Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Boštjan Boh

Torek,
27. 9. 2016,
10.22

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,45

1

Natisni članek

tenis Serena Williams Monika Seleš

Torek, 27. 9. 2016, 10.22

6 let, 6 mesecev

Monika Seleš upa, da ne bo skočila na igrišče

Boštjan Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,45

1

Monika Seleš | Foto Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

Nekdanja prva igralka sveta Monika Seleš je v enem izmed pogovorov dejala, da jo še danes mika, da bi stopila na teniško igrišče in igrala z najboljšimi igralkami. Spregovorila je tudi o eni najboljših igralk na svetu Sereni Williams.

Monika Seleš se je športno upokojila leta 2003, potem ko je izgubila v prvem krogu OP Francije. Svojo upokojitev je uradno napovedala pet let pozneje, kljub temu pa jo še danes kdaj zasrbijo prsti, da bi spet igrala. Seleševo so imenovali za ambasadorko finalnega turnirja serije WTA v Singapurju, kjer se bodo zbrale najboljše teniške igralke.

"Še vedno si želim, da bi igrala, ko gledam posamezne turnirje. Še vedno si želim biti tam. Vrnitev v Singapur bo zame zelo zabavna, ker bom po dolgem času lahko nekaj dni zapored gledala tenis in vse najboljše igralke. Upam, da ne bom skočila na igrišče in igrala," je povedala Monika Seleš, ki je na turnirjih za grand slam dosegla devet zmag.

Seleševa je veljala za eno najbolj talentiranih igralk svojega časa in le vprašamo se lahko, kaj vse bi dosegla v svoji kratki karieri, če je na turnirju ne bi zabodel neuravnovešen nemški navijač Günter Parche.

Bo Serena Williams sploh zaigrala v finalu turnirja WTA v Singapurju? | Foto: Guliverimage/Getty Images Bo Serena Williams sploh zaigrala v finalu turnirja WTA v Singapurju? Foto: Guliverimage/Getty Images

"Če kdo lahko igra pod pritiskom, je to Serena"

V Singapurju je pod velikim vprašajem nastop ene najboljših igralk vse časov Serene Williams. Ameriška igralka je v letošnji sezoni odigrala le sedem turnirjev, saj je imela veliko težav s poškodbami (koleno, rama). 

"Na turnirjih za grand slam nisem nikoli dosegla takšnih uspehov kot Serena, zato si ne morem predstavljati, pod kakšnim pritiskom je. Če kdo lahko igra pod pritiskom, je to Serena. To je najstabilnejša igralka, proti kateri sem kadarkoli igrala. Mislim, da ima še vedno veliko volje za nadaljevanje, če ne bo poškodb," je še povedala Seleševa, ki je v svoji karieri s Sereno igrala petkrat.

Ne spreglejte