kava PR članek

Ponedeljek, 25. 4. 2022, 14.52

2 leti

De'Longhi aparat za kavo: nov pomočnik v kuhinji

Oglasno sporočilo

Naj se vaš dan začne z dobro skodelico kave De'Longhi kar v domači kuhinji. Čeprav smo Slovenci v večini vajeni turške kave, se je v zadnjih letih povečalo povpraševanje po superavtomatskih kavnih avtomatih.

Brad Pitt | Foto: Brad Pitt

Brez kave si jutra ne predstavljamo, in za to ne preseneča podatek, da ljudje po svetu vsako leto spijejo več kot 400 milijard skodelic čudežnega napoja. Tudi v naših kuhinjah in jedilnicah je aparat za kavo postal nujen dodatek. Večje povpraševanje beleži tudi italijanski velikan gospodinjskih aparatov De'Longhi, pri katerem ravno naprave za pripravo kave prinašajo več kot polovico celotnega dobička podjetja. Z nastopom preteklih protikoronskih ukrepov in posledičnim zaprtjem lokalov se je želja po doma pripravljenih kavnih napitkih še povečala, število nakupov pa se je Začelo strmo vzpenjati. Kavoljubi si želimo, da bi bila priprava kave čim bolj enostavna, okusna, pomembno pa nam je tudi, da je aparat za kavo lepega videza.

Italijani dobro vedo: kakovost na prvem mestu

Hajdi Korošeč za DeLonghi (Dinamica Plus) | Foto:

Italijanska blagovna znamka De'Longhi je ena od vodilnih svetovnih akterjev na področju malih gospodinjskih aparatov, med drugim povezanih tudi s svetom dobre kave. De'Longhi pa se pri zasledovanju prvega mesta na svetu ni ustavil le pri proizvodnji. Pri ustvarjanju celostne podobe znamke so k sodelovanju povabili celo zveneče ime filmske industrije − Brad Pitta − in tako je nastala nadvse uspešna globalna kampanja Perfetto. Izbira kavnih avtomatov je res velika, od čisto enostavnih za vsakodnevno uporabo do tistih, ki bodo zadovoljili še tako zahtevnega kavoljuba.

Kavni avtomat Dinamica Plus v kuhinjah znanih Slovencev

Eden najbolj prodajnih je Dinamica Plus, s katerim lahko ustvarimo kar 13 različnih kav, od najbolj enostavnega espressa do kavnih užitkov na osnovi mleka, s katerimi je vsak požirek kave doživetje zase. Iskanje najljubšega okusa naj bo doživetje, pri ustvarjanju bodite ustvarjalni in se prepustite svojim brbončicam. 

Tara Zupančič | Foto: Tara Zupančič

Ena izmed priljubljenih lastnosti Dinamice Plus je tudi ta, da lahko s pomočjo mobilne aplikacije pripravite svojo skodelico najljubše kave. Uporaba je preprosta, in medtem ko se boste že tretjič obrnili v postelji, bo vaša kava že narejena. In ravno ta funkcija je prepričala televizijsko voditeljico Taro Zupančič. "De’Longhi 'majstr' mi je sicer ne prinese v posteljo, ampak sveže zmelje, skuha in natoči samo z (lahko tudi zaspanim) dotikom na gumb," pravi Tara.

Hajdi Korošec Jazbinšek | Foto: Hajdi Korošec Jazbinšek

Poslovna ženska Hajdi Korošec Jazbinšek je priznala, da ni ravno jutranji tip, zato je ravno dobra kava glavna motivacija, da zjutraj zapusti toplo posteljo. "S kavnim aparatom De'Longhi zjutraj prihranim čas in si tako podaljšam užitek ob skodelici kave, ki je ravno prava kombinacija kave, mleka in pene," je še dodala. 

Luka Perne, novopečeni očka, prisega na kavni aparat De'Longhi Dinamica Plus, ki mu pomaga pri neprespanih nočeh.

Številka ena med kavnimi aparati

Magnifica | Foto:

Proizvajalcu vrhunskih kavnih aparatov je tako uspelo postati številka ena na svetu, vsem ljubiteljem kave pa je omogočil, da vsak dan lahko uživajo v vrhunsko pripravljeni skodelici svojega najljubšega napitka. Med superavtomatskimi kavnimi aparati je v ospredju tudi Magnifica, ki je kompakten aparat za mletje kave, pri katerem samo pritisnete in nato zavrtite izbirni gumb za prilagoditev kave svojim željam.

Svojo kavo pa lahko prilagodite lastnemu okusu: izbirate lahko med petimi recepti. Aparat je mogoče uporabljati s kavnimi zrni ali z mleto kavo. V samo enem postopku lahko pripravite dve skodelici kave in tako boste lahko uživali v dvoje. Mreža aparata za kavo je primerna tudi za pomivanje v pomivalnem stroju, odstranljiva enota za kuhanje pa je tudi enostavna za čiščenje.

Naročnik oglasnega sporočila je De'Longhi Slovenija.

Ne spreglejte