Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Boštjan Boh

Petek,
12. 5. 2017,
9.25

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,75

Natisni članek

Novak Đoković

Petek, 12. 5. 2017, 9.25

6 let, 7 mesecev

Novaka Đokovića čaka nova sprememba

Boštjan Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,75
Novak Đoković | Foto Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

Novak Đoković je v četrtek proti Felicianu Lopezu prikazal višjo raven igre in dokazal, da ni pozabil igrati tenisa. Srbski zvezdnik je razkril, kdo ni želel sprejeti vloge trenerja, precej skrivnosten pa je o novi spremembi, ki ga čaka na OP Francije.

Novak Đoković je v osmini finala po dveh nizih premagal Feliciana Lopeza z rezultatom 6:4 in 7:5. Drugi igralec sveta je takoj po dvoboju povedal: "Raven igre je bila zagotovo na višji ravni, mislim, da sva oba igrala na višji ravni," je povedal Nole, ki je tokrat zares užival na igrišču.

Marko Đoković, Novakov brat, ne želi prevzeti vloge trenerja. | Foto: Guliverimage/Getty Images Marko Đoković, Novakov brat, ne želi prevzeti vloge trenerja. Foto: Guliverimage/Getty Images

Brat ne želi prevzeti vloge trenerja

Tudi tokrat ni šlo brez njegovega novega strokovnega osebja. V Madridu v njegovi loži sedijo brat Marko, psihološki guru Pepe Imaz in fizioterapevt. "Oni so več kot ekipa. Oni so moji prijatelji, moja družina. To so ljudje, ki so že dolgo časa z menoj, še posebej moj brat. Tukaj so zato, da me podpirajo. Dajejo mi energijo, ki jo potrebujem v tem času, ko sem brez teniškega trenerja. Trenutno je moj trener moj brat, vendar noče prevzeti te vloge. Rekel mi je: 'Jaz sem tvoj brat in tukaj sem, da te podpiram.' Zelo cenim njegove nasvete na igrišču, vendar želi predvsem obdržati vlogo brata, kar zelo spoštujem. V tem obdobju so tukaj z menoj in s tem sem popolnoma zadovoljen."

V Parizu ga čaka še ena sprememba

Novak Đoković naj bi kmalu doživel še eno spremembo, o kateri pa je 12-kratni zmagovalec turnirjev za grand slam zelo skrivnosten. Za Đokovićev videz naj bi od Pariza naprej skrbel Lacoste, saj mu z dozdajšnjim opremljevalcem poteče pogodba. "O tem ne smem govoriti. Ni še uradno. Ne morem govoriti o znamkah in kaj bom imel oziroma česa ne bom imel. Moramo počakati in bomo videli," je še povedal Novak, ki ga v petek v četrtfinalu čaka Japonec Kei Nišikori.

Ne spreglejte