Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Boštjan Boh

Ponedeljek,
20. 3. 2017,
10.07

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,95

Natisni članek

Miami Novak Đoković tenis Andy Murray

Ponedeljek, 20. 3. 2017, 10.07

6 let, 6 mesecev

Novak Đoković: Kot kaže, se poznajo posledice dolgoletnega norega ritma

Boštjan Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,95
Novak Đoković | Foto Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

Novak Đoković, srbski teniški zvezdnik, je sporočil, da zaradi poškodbe komolca ne bo igral na turnirju serije masters v Miamiju, kjer je slavil zadnja tri leta. Vzrok za to je poškodba komolca, ki se vleče že nekaj mesecev.

Organizatorji turnirja so že sporočili, da Novaka ne bo v Miami. "Novak se je bil prisiljen umakniti zaradi poškodbe komolca. Našemu asu želimo, da čim prej okreva," so na Twitterju zapisali organizatorji teniškega turnirja v Miamiju.

Zdravniki so mu svetovali, da se za nekaj časa umakne z igrišč. | Foto: Guliverimage/Getty Images Zdravniki so mu svetovali, da se za nekaj časa umakne z igrišč. Foto: Guliverimage/Getty Images Zdravnik mu je svetoval, naj se umakne

Na družabnih omrežjih se je oglasil tudi Beograjčan. Drugemu igralcu sveta je izredno žal, da ga to leto ne bo v Miami. "Opravičujem se svojim navijačem in vsem, ki so kupili vstopnice, da bi me lahko gledali na Miami Open. Na žalost sem poškodovan in ne bom mogel igrati," je na Twitterju zapisal Nole.

Đoković je poudaril, da se s poškodbo komolca ubada že več mesecev. V zadnjih tednih se je stanje še poslabšalo, zato mu je zdravnik svetoval malce odmora.

"Naredil bom vse, kar je v moji moči, da se čim prej pozdravim, ampak na žalost ne bom mogel braniti zmage v Miamiju," je povedal Đoković. Dodal je, da so veliki napori pustili posledice na njegovem telesu in da ti včasih najbolj boleče poraze zada telo samo, ne nasprotnik.

"Hvala, ker ste z menoj." | Foto: Guliverimage/Getty Images "Hvala, ker ste z menoj." Foto: Guliverimage/Getty Images

Hvaležen za podporo

"Vedno sem se trudil skrbeti za svoje telo in vso kariero nisem imel večjih poškodb ali težav. A kot kaže, se zdaj poznajo posledice dolgoletnega norega ritma in fizičnih naporov, ki sem jih prestal. Zelo sem hvaležen za podporo, ki jo dobivam od vas. Hvala, ker ste z menoj," je še zapisal Đoković, ki se je že vrnil Evropo, kjer bo opravil dodatne preiskave.

Pred tem je udeležbo v Miamiju odpovedal tudi Andy Murray, trenutno prvi igralec sveta, ki se prav tako ubada s poškodbo komolca.

Ne spreglejte