Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Boštjan Boh

Sreda,
26. 4. 2017,
9.32

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,35

1

Natisni članek

Serena Williams nosečnost

Sreda, 26. 4. 2017, 9.32

6 let, 7 mesecev

Serena Williams in nosečnost: slika je 'ušla' po nesreči

Boštjan Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,35

1

Serena Williams | Foto Instagram

Foto: Instagram

Prejšnji teden je odjeknila novica, da je Serena Williams, ena najboljših teniških igralk vseh časov, noseča. Za to novico je poskrbela Serena sama, ampak je razkrila, da se je to zgodilo po nesreči.

Serena Williams je prejšnji teden na Snapchatu objavila svojo sliko v kopalkah, na njej pa je bilo napisano "20 tednov". Slika je takoj zaokrožila po medmrežju in kmalu je postalo jasno, da 35-letna Američanka pričakuje svojega prvega otroka. To so pozneje potrdili tudi njeni tiskovni predstavniki.

Da je noseča, je izvedela dva dni pred začetkom OP Avstralije. Na koncu je turnir tudi zmagala. | Foto: Guliverimage/Getty Images Da je noseča, je izvedela dva dni pred začetkom OP Avstralije. Na koncu je turnir tudi zmagala. Foto: Guliverimage/Getty Images

"Ni bilo prav lahko"

"Slikala sem se vsak teden, da sem preverjala, kako se spreminjam. Hranila sem ji zase. Glede tega sem bila dobra, vendar je ta slika 'ušla'," je na tiskovni konferenci v Vancouvru povedala Williamsova.

Teniška igralka, ki ima v svoji vitrini 23 lovorik s turnirjev za grand slam, je med drugim razkrila, da je dva dni pred začetkom OP Avstralije izvedela, da je noseča. "Ni bilo prav lahko, ko slišiš zgodbe, da je ženskam med nosečnostjo slabo, so utrujene in pod stresom. Noseča ali ne. Tega ni nihče vedel in pričakovala sem, da bom zmagala turnir. Vsakič, ko sem igrala, sem pričakovala zmago. Če ne bi zmagala, bi bila to večja novica."

Prepričana je, da se bo prihodnje leto vrnila na igrišča. | Foto: Reuters Prepričana je, da se bo prihodnje leto vrnila na igrišča. Foto: Reuters Na teniških igriščih še ni dokončala svojega dela

Serena bo zaradi materinstva izpustila cel preostanek letošnje sezone, vendar je prepričana, da se bo prihodnje leto na turnejo vrnila kot mamica. "Zagotovo se nameravam vrniti. Nisem še končala s svojim delom," je dejala Serena, ki si za vzgled jemlje svojo 36-letno sestro Venus Williams, sedemkratno zmagovalko turnirjev za grand slam.

"Če ona lahko igra, potem vem, da lahko tudi jaz igram. Materinstvo bo le nov del mojega življenja. Moj otrok bo na tribunah in upam, da bo navijal zame," je še povedala Serena, ki je v svoji karieri osvojila 72 turnirjev serije WTA.

Slika, ki je po besedah Serene Williams, po nesreči prišla na medmrežje. | Foto: Slika, ki je po besedah Serene Williams, po nesreči prišla na medmrežje.

Ne spreglejte