Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
23. 12. 2016,
11.49

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

smučarski čevlji Salomon

Petek, 23. 12. 2016, 11.49

6 let, 6 mesecev

Novi smučarski čevlji Salomon x-pro

Oglasno sporočilo

Zavedamo se, da niti dve stopali nista enaki, še naši lastni ne. Da bi se zoperstavili takemu izzivu, smo morali razmišljati zunaj  okvirov.

KONČNI REZULTAT? Ne ena, ampak dve popolni rešitvi: CUSTOM SHELL in MY CUSTOM FIT 3D. Dve tehnologiji prileganja, vsaka edinstvena na svoj način, a združeni v enem smučarskem čevlju!

 | Foto:

 | Foto: MY CUSTOM FIT 3D je revolucionarna tehnologija, ki predstavlja tridimenzionalno preoblikovanje notranjega čevlja na najbolj kritičnih delih stopala – okoli gležnja in pete.

Običajni smučarski čevlji imajo notranji del sestavljen iz dveh ravnih kosov vezanega materiala, pri Salomonu pa so s pomočjo najboljših strokovnjakov s tega področja razvili prvi notranji čevelj, ki je dejansko zgrajen v treh dimenzijah in oblikovan po stopalu.

REZULTAT? Udobje, ki ga še niste doživeli, boljša prekrvavitev in ohranjanje naravne toplote. Notranji vložek lahko še dodatno termično obdelate in oblikujete povsem po svojem stopalu.

Za še popolnejšo prilagoditev vaši nogi imate tudi možnost oblikovanja ZUNANJE ŠKOLJKE.

S tehnologijo Custom Shell 360° lahko vsš smučarski čevelj kadarkoli obdela vaš najbližji prodajalec, in to v samo 20 minutah!

 | Foto: PREOSTALE TEHNOLOGIJE:
Bistvo zasnove linije čevljev X-PRO je tudi zunanja školjka. Zgrajena je iz dveh delov – Twinframe. Na ta način so dosegli togost, hkrati pa prilagodljivost čevlja točno na tistih mestih, kjer je to najbolj treba. Oversized pivot zagotavlja večjo preciznost in učinkovitejši prenos sile na smuči.

NIZKA TEŽA:
NOVI X-PRO je zdaj še lažji kot kdajkoli prej. Zaradi 15 odstotkov lažje šasije in notranjega vložka boste zdaj smučali še bolj preprosto!

X-PRO – Izjemen dosežek strokovnjakov za smučarske čevlje, saj je zdaj na voljo popolno prileganje smučarskega čevlja tako od zunaj kot tudi od znotraj!

Več informacij na: www.salomon.com/si

Ne spreglejte