Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
22. 8. 2023,
8.08

Osveženo pred

8 mesecev, 2 tedna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,19

Natisni članek

Jelena Đoković Novak Đoković

Torek, 22. 8. 2023, 8.08

8 mesecev, 2 tedna

Po neprespani noči

Kako je po neprespani noči videti Đokovićeva žena?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,19
Jelena Đoković | Foto Guliverimage

Foto: Guliverimage

V noči na ponedeljek, ko je Novak Đoković zmagal v finalu turnirja v Cincinnatiju, je ponoči bedela in slavila tudi Jelena Đoković, žena Novaka Đokovića. Kako je bila videti naslednji dan?

Jelena Đoković, to je večkrat poudaril tudi Novak Đoković, ima nanj pomemben vpliv. Novak in Jelena sta namreč par že od najstniških let in vse od takrat je tudi njegova zvesta navijačica. Nič drugače ni bilo na zadnjem turnirju v Cincinnatiju, ko je Đoković po epskem in napetem dvoboju premagal Carlosa Alcaraza.

"Pa kaj potem"

Jelena je naslednje jutro na Instagram objavila zanimivo fotografijo, ki kaže, kako je videti po neprespani noči, ko je spremljala in slavila veliko zmago svojega moža. Dvoboj se je namreč končal šele ob treh zjutraj po slovenskem času.

"Ko ponoči ne spiš in slaviš, so potem dnevi takšni. Pa kaj potem, tako nam je čisto všeč," je zapisala Jelena, ki je tudi sama nekaj časa igrala tenis.

Novak Đoković si je po zmagi strgal majico. | Foto: Guliverimage Novak Đoković si je po zmagi strgal majico. Foto: Guliverimage Eden najtežjih dvobojev v življenju

Spomnimo, da je Novak Đoković na turnirju v Cincinnatiju dosegel 39. zmago na turnirjih serije masters, skupno pa je v vitrino postavil že 95. turnirsko lovoriko. Ta zmaga je za srbskega zvezdnika zagotovo lepa popotnica za OP ZDA, ki se začne že prihodnji teden. Tam je Beograjčan slavil trikrat, nazadnje leta 2018.

Novak Đoković je po koncu dvoboja priznal, da je bil to zanj eden najtežjih dvobojev v življenju. Kako tudi ne, saj je moral med dvobojem prositi za zdravniško pomoč, prav tako je svoji ekipi na tribuni dejal, naj mu priskrbi poseben napitek (kreatin, op. p.), da je sploh lahko nadaljeval in končal dvoboj.

"Toliko bi lahko povedal, ampak imam tako malo energije. Zelo spoštujem Carlosa in njegovo ekipo. Vsi smo nekako ostali brez besed glede tega, kar delaš na igrišču in ob njem. Si velik človek in šampion. Številnim igralcem v vsej karieri ni uspelo kaj takšnega, ti pa si to dosegel v dveh letih."

Novak Đoković | Foto: Guliverimage Foto: Guliverimage

Pred njim le še dva velikana

Nole ima pod pasom že kar nekaj rekordov, v noči na ponedeljek sicer ni dosegel novega, je pa v številu zmag skočil na tretje mesto in tako prehitel Rafaela Nadala. Šestintridesetletnik je proti Alcarazu dosegel 1069. zmago, tako da sta zdaj pred njim le še Jimmy Connors (1274) in Roger Federer (1251).

Preberite še:

Novak Đoković
Sportal Loči ju le 20 točk
Novak Đoković
Sportal Včasih ne ve, kako ga lahko sploh prenašajo #video
Novak Đoković
Sportal Nor dvoboj: Đoković je na koncu strgal majico
Ne spreglejte