Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
18. 7. 2016,
11.01

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,98

Natisni članek

Jose Mourinho

Ponedeljek, 18. 7. 2016, 11.01

6 let, 7 mesecev

Medtem ko je novi trener Manchester Uniteda užival v finalu, je vlomilec užival precej manj

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,98

Medtem ko je kontroverzni nogometni strateg Jose Mourinho prejšnjo nedeljo spremljal finale evropskega prvenstva v nogometu in v mislih spodbujal reprezentanco rodne domovine Portugalske, se je po njegovi razkošni hiši v središču Londona smukal nepridiprav.

Britanski tabloid The Sun poroča, da naj bi dogodek pošteno vznemiril novega trenerja Manchester Uniteda Joseja Mourinha, a že v naslednjem stavku pojasnjuje, da so vlomilca, ki se je v londonsko domovanje slovitega nogometnega strokovnjaka vtihotapil skozi kletna vrata, ustavili preden je napravil škodo, Mourinho pa vloma najverjetneje sploh ni zaznal.

Nekaj ur po vlomu je 53-letni Mourinho na Instagramu ponosno objavil fotografijo z navijaškim šalom Portugalske, ki je obkrožila svet. Zraven je zapisal: Če želite obiskati domovino evropskih prvakov, obiščite Portugalsko!!!!!" 

 

if you want to visit the country of the european champions visit PORTUGAL🇵🇹🇵🇹🇵🇹🇵🇹🇵🇹!!!!!!!!

A photo posted by Jose Mourinho (@josemourinho) on

Kaj se je na domu zakoncev Mourinho torej dogajalo pred tednom dni? Moški z imenom Gabor Roman se je poskušal vtihotapiti v razkošno londonsko domovanje kontroverznega Portugalca. Edina vrata, ki so bila odprta, so bila vrata, ki vodijo v klet.

Nečedne namene nepridiprava je prva opazila hišna pomočnica zakoncev Mourinho. Zlikovcu, na katerega je naletela med likanjem perila, je zavpila: Kaj počneš tukaj? Glasen vzklik je bil tudi opozorilo varnostniku, ki je falota zaustavil, še preden bi lahko izpeljal svojo namero in ga predal možem v modrem.

Jose Mourinho bo po novem držal vajeti moštva Manchester United.  | Foto: Jose Mourinho bo po novem držal vajeti moštva Manchester United.

Incident se je zgodil v času finalne tekme letošnjega Eura, v kateri je reprezentanca Portugalske, rodne domovine Joseja Mourinha, z 1:0, in to brez pomoči poškodovanega zvezdnika Ronalda, premagala Francijo. 

Poleg članka, ki ga povzema tud britanski časnik The Telegraph, je britanski tabloid objavil tudi fotografije, ki jih je posnel naključni mimoidoči. Prikazujejo množico policistov in vklenjenega moškega, vse skupaj pa trener z vzdevkom The Special One in njegova žena Matilde Faria opazujeta z varne razdalje velikega okna v pritličju hiše.

25-letnega Gaborja Romana je doletela blaga kazen. Zaradi vloma bo za zapahi preživel samo štiri tedne.

Ne spreglejte