Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
12. 7. 2016,
21.16

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,68

Natisni članek

Ivan Rakitić počitnice Marija Šarapova Goran Dragić Goran Dragić Robert Kranjec

Torek, 12. 7. 2016, 21.16

6 let, 6 mesecev

Počitniške radosti športnih zvezdnikov in nogometni naval na Hrvaško #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,68

Medtem ko so predstavniki zimskih športov že globoko zakopani v trenažni proces – slovenske smučarske skakalce jutri čaka trening v Planici, biatlonci pa se z rolkami in kolesi potijo na avstrijskih cestah –, pa nekateri še vedno uživajo v počitniški brezskrbnosti. Goran Dragić in Robert Kranjec sta okusila tudi njeno grenko-sladko plat, kaj pa ostala športna druščina?

Medtem ko sta trenutno najboljši slovenski košarkar Goran Dragić in izvrstni smučarski skakalec Robert Kranjec na počitnicah okusila grenko in sladko plat oddiha – prvi je izgubil denarnico in jo po zaslugi poštenega najditelja dobil nazaj, drugemu pa so skoraj ukradli kolesa, a je italijanski kriminalist nečedno dejanje pravočasno preprečil –, so drugi imeli več sreče.

Prisrčno počitniško zgodbo je spisala družina smukača Roka Perka. Mlada štiričlanska družina je najprej potovala po Šrilanki in živahno dogajanje na poti strnila v nadvse viralen video …

… nato pa sta si zakonca Perko, Tjaša, kaskaderka in mama, ki svoja razmišljanja in doživetja zapisuje v priljubljenem blogu Tjaša Perko - moj svet, in Rok, privoščila še kratko potovanje v dvoje.

Skočila sta onkraj luže, kjer sta v Los Angelesu obiskala Tjašinega brata Alexa Cvetkova, ki tam študira režijo. Kot sta vestno objavljala na Instagramu, sta s polno žlico zajemala tudi športne radosti življenja na zahodni ameriški obali.

Na počitnicah je tudi rokometaš Luka Žvižej, ki z družino kampira v kampu Šimuni na Pagu. Kot kaže fotografija, ki jo je danes objavil na Instagramu, so poleg sonca, morja in družinske sreče na njihovem jedilniku tudi morske dobrote.

 

Today's #lunch #njamnjam #dacakuha #dagnje #summer #seafood #foodporn #simuni #pag #croatia

A photo posted by Luka Zvizej (@lzvizej) on

Bolj daleč je zaneslo norveškega alpskega smučarja Henrika Kristoffersena, ki se je odločil za počitnice na Baliju, poleg fotografije, ki jo je objavil na Instagramu, pa je zapisal, da ob taki fotografiji besede res niso potrebne. Verjamemo, da res. 

 

No words needed...🌴☀️

A photo posted by Henrik Kristoffersen (@h_kristoffersen) on

Tudi teniška igralka Marija Šarapova, ki je zaradi suspenza ostala brez olimpijskega nastopa v Braziliji, je te dni na oddihu. Kot kažejo njene fotografije na družbenih omrežjih, se te dni mudi v Barceloni. Včeraj je obiskala eno največjih katalonskih znamenitosti Park Güell, ki mu je svoj pečat vdihnil tudi znameniti španski arhitekt Antonio Gaudi, danes pa se "izgublja" po mestnih ulicah.

 

Getting lost in the little streets of #Barcelona 🇪🇸 #Travel

A photo posted by Maria Sharapova (@mariasharapova) on

Tudi v Švici rojeni hrvaški nogometni reprezentant Ivan Rakitić je svoje počitnice bogato "popisal" s fotografijami na družbenih omrežjih. Za poletni oddih, ki se je zaradi predčasnega izpada z evropskega nogometnega prvenstva v Franciji začel hitreje, kot je pričakoval, je nogometaš Barcelone izbral matično domovino svojega očeta.

Žal se počitnice niso začele po pričakovanjih, saj mlada družina Rakitić namesto stolpcev v rubriki slavni in bogati, polnila strani črne kronike. Kaj se je zgodilo?

Na vilo, kjer je letoval nič hudega sluteč Rakitić z družino, se je namreč pred dnevi spravil nebodigatreba s kamni – najprej se je govorilo o organiziranem napadu huliganov, a menda ni bilo tako hudo –, ki je mlado hrvaško-špansko družino spodbudil, da je na mah pobrala šila in kopita in jo z gliserjem popihala z otoka Ugljan. Preselili so se v hotelski kompleks na otoku blizu Zadra in se tam, kot kažejo številne fotografije z Instagrama, do sitega naužili sončnih žarkov in lepot brezskrbnega počitnikovanja.

 

🏊💪😄 @raquel_mauri 📸

A photo posted by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

Po nekaj dneh so z zasebnim letalom odleteli v Sevillo in zaradi časovne stiske izpustili obisk Sikirevcev, rojstnega kraja Rakitićevega očeta, kjer so mu krajani po poročanju hrvaških medijev nameravali podeliti naziv častnega meščana.

 

Lets go...✈️👍🙏😘 @raquel_mauri

A photo posted by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

Rakitićevi nadaljujejo niz brezskrbnih dni. Najprej so praznovali tretji rojstni dan Rakitićeve prvorojenke Althee  …

 

 … izkazovali medsebojno naklonjenost …

 

❤️🛥🌅 @raquel_mauri

A photo posted by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

… nato pa si je priljubljeni nogometaš privoščil še igro vaterpola. Z zapisom na Instagramu se je zahvalil hrvaški reprezentanci v vaterpolu, saj so ga presenetili s plavalno kapico s številko 7, številko, ki jo nosi tudi na reprezentančnem dresu.

 

Tudi španski nogometaš Sergio Ramos je po zaslugi Luke Modrića, soigralca v moštvu Real Madrid, na počitniškem oddihu na Hrvaškem. Prijatelja sta se v družbi lepših polovic najprej ustavila (in pozirala) v Dubrovniku, nato pa sta obiskala še Korčulo. Kot kažejo fotografije na Instagram profilu Ramosa, se je morskih globin več kot naužil.

 

Disfrutando de las profundidades marinas. / Enjoying the deep blue sea. 🌊🏊🐳💜❤ @pilarrubio_oficial

A video posted by Sergio Ramos (@sr4oficial) on

Ne spreglejte