Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
1. 12. 2013,
19.19

Osveženo pred

4 leta, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

darila prazniki prazniki božič novo leto obdarovanje

Nedelja, 1. 12. 2013, 19.19

4 leta, 4 mesece

Praznična darila zanj

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Če ste v zadregi, kaj svojemu moškemu podariti za božič, vam je lahko v pomoč širok seznam daril, ki smo ga pripravili. Morda pa se vam zraven utrne še kakšna nova ideja. Srečno!

Darila za osebno nego Mila, kreme in parfumi že dolgo ne veljajo več za darila, ki jih lahko podarite le ženski, pa tudi nobena skrivnost ni, da so moški radi urejeni. A ne mislite, da bodo uporabljali nekaj, kar jim ne diši, zato raje izbirajte med praktičnimi darili, kot so škarjice za nohte, brivnik, električna zobna ščetka, prirezovalnik za brado itd., če se bojite, da boste zgrešili pri vonjavi.

Romantična darila To so tista darila, ob katerih se bo takoj spomnil na vas, ko jih bo zagledal, najlepše pa je, da zanje ni treba zapraviti veliko denarja, da naredijo vtis. Podarite mu svojo fotografijo v spodnjem perilu v naravni velikosti, podarite mu sebe skupaj z novimi erotičnimi pripomočki zanj, posnemite mu CD z vajinimi pesmimi, da jih bo lahko zmeraj poslušal v avtu, napišite mu ljubezensko pismo ali pesem, kupite vama enaki majici, natisnite koledar za 2014 z vajinimi fotografijami … Dajte svoji romantični domišljiji prosto pot.

Brezčasne igračke Gre za darila, s katerimi pravzaprav ne morete zgrešiti, saj v vsakem moškem živi mali deček, ki komaj čaka, da se bo lahko spet igral. Naj ima svojih pet minut z avtomobilom na daljinsko vodenje ali pa ima raje helikopterje? Privoščite mu dirkaško stezo, na kateri se bo lahko z avtomobilčki pomeril s prijatelji, morda pa bi si v dnevni sobi raje postavil železniško progo z vsem, kar spada zraven – lokomotivo, postajo, mostičkom … In veste, da dobre stare legokocke nikoli ne gredo iz mode, le pazite, da se bodo ujemale s tistimi v kleti. Najlepše pa je, da mu s takšnim darilom ne podarite le pozornosti, ampak mu tudi pokažete, da imate tistega dečka v odraslem moškem zelo radi.

Tehnična in elektronska darila Če je vaš moški tehničen tip, potem veste, da se različnih pripomočkov in naprav nikoli ne bo branil. Tablični računalnik je odlična izbira, če vaš Božiček ali dedek Mraz nimata težav z denarjem, sicer pa vedno pride prav kakšen kos orodja ali škatla za orodje, dobro opremljen žepni nožič, če je moški bolj romantična duša, pa mu lahko poklonite tudi zvezdogled in si zagotovite dolge noči ob opazovanju zvezd.

Darila za hobi Vsak moški ima hobi ali več njih in hobiji vedno potrebujejo kakšno malenkost, vedno se kaj obrabi, kaj izgubi, polomi … Lovci, ribiči, tekači, smučarji, košarkarji, modelarji, zbiralci znamk in še številni drugi vam bodo povedali, kako prav smo imeli, ko jim boste prinesli športno majico iz ultramodernih materialov, ki jih pozimi greje in poleti hladi, ali nova športna očala, s katerimi vidijo kot sokol. Če pa še niste podarili "priprsnice", tiste ploščate kovinske čutare, ki se nosi pri srcu in je vedno polna nečesa dobrega, storite to letos.

Posebna darila Zahtevajo največ truda in opazovanja, če hočete moškega res razveseliti in če nimate dovolj denarja, da bi mu takoj kupili ferrarija. Nič hudega, morda pa ga imate toliko, da moža naročite na njegovo najljubšo revijo v elektronski obliki za vse leto ali mu podarite vstopnice za tekmo, na kateri igra njegov najljubši klub. Če imate vrt, bi vaš moški morda potreboval nov žar ali pa bo bolj seksi, če mu podarite mešalec za koktajle? Hm, kaj pa odlično krojeno belo srajco (ki jo seveda nosite na sebi)? Steklenico njegovega najljubšega vina? Razmišljajte v smeri, kako bi svojega dragega najbolj presenetili in razveselili hkrati.

Ne spreglejte