Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Boštjan Boh

Sobota,
1. 4. 2017,
21.25

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 10

1

Natisni članek

Miami Nick Kyrgios Mirka Federer Roger Federer

Sobota, 1. 4. 2017, 21.25

6 let, 6 mesecev

Rogerja Federerja spet osramotila žena Mirka #video

Boštjan Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 10

1

Mirka Federer, žena znamenitega teniškega igralca Rogerja Federerja, si je na tribunah privoščila še eno veliko blamažo. Tokrat je med dvobojem izžvižgala Nicka Kyrgiosa, ki je v Miamiju v polfinalu igral proti Švicarju in na koncu tudi izgubil.

Mirki Vavrinec, poročeni Federer, je teniški svet zelo dobro poznan, saj je nekdaj bila tudi sama teniška igralka, vendar so ji poškodbe preprečila nadaljevanje športne kariere. Mirko, ki je z 18-kratnim zmagovalcem turnirjev za grand slam poročena od leta 2009, večina pozna kot strastno navijačico svojega moža. Vseeno ima Mirka tudi slabšo stran, saj je že večkrat provocirala nasprotnike.

Zadnji navijaški "izpad" je doživela v polfinalu turnirja serije masters v Miamiju, kjer je njen mož premagal Nicka Kyrgiosa. Med dvobojem je izžvižgala mladega Avstralca, potem ko je ta zlomil svoj lopar.

Mirka Federer je znana tudi po nešportnem obnašanju. | Foto: Guliverimage/Getty Images Mirka Federer je znana tudi po nešportnem obnašanju. Foto: Guliverimage/Getty Images

To ni bilo prvič

Dejstvo je, da si Mirka ne bi smela dovoliti takšnega obnašanja. Morda bi ji to potezo še kdo spregledal, če bi to storila prvič. Leta 2014 je na finalnem turnirju v Londonu Stanu Wawrinki s tribune zabrusila, da je navadna cmera. Glavni sodnik je Wawrinki, ki je sicer dober prijatelj Baselčana, rekel, da ni nič slišal.  Stan mu je takrat odgovoril: "To je počela tudi v Wimbledonu. Vedno, ko sem na njeni strani, vzklikne pred servisom. To je nevzdržno."

Tudi Roger Federer ni povsem nedolžen

V svoji dolgoletni karieri si je nekaj "ostrih" besed privoščil tudi Roger Federer, ki sicer na igrišču velja za pravega džentelmena. Leta 2008 je v Monaku Đokovićevim staršem zabrusil, naj bodo tiho. Leta 2010 pa se je pritoževal nad Tonijem Nadalom, potem ko je ta svojemu varovancu, Rafaelu Nadalu, s tribun vseskozi dajal določene signale oziroma nasvete.

Ne spreglejte