Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Boštjan Boh

Petek,
27. 5. 2016,
13.57

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,88

1

Natisni članek

Bastian Schweinsteiger WTA Ana Ivanović tenis Pariz

Petek, 27. 5. 2016, 13.57

6 let, 6 mesecev

Na novinarski konferenci Ane Ivanović je morala vmes poseči celo moderatorka

Boštjan Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,88

1

ana ivanovic

Ana Ivanović trenutno velja za eno večjih teniških ikon. Čeprav se je srbska lepotica uspešno prebila v 3. krog OP Francije, pa so jo na novinarski konferenci bolj malo spraševali o tenisu. Vmes je morala poseči celo moderatorka novinarske konference.

Teniška igralka Ana Ivanović je zagotovo ena najbolj prepoznavnih teniških igralk v karavani. V svoji dolgi karieri se lahko pohvali z nekaj izjemnimi rezultati. Med njimi zagotovo najbolj izstopa zmaga na OP Francije leta 2008. Res je, da Srbkinja tega rezultata do zdaj ni več ponovila, pa še vedno spada v širši vrh ženskega tenisa. Ana se veliko pojavlja tudi na naslovnicah rumenih revij, kar pa očitno včasih ni najbolj koristno.

Po dvoboju je bilo vprašanj o tenisu bolj malo, kar je zmotilo tudi Ano Ivanović. | Foto: Po dvoboju je bilo vprašanj o tenisu bolj malo, kar je zmotilo tudi Ano Ivanović.

Vse drugo jih je zanimalo, samo tenis ne

Po zmagi v drugem krogu je 28-letna teniška igralka prišla na novinarsko konferenco nasmejana in zadovoljna, kaj kmalu pa so ji veselje pokvarili novinarji. Ti so jo spraševali o vsem, samo o tenisu ne.

Eno izmed neumestnih vprašanj je bilo, kaj meni o evrovizijskem nastopu srbske predstavnice. Ivanovićeva je nekoliko z začudenjem odgovorila na vprašanje: "Mislim, da je naša pesem enkratna … in si je zaslužila višje mesto."

V zadnjem času so vse glasnejše govorice, da naj bi se srbska lepotica junija poročila z nogometašem Manchester Uniteda Bastianom Schweinsteigerjem. | Foto: V zadnjem času so vse glasnejše govorice, da naj bi se srbska lepotica junija poročila z nogometašem Manchester Uniteda Bastianom Schweinsteigerjem.

Poroka je bila kaplja čez rob

A to je bil šele začetek. V zadnjem času so vse glasnejše govorice, da naj bi se srbska lepotica junija poročila  z nogometašem Manchester Uniteda Bastianom Schweinsteigerjem. Eden izmed predstavnikov sedme sile jo je vprašal, ali je to njen zadnji turnir, kjer bo nastopila kot gospodična. Šestnajsta igralka sveta je vehementno zmajala z glavo in rekla: "Kaj?" V tistem trenutku je moderator tiskovne konference posegel vmes in rekel: "Naslednje vprašanje."

Kot da še ni bilo dovolj, je naslednje vprašanje sledilo o njeni novi športni opremi … Verjetno je Ana Ivanović vajena vseh mogočih vprašanj.

Ano v naslednjem krogu čaka Ukrajinka Jelina Svitolina, 18. postavljena igralka na turnirju.

Ne spreglejte