Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
22. 9. 2017,
7.00

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Electrolux

Foto: Thinkstock in Electrolux

Natisni članek

gospodinjski aparati advertorial gospodinjska opravila pomivalni stroj pomivanje posode Electrolux

Petek, 22. 9. 2017, 7.00

2 meseca, 1 teden

Aparat, ki ohranja lepo kožo na rokah in nas varuje pred mikrobi

Vsebino omogoča Electrolux

Foto: Thinkstock in Electrolux

Med gospodinjskimi opravili, ki najbolj škodujejo koži na rokah, je gotovo pomivanje posode in čiščenje prostorov.

skodelica ženska sproščanje | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Ko se lotimo čiščenja stanovanja in pomivanja posode, je skoraj vedno naša zadnja misel, kako bodo groba čistila in vročo vodo prenesle naše roke. A prav roke so tiste, ki plačajo največji davek gospodinjskih opravil. Koža na rokah postane suha, hrapava in občutljiva, nohti se začnejo krhati in lomiti, lak na nohtih hitro izgubi lesk. Zaobljube, da bomo vedno nosili rokavice, pa se tako ali tako nikoli ne držimo.

Uporaba pomivalnega stroja nas reši marsikatere zagate v zvezi z občutljivo kožo rok. Ker smo veliko manj v stiku z detergentom, se bo koža kmalu obnovila in postala spet sijoča, nohti pa si bodo čez nekaj časa popolnoma obnovili. Skrb za brezhiben videz se vedno začne pri rokah. Stanje, ki ga kažejo naše roke, kaže naše splošno počutje.

Varuje nas pred mikrobi

pomivanje posode | Foto:

Če bi nam nekdo vsak dan sproti pokazal, koliko mikrobov je na gobicah za pomivanje posode, bi se jih kmalu začeli na široko izogibati in bi jih z največjim veseljem takoj zamenjali za pomivalni stroj. Ta je veliko bolj higieničen od klasičnega ročnega pomivanja.

Pomivanje na roke nas izpostavlja številnim mikrobom, ki se prenašajo z gobice na posodo, s korita na gobico, z ene na drugo posodo, skratka, za te male delce ni nobenih ovir. Poleg tega pa nikoli ne moremo pomivati s tako vročo vodo, da bi uničili vse patogene delce, ki se nahajajo na posodi, gobicah in koritu.

Učinkoviti terminator

Electrolux ComfortLift | Foto:

Glede tega je pomivalni stroj pravi terminator – učinkovito uniči vse, kar nima kaj početi na brezhibno čisti posodi.

Sploh v času sezonskih prehladov je skrb za povsem čisti pribor in drugo posodo, ki si jo delimo z vsemi družinskimi člani ključnega pomena, da ostanemo zdravi tudi v obdobju, ko vsi okoli nas kašljajo in smrkajo.

Pomivalni stroj lahko pere tudi pri 75 stopinjah Celzij, česar pri ročnem pomivanju posode nikoli ne moremo doseči.

Pomivalni stroji se tako izkažejo za učinkovitejše, varčnejše in bolj higienične ter prijaznejše do okolja od ročnega pomivanja.

Pametna pršilna ročica in pet nivojev pršenja

Pomivalni stroj ComfortLift® povsem spremeni vsakodnevno izkušnjo pomivanja posode.

Satelitska pršilna roka FlexiSpray in njena edinstvena oblika zagotavljata učinkovito pranje in izpiranje vsakič znova, saj lahko doseže tudi najbolj nedostopna mesta. Tako bo vaša posoda vedno pomita temeljito, brez ostankov hrane. Ne smemo pozabiti tudi na zelo nizko porabo vode (11 litrov) in pa razred energijske učinkovitosti A+++.

Za razliko od tradicionalne se satelitska pršilna ročica Electroluxovega pomivalnega stroja ComfortLift® vrti v različne smeri z namenom izjemnega pomivanja, ne glede na način polnjenja pomivalnega stroja.

Zaradi petih nivojev pršenja pomivalni stroj ComfortLift® vedno znova zagotavlja briljantne rezultate. Sedaj ni več potrebe po ročnem pomivanju večjih in neobičajnih posod ali predpomivanja bolj umazanih posod za dosego izjemnih učinkov.

Electrolux ComfortLift | Foto:

Še nekaj pomembnih prednosti pomivalnega stroja ComfortLift®:

  • inverter motor za daljše delovanje,
  • funkcija zamika vklopa,
  • funkcija samodejnega izklopa AutoOff,
  • sušenje s tehnologijo AirDry – temperatura v notranjosti stroja se proti koncu cikla pomivanja zniža, nato pa se vrata samodejno odprejo za boljše sušenje posode,
  • pet ravni pršenja in satelitska pršilna ročica FlexiSpray,
  • nizka poraba vode (11 l/cikel) in razred energijske učinkovitosti A+++,
  • lučka v notranjosti za boljši pregled,
  • TimeManager® dodatna možnost, s katero lahko pri nekaterih programih skrajšašamo čas delovanja cikla do 50 odstotkov,
  • gumirana držala SoftGrip in SoftSpikes®.

softspikes electrolux | Foto: Držala SoftGrip so pametna rešitev, ki vaše vinske kozarce držijo tesno drug ob drugem, pa vendar trdno na mestu skozi cikel pomivanja. Res se lahko poslovite od ročnega pomivanja.

Držala SoftSpikes® poskrbijo, da so vaši kozarci v fiksnem položaju med pomivanjem in s tem nudijo izjemno nežno nego stekla. So odlična dopolnitev SoftGrip držal.

Electrolux nagrajuje

Ob nakupu pomivalnega stroja ComfortLift® prejmete nagrajeno košaro za občutljive kozarce.

Odlično drži do osem vinskih kozarcev, je prožna ter se prilagaja različnim velikostim in oblikam kozarcev. Ko košarice ne uporabljate, jo lahko zložite in pospravite v predal.

Kar z dvema nagradama

Electrolux ComfortLift | Foto: Polovica evropskih restavracij z Michelinovimi zvezdicami izbere Electrolux. Najboljše iz profesionalne linije je preneseno tudi v aparate za vsakdanjo gospodinjsko uporabo. Pomivalni stroj ComfortLift® prinaša sofisticirano funkcionalnost visokokakovostne enote z dizajnom, ki spada v vsako kuhinjo.

Electroluxov pomivalni stroj ComfortLift® je bil za inovativne rešitve in moderen dizajn nagrajen s prestižnima nagradama RedDot za dizajn v kategoriji Best of the best in iF 2017.

 

Ne spreglejte