Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
11. 6. 2012,
17.15

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Ponedeljek, 11. 6. 2012, 17.15

6 let, 7 mesecev

Ups 14

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Ups, zanimive izjave in dogodki iz preteklosti, posebni dosežki, ki ustavijo čas. Včasih nasmejijo, včasih razžalostijo in drugič razjezijo.

Peklensko vzdušje "Dinamo sploh ne ve, kaj ga čaka v Mariboru. Čaka ga peklensko vzdušje, v katerem Mariboru enostavno ne more spodleteti," je po prvi tekmi z Dinamom povedal Zlatko Zahovič.

Čarobno poletje Federerja "S to zmago se nadaljuje moje čarobno poletje. Zelo sem zadovoljen in z veseljem se odpravljam v New York," je po zmagi v Cincinnatiju povedal Roger Federer.

Čaka jih naloga kariere "Pred nami je naloga kariere. Za fante, za mene in vse, ki delajo v klubu. Čutimo, da nas čaka nekaj posebnega," je povedal trener Maribora Darko Milanič.

Dedić: ni še vse idealno "Zadovoljen sem, da sem zabil dva gola. Predvsem pa sem vesel, da je Slovenija zmagala. To je najbolj pomembno. Res je, da vse še zdaleč ni bilo idealno. Imamo še veliko rezerv," je po prijateljski tekmi z Romunijo povedal strelec dveh golov Zlatko Dedić.

Romunski odgovori na švicarska vprašanja "Verjamem, da bom našel odgovore na vprašanja, ki jih iščem," pred prijateljsko tekmo z Romunijo razmišlja slovenski selektor Slaviša Stojanović.

London prejel štirico "Odlične ocene Londončanom sicer ne moremo dati. Morda prav dobro," je vodja slovenske olimpijske reprezentance Bogdan Gabrovec dotaknil sodelovanja z organizatorji OI 2012.

Po pameti "Praznoval bom mirno in po pameti. V slovenskem pubu bom pozdravil svoje prijatelje. Vem pa, da me v ponedeljek čaka še ena tekma," je po prvi osvojeni medalji povedal Rajmond Debevc.

Hauptman lahko naredi rezultat v enem letu "Ne bodite presenečeni, če boste mene videli in bo rezultat. In to v enem letu," je na Sportalovo vprašanje odgovoril Hauptman.

Tudi čevapčiči ne bi napolnili štadiona "Tudi, če bi bile vstopnice brezplačne in bi ob obisku tekme dobili zastonj čevapčiče, jih v Novi Gorici ne bi bilo več kot 1000. Žal tako je …," je o slabem zanimanju za nogometne tekme v Novi Gorici potarnal predsednik ''vrtnic'' Robert Vrtovec.

Bo sploh še tekmoval? "Za lep čas se bom umaknil iz športa. Urediti moram svoje misli in razmisliti, kakšne so moje možnosti v prihodnje," je po hitrem olimpijskem slovesu napovedal judoist Aljaž Sedej.

Isaković: Javnost se ne zaveda "Ne vem, če se javnost v Sloveniji zaveda, da je uvrstitev v polfinale OI zelo velik uspeh," je po uvrstitvi v polfinale povedala Sara Isaković.

Prišel in odšel "Škoda, da sem imel tukaj samo eno priložnost," je po presenetljivo hitrem zaključku razmišljal slovenski plavalec Damir Dugonjič.

Sodnik mu ni bil naklonjen "Videli ste, kaj se je zgodilo. Saj ne, da iščem napake pri sodnikih, ampak po moje mi tiste druge kazni ne bi bilo treba prisoditi," po zaključku OI pravi Rok Drakšič.

Potrudila se bo "To, da Italijani ne bi marali Slovencev, prvič slišim. Če je res tako, se bom potrudila, da spremenijo razmišljanje," je po selitvi v Italijo dejala odbojkarica Monika Potokar.

Francija pred Španijo "Kar zadeva profesionalnost in organizacijo, je nedvomno v prednosti Francija. Tudi življenje je tukaj lepše," je primerjal igranje v Španiji in Franciji mladi rokometni reprezentant Borut Ošlak.

Žal štejejo le zmage "Žal je v kolesarstvu tako, da štejejo samo zmage," o tem, ali je bilo vodstvo Astane zadovoljno z njegovim nastopom, razmišlja Jani Brajkovič.

Obsojen na srebrne medalje "Ko je Ronaldo osvojil 'zlato žogo', je napovedal, da ne bo več osvajal drugih mest, zdaj pa je srebro največ, kar sploh še lahko doseže," je o primerjavi Cristiana Ronalda z Lionelom Messijem zatrdil Diego Armando Maradona.

''Vijolice'' so uživale "Vzdušje v Ljudskem vrtu je bilo takšno, kot že dolgo ne. Vsi skupaj smo res uživali," je o domačem dvoboju z Željezničarjem dejal nogometaš Maribora Robert Berić.

Želel je igrati s Srbijo "Zanimiva skupina. Moja želja je bila Srbija, super," se je po žrebu skupin za SP 2013 smejalo slovenskemu rokometnemu reprezentantu Luki Žvižeju.

Lahko bi bilo bolje "V Sloveniji ni slabo, vendar lahko bi bilo malce bolje," je o življenju v Sloveniji dejal nogometaš Mure 05 Nusmir Fajić.

Ni vse samo v videzu "Lahko rečem, da Amar očetu ni podoben samo po videzu," je o trenerju Željezničarja, sinu Ivice Osima, povedal strateg Mariborčanov Darko Milanič.

Le delček pri razvoju "Niso šli samo skozi mojo šolo. Z njimi so delali tudi klubski trenerji in trenerji drugih selekcij. Mi smo samo en delček pri njihovem razvoju," je selektor Slavko Ivezič spregovoril o nadarjenih ''bronastih'' izbrancih.

Boljši od ''dream teama'' "Če vprašate mene, ali jih lahko premagamo na eni tekmi? Ni dvoma," je Kobe Bryant samozavestno podal primerjavo ameriške košarkarske reprezentance, ki bo nastopila na OI v Londonu, z znamenitimi rojaki, ki so pred 20 leti osvojili zlato v Barceloni.

Tako daleč kot Kitajska od ZDA "Ibrahimović v Parizu? Temu, da bi dosegli dogovor, smo tako blizu, kot so na zemljevidu ZDA in Kitajska," je v petek sporočil Mino Raiola, agent Zlatana Ibrahimovića. V nedeljo je že dodal, da je dogovor vedno bližje ...

Kompleks Mariborčanov do Ljubljane "Z Mariborom se sploh ne obremenjujemo, ker na njihove provokacije več ne nasedamo. To je njihov problem, ker imajo oni kompleks do Ljubljane," je Boban Jović spregovoril o transparentu mariborskih navijačev ''-20 točk in četrtfinale = finale superpokala''.

Perezu je počil film "Vse nas skrbi zaradi njega. Ne razume, da tvega naša življenja. Mora nas spoštovati," je Sergio Perez namenil nekaj krepkih besed Pastorju Maldonadu.

Ni še prišlo do njega "Nisem še povsem dojel, kaj se je zgodilo. Ni še prišlo do mene," je po zgodovinskem sedmem naslovu v Wimbledonu povedal Švicar Roger Federer.

Kot da so že osvojili svet "Ti fantje še ne znajo veliko o košarki, čeprav so nekateri glasni, kot da so že osvojili svet," je o svojih reprezentantih dejal Zmago Sagadin.

Neambiciozen Arsenal "4. julij. Dan, ko je Van Persie razglasil neodvisnost od brezupne, drugorazredne, neambiciozne Arsenalove uprave," se je CNN-ov voditelj Piers Morgan ogorčeno odzval na besede Robina van Persieja, da ne bo podaljšal z Arsenalom.

Stresne, a ne tako hude "Pričakoval sem stresne etape, vendar ne tako hudih, kot sta bili uvodni v prvem tednu," je povedal o nesrečah po prvih treh etapah Brajkovič.

Vettel ni nič podpisal "Govoril sem s Sebastianom in mi je jasno povedal, da ni imel nobenega dialoga s Ferrarijem, kaj šele, da bi kaj podpisal," je vse govorice o selitvi Sebastiana Vettla leta 2014 v Ferrari zavrnil vodja Red Bullove ekipe, Christian Horner.

Prestara sem "Prestara sem za to igro, ki bi jo rada igrala fizično. Preveč sem že obremenila svoje telo," je pred svojim zadnjim Wimbledonom dejala belgijska tenisačica Kim Clijsters. Jeseni se poslavlja.

Alonso v solzah "Kar se tiče čustev, je to moja najboljša zmaga. Nobene druge ne morem primerjati s to," je po slavju na domači VN Evrope v Valencii dejal španski dirkač Ferrarija, Fernando Alonso.

LeBron postal ponižen "Lani sem želel vsem nekaj dokazati, igral sem z veliko jeze. Letos sem igral z ljubeznijo. To je najsrečnejši dan v mojem življenju," je po osvojitvi svojega prvega prstana povedal član Miami Heat, LeBron James.

Optimist Massa "Več dirkačev ima možnost za zmago, v to skupino bi dal tudi sebe," je pred VN Evrope sila optimistično zatrjeval 13-uvrščeni v skupnem seštevku Felipe Massa (Ferrari).

Bil sem zmeden "Bil sem zmeden, ko sem videl, da se je Italija odpovedala klasičnemu obrambnemu načinu igre," je povedal predsednik UEFA Michel Platini.

Pogumno v finale "Cilj je, da smo konkurenčni, ne da izgubimo visoko. Če bo kaj več, bomo srečni," pred finalom DP v ameriškem nogometu previdno pove Tibor Babič, trener Maribor Generals (23. junija igrajo proti Ljubljana Silverhawks).

Sovražno, a zabavno "Vsi na tribunah so proti tebi. Zato morajo igralci še bolj stopiti skupaj. Po eni strani je kar zabavno, ko si sovražnik v gosteh," Kevin Durant iz ekipe OKC pred gostujočimi tekmami v finalu lige NBA z Miami Heat.

Rijkaard pljuval v Völlerja Nizozemska in Nemčija sta se pred 22 leti pomerili v osmini finala evropskega prvenstva v nogometu. Tekmo je zaznamoval incident med zvezdnikoma Rudijem Völlerjem in Frankom Rijkardom. Slednji je v jezi kar dvakrat pljunil v Völlerja.

Lepo je biti šampion "Veliko smo prestali v tej sezoni, bili so vzponi in padci, a vselej smo verjeli, da nam lahko uspe. To smo tudi pokazali v zadnjih dvajsetih tekmah sezone, v 'play-offu'. Lepo je biti šampion," je po osvojitvi Stanleyjevega pokala povedal Anže Kopitar.

Za trisekundni postanek runda piva "Izziv za mehanike je, da tudi na dirki pnevmatike zamenjajo v treh sekundah. Imajo motivacijo, saj smo celotni ekipi za postanek opravljen v treh sekundah ponudili rundo piva," skuša težave pri McLarnovih postankih rešiti športni direktor Sam Michael.

Gol iz prepovedanega položaja "Mislim, da so Hrvati drugi gol zabili iz prepovedanega položaja, a to zdaj ni pomembno. Moramo priznati, da je Hrvaška zasluženo prišla do zmage," je po porazu Irske s Hrvaško 1:3 na Euru 2012 povedal irski selektor, Italijan Giovanni Trapattoni.

Furdi o doping testu in rave partyju "Naredil sem napako, kar priznam, saj sem se teden dni pred dirko, na kateri sem bil pozitiven, udeležil rave partyja, na katerem sem zaužil prepovedano substanco," je o pozitivnem vzorcu povedal kolesar Blaž Furdi.

Ne spreglejte