Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
29. 2. 2024,
16.48

Osveženo pred

2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,19

Natisni članek

Indian Wells Novak Đoković

Četrtek, 29. 2. 2024, 16.48

2 meseca

Trening Novaka Đokovića

Hčerka Đokovića je v ZDA pritegnila pozornost #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,19
Novak Đoković | Foto Guliverimage

Foto: Guliverimage

Novak Đoković je ob pripravah na turnir serije masters v Indian Wellsu treniral v Los Angelesu, kjer je navduševal študente univerze UCLA. Veliko zanimanja je požela tudi njegova hčerka Tara, ki se mu je pridružila na treningu.

Novak Đoković je že prejšnji teden prispel v ZDA, kjer se pripravlja na enega najprestižnejših turnirjev na turneji – turnir serije masters v Indian Wellsu. Tam bo srbski zvezdnik igral po petih letih odsotnosti. Kvalifikacije se začnejo že 3. marca, medtem ko se glavni turnir začne 6. marca.

Nole je s svojimi potezami na igrišču navduševal tamkajšnje študente, a preden je začel resno trenirati, se je za nekaj časa posvetil svoji hčerki Tari. Pred nekaj dnevi je sina Stefana peljal na nogometno tekmo, kjer sta lahko spremljala Lionela Messija, medtem ko je Taro odpeljal na trening. Ta se je vživela v vlogo fotografinje in kmalu zatem zapustila igrišče, da je prvi igralec sveta lahko osredotočeno opravil trening. Beograjčan je že pred časom priznal, da ga hčerka vrti okrog prsta.

Minilo je pet let

Đoković se je pred začetkom turnirja že oglasil na družbenih omrežjih, kjer je povedal, da že komaj čaka na začetek turnirja, na katerem je nazadnje igral leta 2019.

"Nazadnje sem v Indian Wellsu igral leta 2019. Minilo je pet let. Veliko predolgo, odkar sem bil nazadnje del turnirja Tennis Paradise, brez dvoma enega najboljših turnirjev na svetu. To je verjetno za mnoge igralce, vključno z mano, najboljši turnir. Komaj čakam, da pridem in spet igram pred nekaterimi izmed najboljših navijačev na turneji," je povedal Đoković.

Zadnji dvoboj je igral konec januarja

Eden najboljših igralcev vseh časov ni igral dvoboja vse od OP Avstralije konec januarja, ko se je poslovil v polfinalu. Z družino je bil na smučanju v Italiji, nato pa je v Marbelli začel priprave na naslednje turnirje.

Preberite še:

Novak Đoković
Sportal Đoković kot znameniti Alberto Tomba #video
Novak Đoković
Sportal Priznal je, da je predolgo trajalo #video
Andy Murray
Sportal Hinavščina med teniškimi igralci
Ne spreglejte