Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
25. 5. 2013,
11.53

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

poroka nevesta torbica

Sobota, 25. 5. 2013, 11.53

8 let

Kaj ne sme manjkati v nevestini torbici?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Na poročni dan boste želele biti videti brezhibne v vsakem trenutku, zato imejte pri sebi torbico z najnujnejšimi pripomočki za vse, kar se lahko zgodi.

Šminka Poroka je dogodek, ki traja ves dan, in ker boste vmes jedli, pili in se tudi poljubljali, boste morale vsake toliko osvežiti svoj mejkap. Najhitreje se bo izbrisala šminka na ustnicah, zato imejte svojo šminko pri sebi za ponovni nanos.

Puder v prahu Če imate bolj mastno kožo in sploh če načrtujete poroko poleti, ko bo vroče, je nujno, da imate pri sebi puder v prahu. S še tako dobrim mejkapom se boste namreč prej ali slej začele svetiti, kar ni videti lepo, predvsem pa pride do izraza na fotografijah, zato vsake toliko posezite po suhem pudru in ga s širokim čopičem nanesite po tako imenovanem T-predelu (čelo, nos, brada), da odstrani odvečno maščobo.

Robčki Robčki so obvezna oprema, saj se lahko v čustveno napetem dnevu pripeti, da boste potočile solze sreče.

Vatirane palčke Kadar se ličila razmažejo ali naberejo v kotičkih oči, to najlažje očistite z vatiranimi palčkami in s tem ne pokvarite celotnega mejkapa.

Žepno ogledalce Je šminka še na ustnicah? Se je maskara razmazala? Vsake toliko se diskretno poglejte v ogledalcu, da preverite, ali je vse tako, kot mora biti. Tako boste na svoji poroki ves čas videti čudovito.

Obliži Ves dan boste na nogah, najverjetneje v lepih novih čevljih, ki vas lahko prav grdo ožulijo, zato imejte pri sebi obliže, da prekrijete žulje na nogah in boste lahko preplesale vso noč.

Prozoren lak za nohte Potrebovali ga boste, če se vam strgajo nogavice. Nastalo luknjo premažite s prozornim lakom za nohte in tako preprečite njeno širjenje.

Manjši pribor za šivanje Če se vam strga kakšen šiv na obleki, boste potrebovale šivanko in nit takšnih barv, kot jih boste imele na svoji obleki. Tudi varnostne zaponke, tako imenovane ''knoflice'', pridejo prav, če se kaj strga ali je treba kaj speti.

Ne spreglejte