Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
22. 3. 2017,
0.00

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Planica Planica nagradna igra

Sreda, 22. 3. 2017, 0.00

6 let, 7 mesecev

Pravila sodelovanja v nagradni igri Planica 2017

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

TSmedia, d. o. o., Cigaletova 15, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju organizator) bo organizirala nagradno igro fotonatečaj Planica 2017 (v nadaljevanju izbor), ki bo potekala od 23. 3. 2017 od 00.01 do vključno 26. 3. 2017 do 23.59. Nagradni izbor poteka na Facebook profilu Siol.net Sportal (https://www.facebook.com/SiOL.net.Sportal/).

S temi pravili in pogoji organizator in soorganizator določata tudi pravice, obveznosti in pogoje za sodelovanje v izboru.

Kdo lahko sodeluje?

V izboru lahko sodelujejo fizične ali pravne osebe (v nadaljevanju: udeleženci), ki so državljani Republike Slovenije oziroma imajo sedež v Republiki Sloveniji in ki lahko dostopajo do spletnega naslova https://www.facebook.com/SiOL.net.Sportal/ ter se prijavijo za sodelovanje v izboru.

V izboru lahko sodelujejo (vendar ne morejo biti izbrani) zaposleni pri organizatorju in soorganizatorju ter njihovi ožji družinski člani, uporabniki družinskih bonusov zaposlenih v TSmedia, d.o.o. in druge osebe, ki so vključene v organizacijo tega izbora.

S prijavo v izbor udeleženec soglaša s temi pravili sodelovanja v izboru in pod pogoji, navedenimi v teh pravilih.

Fizične osebe, mlajše od 18 let, lahko v izboru sodelujejo le ob pisnem soglasju staršev ali zakonitih zastopnikov.

Način sodelovanja

Udeleženec lahko sodeluje v izboru tako, da na spletnem mestu https://www.facebook.com/SiOL.net.Sportal/:

  • Oddate svoje navijaške fotografije s tematiko Planice, tako v smislu navijanja doma kot v Planici ali kjerkoli drugje, in sicer na Facebook zid Siol.net Sportal ali kot zasebno sporočilo na isti profil https://www.facebook.com/SiOL.net.Sportal/. Ob fotografiji mora biti jasno razvidno ime fotografije ter ime in priimek sodelujočega.
  • Med vsemi oddanimi slikami  v času nagradne igre bo komisija izbrala 10 najboljših, katerih avtorji bodo nagrajeni,
  • s sodelovanjem v nagradni igri posameznik potrjuje, da se strinja s pravili in pogoji izbora.

Objavljene fotografije sodelujočih se bodo po oddaji objavile v albumih na Facebooku Siol.net Sportal, določene fotografije pa tudi v uredniških člankih na Siol.net v sklopu Sportal: http://siol.net/sportal.

 

- Sodelujoči organizatorju v času trajanja izbora dovoljuje neodplačno javno objavo fotografije in vseh dodanih elementov  (vključno s soglasjem za radiodifuzno oddajanje, radiodifuzno retransmisijo ali sekundarno radiodifuzno oddajanje), dajanje na voljo javnosti, javno predvajanje, javno prikazovanje, reproduciranje in distribuiranje, prodajo in dajanje v najem, tako na fizičnih nosilcih del (CD, DVD …) kot tudi prek svetovnega spleta, v vseh medijih in profilih na družbenih omrežjih (Facebook, Twitter, Instagram in Snapchat), ki so v lasti ali upravljanju organizatorja.

- Udeleženec lahko sodeluje z več deli. Fotografija za oddajo je lahko v formatu .jpg ali .png in velika maksimalno 5 MB.

Objava del

Z oddajo del se udeleženec strinja, da bodo oddana dela objavljena na spletnem mestu www.siol.net, na zunanjih digitalnih zaslonih Siol.net in na Facebook, Twitter, Instagram ali Snapchat profilu Siol.net Sportal. S sodelovanjem v fotonatečaju se udeleženci strinjajo s tem, da se njihovo ime, priimek, kraj, elektronski naslov in drugi podatki (komentar k fotografiji ter davčna številka v primeru, da so nagrajeni) (v nadaljevanju podatki), ki jih udeleženci fotonatečaja navedejo v prijavi na fotonatečaj, posredujejo organizatorju in soorganizatorju ter se strinjajo, da se njihovi podatki (ime, priimek, kraj, fotografija) objavijo na spletni strani organizatorja www.siol.net in na facebook profilu Siol.net Sportal v primeru, da so nagrajeni.

V izboru se upoštevajo le fotografije z navijaško tematiko.

Pridržujemo si pravico, da fotografije, ki so žaljive, diskriminatorne, zlonamerne, nespodobne, obrekljive, sovražne, grozeče, vulgarne in/ali napeljujejo k sovraštvu, nasilju, razširjanju in izražanju rasne, narodnostne, verske ali spolne nestrpnosti, vsebujejo simbole, znake, ki simbolizirajo totalitaristične režime, ali kako drugače vznemirjajo ljudi in/ali neposredno ali posredno vsebujejo oglaševalsko vsebino in/ali so po presoji organizatorja neprimerne za objavo, izbrišemo. Tovrstnih fotografij organizator ne bo objavil in upošteval v nagradnem izboru.

Fotografije izražajo stališča avtorjev, ne uredništva in/ali organizatorja Siol.net.

Izbor nagrajencev

Organizator bo v izboru komisije, sestavljene med sodelavci organizatorja, izbral 10 najboljših fotografij. Njihovi avtorji bodo prejeli naslednjo nagrado:

  • 10 x paket Siol.net.

V izboru najboljših fotografij sodelujejo vsi udeleženci, ki v času trajanja izbora pravilno oddali fotografijo z navijaško tematiko. Vsak udeleženec izbora lahko prejme le eno nagrado. Četudi posamezen udeleženec odda več fotografij, je lahko med izbranimi najboljšimi desetimi fotografijami samo ena fotografija posameznega udeleženca.

V izboru se upoštevajo le pravilno oddane fotografije. Izbor nagrajenih fotografij bo potekal pod vodstvom komisije v sestavi treh članov, ki so predstavniki organizatorja. Izbor bo potekal 27. 3. 2017, na naslovu Stegne 19, 1000 Ljubljana. Nagrajenci bodo objavljeni v članku na Siol.net in na facebook profilu Siol.net Sportal.

O izboru se vodi zapisnik, ki vsebuje podatke o: datumu, uri in kraju izbora; navzočih osebah; poteku izbora; izbranih Facebook profilih ter uri konca izbora. Zapisnik podpišejo vsi člani komisije. Izbor je dokončen.

Obveščanje nagrajencev in prevzem nagrade

Izbrani nagrajenci bodo o nagradi in načinu prevzema nagrade obveščeni preko zasebnega sporočila na njihovem Facebook profilu, seznam nagrajencev pa bo objavljen na www.siol.net in na Facebook profilu Siol.net Sportal. 

Nagrajenec se mora na obvestilo odzvati v roku, navedenem v zasebnem sporočilu. V primeru, da se v tem roku ne odzove, izgubi pravico do nagrade in nagrada zapade.

V skladu z veljavno zakonodajo so darila, prejeta v nagradnih igrah, predmet obdavčitve. Nagrajenec mora za prevzem nagrade organizatorju  predložiti:

  • osebni dokument (osebno izkaznico ali potni list) in
  • davčno številko

ter navesti davčni urad.

Sodelujoči so seznanjeni z možnostjo osvojitve nagrade, ki je lahko predmet obdavčitve po Zakonu o dohodnini. Organizator bo v skladu z drugim odstavkom 126. člena ZDoh-2 ter prvim odstavkom 58. in 59. člena Zakona o davčnem postopku (ZdavP-2) za nagrajenca/davčnega zavezanca izračunal in plačal akontacijo dohodnine od vrednosti prevzete nagrade, znižane za povrnjene stroške.

Nagrajenci morajo za prevzem nagrade organizatorju predložiti  osebni dokument (osebno izkaznico ali potni list) in davčno številko ter navesti davčni urad. Predložitev navedenih podatkov je pogoj za prevzem vsake nagrade, katere vrednost presega 42 evrov z DDV. Če nagrajenec organizatorju teh podatkov ne posreduje v zahtevanem roku, od organizatorja ni upravičen zahtevati izročitve nagrade. Organizator je v teh primerih (odklonitev ali nepravočasno posredovani predpisani osebni podatki) prost vseh obveznosti, ki izhajajo iz teh pravil do nagrajenca. Če nagrajenec v 30 dneh po žrebanju nagrade ne prevzame nagrade, izgubi pravico do nje brez pravice do kakršnegakoli drugega ali drugačnega nadomestila. Če je nagrajenec mladoletna oseba, morajo starši oziroma zakoniti zastopniki pisno odobriti prevzem nagrade.

Nagrade ni mogoče zamenjati za gotovino ali drugo nagrado, denarno izplačilo nagrade ni mogoče, niti je ni mogoče prenesti na tretjo osebo.

Organizator nagradnega izbora si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade, če se pojavi dvom o istovetnosti podatkov ali se ugotovi, da je sodelujoči v izboru sodeloval v nasprotju s pravili in pogoji kviza. V nagradnem kvizu nobena nagrada ne presega zakonske omejitve za plačilo dohodnine, ki je 42 evrov z DDV.

Organizator izbora si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade, če:

  • se pojavi dvom o istovetnosti podatkov,
  • se ugotovi, da je udeleženec v igri sodeloval v nasprotju s pravili in pogoji izbora.

Zasebnost in varstvo podatkov

S sodelovanjem v izboru udeleženec privoli, da se njegovi osebni podatki, ki jih je posredoval v tem izboru, vključijo v zbirko podatkov o udeležencih in naročnikih organizatorja; da se ti podatki obdelujejo za potrebe obveščanja o izboru, vzorčenje, anketiranje in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o komercialnih in nekomercialnih ponudbah, novostih, ugodnostih ter za druge trženjske namene ter pošiljanje dnevnega elektronskega časopisa. Uporabljajo se za neposredno trženje po e-pošti na navedeni e-poštni naslov; pri čemer gre lahko za obveščanje o novostih ter trženje blaga in storitev, ki jih ponuja organizator, kot tudi blaga in storitev, ki jih ponujajo tretje osebe, pogodbeno povezane z organizatorjem. Organizator se zaveže, da v razmiku 30 dni ne bo poslal več kot 7 elektronskih sporočil komercialne narave tretjih oseb. Omejitev števila ne velja za sporočila komercialne narave, ki jih o svojih storitvah in izdelkih ter novostih pošilja organizator.

V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov v zbirki podatkov, skladno z veljavnimi predpisi. Udeleženec lahko od organizatorja kadarkoli zahteva, da v 15 dneh trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja. Soglasje lahko kadar koli trajno ali začasno prekliče na sledeči način: odjavo od prejemanja elektronskih sporočil udeleženec uredi s klikom na povezavo "Odjava", ki bo sestavni del vsakega elektronskega sporočila.

Udeleženec izbora organizatorju dovoljuje, da do preklica vodi, vzdržuje in obdeluje zbirko zbranih osebnih podatkov udeleženca v skladu z zakonom o varovanju osebnih podatkov. Organizator zagotavlja varstvo osebnih podatkov po zakonu.

Organizator izbora se obvezuje, da bo s posredovanimi podatki ravnal skrbno in v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov. Organizator bo uporabljal posredovane podatke izključno v namen, kot je razvidno in opisano v teh pravilih.

Organizator bo soorganizatorju posredoval podatke (ime, priimek, naslov in e-naslov) izžrebancev, za namen izročitve nagrade.

V kolikor na oddani fotografiji v izboru opazite svojo sliko in objave niste dovolili, nam lahko pišete na e-naslov info@tsmedia.si in sporno fotografijo bomo odstranili.

Končne določbe

Organizator izbora ne odgovarja za morebitno škodo, nastalo zaradi tehničnih težav pri operaterju omrežja oziroma zaradi napak pri internetnih povezavah oziroma zaradi tehničnih težav, do katerih lahko pride zaradi napak v delovanju izbora. Organizator izbora ne odgovarja za morebitno škodo.

Udeležencem izbora sta zagotovljeni podpora in pomoč na elektronskem naslovu info@tsmedia.si.

Za vsa vprašanja, ki se lahko pojavijo v zvezi z izborom in niso urejena s temi pravili, daje ustrezna tolmačenja komisija organizatorja.

Odločitev komisije o vseh vprašanjih v zvezi s tem izborom ter z njim povezanimi pravili je dokončna, velja za vse udeležence in nanjo ni mogoča pritožba.

Organizator izbora lahko v vsakem trenutku popolnoma spremeni zasnovo ter pravila in pogoje izbora, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki, ki so na strani javnosti. Organizator bo na primeren način in na primernem mestu udeležence obvestil o vsakršni spremembi oziroma dopolnitvi teh pravil.

Pravila izbora so dostopna na spletni strani na www.siol.net.

TSmedia, d. o. o.

Ljubljana,  23. 3. 2017                      

Ne spreglejte