Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Boštjan Boh

Petek,
8. 7. 2016,
9.17

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 10

3

Natisni članek

tenis

Petek, 8. 7. 2016, 9.17

6 let, 7 mesecev

Nekdanja zmagovalka Wimbledona: Bojim se za svoje življenje

Boštjan Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 10

3

bartoli

O Marion Bartoli, nekdanji zmagovalki Wimbledona, se je pred kratkim veliko pisalo, potem ko je drastično shujšala. Francozinja je sprva govorila, da je to posledica telovadbe in zdrave prehrane, zdaj pa je razkrila, da se bori s skrivnostnim virusom.

Marion Bartoli je v času svoje kariere veljala za eno bolj močnih igralk. Po končani teniški karieri je začela obiskovati fitnes in jesti bolj zdravo hrano. To je tudi večkrat objavila na družabnih omrežjih. "Februarja še nisem vedela, da sem bolna. Želela sem bolj zdravo živeti in uživati življenje zunaj teniških igrišč," je za This Morning povedala 31-letna Bartolijeva.

To ni življenje, tukaj gre za preživetje

Francozinja, ki je v svoji karieri ogromno prepotovala, meni, da je skrivnostni virus staknila na enem  izmed svojih potovanj. Bartolijeva je pozneje razkrila svoje vsakdanje življenje, ki je zanjo postala prava nočna mora. Njeno telo namreč reagira na vedno več stvari. "Bojim se za svoje življenje. Skrbi me, da se bo moje srce enkrat ustavilo. To ni življenje, tukaj gre za preživetje."

Zanjo je lahko že usoden katerikoli kontakt. "Karkoli. Lahko je že kontakt s katerokoli električno napravo – telefon lahko uporabljam samo z rokavicami. Določenih stvari ne smem nositi … Grozno je. Moje življenje je prava nočna mora in tega nikomur ne privoščim," je razlagala francoska zvezdnica, ki se mora umivati celo z mineralno vodo.

"Ne morem se umivati z vodo iz pipe, sploh ne smem imeti nobenega kontakta z navadno vodo. Na telefonu ne smem biti več kot pet minut, saj mi začne srce razbijati, prav tako ne smem nositi nakita," je vidno pretresena razlagala nekdanja vrhunska teniška igralka.

Na telefonu ne sme biti več kot pet minut, saj ji začne razbijati srce. | Foto: Na telefonu ne sme biti več kot pet minut, saj ji začne razbijati srce.

Zdravniki tavajo v temi

Zdravniki še vedno skušajo ugotoviti, kakšen virus je staknila. V tem času ji ob strani stoji njen dober prijatelj sir Richard Branson. "On je oseba, ki mu lahko rečem drugi oče in ga zelo spoštujem. Poskušal je najti najboljšo kliniko, kjer lahko rešijo težavo. Komaj čakam, da bom v ponedeljek tam," je še povedala Francozinja, ki še ni izgubila upanja.

Ne spreglejte