Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
1. 5. 2012,
16.41

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Torek, 1. 5. 2012, 16.41

6 let, 7 mesecev

Ups 13

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Ups, zanimive izjave in dogodki iz preteklosti, posebni dosežki, ki ustavijo čas. Včasih nasmejijo, včasih razžalostijo in drugič razjezijo.

Nekateri so razvajeni "Na žalost so nekateri preveč razvajeni in mislijo, da lahko vsak zmaga 16 tekem zapored, oziroma nekaj takega," je bil po porazu v četrti tekmi finala lige NHL besen trener LA-ja Darryl Sutter.

Najprej spontano, potem spontano "To je bilo spontano veselje, ki mu je sledil spontan hladen tuš," se je dogodka s tekme s Hrvati v Ljubljani novembra leta 2003 spomnil Miran Pavlin.

Olić še ne ve "Težko mi je izgovoriti stavek, da ne bom nikoli več zaigral za hrvaško reprezentanco. Računal sem na idealni scenarij, saj sem se od hrvaške reprezentance želel oprostiti z dobrim rezultatom na EP 2012," je povedal Ivica Olić o nastopanju za hrvaško reprezentanco.

Rudonjo še tlačijo nočne more "Marsikdo pomisli, da se evropskega prvenstva spominjam po lepih stvareh, a moram biti iskren in povedati, da najprej pomislim na grenak priokus po srečanju z ZR Jugoslavijo. To bo ostala moja prva asociacija na Euro 2000," se spominja Mladen Rudonja.

Lovše: Nisem nikomur grozil "Na kongresu Fis nisem nikomur grozil ali se kako drugače neprimerno vedel. Natolcevanja, da sem verbalno grozil predsedniku Fis Gian-Francu Kasperju so popolna izmišljotina," je povedal zdaj še nekdanji predsednik SZS Tomaž Lovše.

Milanič: Takrat sem bil še zelo mlad "Kar bom povedal zdaj, sem v preteklosti že povedal. Takrat sem bil še zelo mlad, nastop na velikem prvenstvu pa je bil lahko velika odskočna deska za prestop v tujino. Pa tudi zelo sem si želel nastopiti na velikem tekmovanju," se spominja časov Darko Milanič, ko je bil leta 1992 član jugoslovanske reprezentance.

Provokacija je uspela "Tega ne bi rad pogreval, nenazadnje je od tega minilo že 12 let, ljudje pa so delali iz muhe celega slona. Dejal bi le, da je provokacija uspela," se je spominja Sašo Udovič dogodka z EP v povezavi z Mihajlovićem.

Ne spominja se prve zmage "Torej, moral bi se, kajne? Naj pomislim ... Ne spomnim se," je na novinarski konferenci priznal Federer, da se ne spominja prve zmage turnirjih za grand slam.

Nekaj se verjetno dogaja "Nekaj se verjetno dogaja, ne vem pa, ali so to samo klasične govorice. Verjetno jih bo sedaj iz tedna v teden več, sploh zaradi tega, ker status Iličića v Palermu še ni določen," je o Josipu Iličiću dejal Amir Ružnić.

Kritike za Filipovskega ''Tudi s prihodom Slobodana Subotića ne vidim nič pozitivnega. Bo le še slabše, še posebej s tem trenerjem,'' je o stanju pri Unionu Olimpiji dejal Janez Rajgelj.

Ne bi delali niti semaforji ''Če bi bilo obratno, v Mariboru ne bi delali niti semaforji,'' je o tem, če bi Olimpija igrala finale pokala v Ljudskem vrtu, dejal Zlatko Zahović.

Zanj bi dal roko ''Naredil je mene, nato na Slovanu Dragića, Preldžića, Vidmarja. Vsi bi dali roko zanj,'' je o Janezu Raglju spregovoril Marko Milič.

Ronaldo: Lahko bi osvojili več lovorik "Individualno je bila moja sezona čista desetka. Ekipno gledano bi dal oceno devet, ker bi lahko osvojili več lovorik, na primer tisto v ligi prvakov,"je povedal Cristiano Ronaldo.

Lineker spremenil mnenje ''Nogomet je enostavna igra, v kateri 22 igralcev teče za žogo in v kateri na koncu vedno zmagajo Nemci, a zdaj nič več!'' je legendarni angleški nekdanji reprezentant Gary Lineker nekoliko modificiral izjavo, s katero je zaslovel po porazu Anglije v polfinalu SP 1990 proti Zahodni Nemčiji.

Nihče drug ni želel ''K žogi sem pristopil, ker nihče drug ni hotel streljati. Niti Anatolij Timoščuk, niti Toni Kroos. Nekdo je moral prevzeti odgovornost,'' je po finalu lige prvakov povedal Ivica Olić, ki je zapravil strel z enajstih metrov. Več o tem ...

Robben bi rad še en skalp "Premagal sem že svoj nekdanji klub Real Madrid in upam, da bo padel še drugi – Chelsea," je pred finalom lige prvakov povedal nizozemski zvezdnik Arjen Robben.

Vrnil bi se v Olimpijo "To je še daleč. Bomo videli, kaj se bo zgodilo. A če se bom, se bom skušal vrniti v Olimpijo. To je klub, ki mi je pomagal, ko mi je bilo najtežj," je glede možnosti vrnitve v Slovenijo povedal Dare Vršič.

Sem človek Olimpije "Sem maksimalno osredotočen na Olimpijo, s katero me veže dveletna pogodba. Za zdaj sem človek Olimpije," je o namigovanjih povedal Sašo Filipovski.

Skrbijo ga predobri "Skrbijo me tisti, ki igrajo predobro, saj je zanimanje za njih iz tedna v teden večje," razmišlja Zlatko Zahović.

Đoković in Chuck Norris "To zame ni tenis. Morda moram obuti nogometne čevlje ali pa povabiti Chucka Norrisa, da mi svetuje, kako naj igram na takšni podlagi," Novak Đokovićpo dvoboju ni skoparil s kritikami na račun modrega peska.

Kanalec je trdno prepričan "Nam je vodstvo EBEL postavilo rok, do katerega moramo izpolniti določene zahteve, ki pa mislim, da niso tako zastrašujoče in jih bomo lahko tudi uresničili," je trdno prepričan Kanalec.

Rajgelj brez komentarja "Morda kdaj drugič. Do prvega julija zanesljivo ne,'' je molk napovedal Rajgelj, ki je na predvečer prve polfinalne tekme proti Heliosu ostal - kot je v uradnem sporočilu zapisal tiskovni predstavnik kluba – brez pooblastil.

Kot po surovih jajcih "Vozimo kot po surovih jajcih. Če preobremeniš pnevmatike, jih uničiš in ne moreš več nikamor," Pirelli, ki ekipam formule 1 dobavlja pnevmatike, napada Michael Schumacher. "Mislim, da igrajo preveliko vlogo. Ker so tako posebne, dirkaču in dirkalniku ne dovolijo dirkanja na limitu."

Kadet za 1,2 milijona evrov ''Ponudbo smo nemudoma zavrnili. Angležem sem dejal, naj se malce zamislijo in naslednjič, ko bodo kaj ponudili, ponudijo veliko višjo vsoto. Za 1,2 milijona evrov lahko pri nas kupijo le igralca kadetske ekipe,'' je športni direktor Maribora Zlatko Zahović v pogovoru za Ekipo dejal o ponudbi nekega angleškega kluba za napadalca Etiena Velikonjo.

Jordan šele kot tretji Najboljši košarkar vseh časov Michael Jordan je bil na NBA naboru leta 1984 s strani Chicago Bulls izbran šele kot tretji. Kot prvi je bil izbran Hakeem Olajuwon, ki je naredil veliko kariero v dresu Houston Rockets, kot drugi pa Sam Bowie, ki so ga izbrali Portland Trail Blazers, a se pozneje v letih igranja v najmočnejši košarkarski ligi na svetu ni izkazal.

Še ena o 'slovenski' hrani "Jufka! Jufka s čilijevo omako, solato in paradižnikom. To je to!" o najljubši slovenski hrani pravi "linebacker" moštva Silverhawks Desmond Hendricks.

Samo služba "Je samo služba. Trava raste, ptice letijo, valovi udarjajo ob obalo. Jaz pa pretepam ljudi," je o svojem delu nekoč dejal eden največjih boksarjev vseh časov Mohamed Ali.

'Dve mamici', 'dva očka' ''Poleg trenerjev, Marka Lešnika in Mitje Piriha, imata posebno vlogo tudi naša fizioterapevta. To sta 'dve mamici', 'dva očka', ki dnevno preživita največ časa z njimi," o podporni ekipi nogometne reprezentance do 17 let pravi njen selektor Miloš Kostić.

Ni hujšega "Ni hujšega kot ta poraz in takšen zaključek pokala pokalnih zmagovalcev," je bil po porazu v Gummersbachu neutolažljiv rokometaš Celja PL Rok Žuran.

Ne spreglejte