Maja Vidmar: Plešem rada, ampak bolj po svoje

Gostja tokratne "desetmetrovke" je športna plezalka Maja Vidmar. Če se v steni znajde skoraj bolje kot na tleh, so njena šibka točka športi z žogo. "Vsi športi z žogo," poudarja.
Maja Vidmar: Plešem rada, ampak bolj po svoje

Če bi za en dan lahko postali kdorkoli, za koga bi se odločili? Najverjetneje bi se odločila za kakšnega športnika. A nič v zvezi s plezanjem, ampak nekaj čisto X. Prelevila bi se v deskarja na vodi.

Najbolj "eksotična" hrana, ki ste jo kdaj poskusili? Veliko takšne hrane sem pojedla na Kitajskem. Precej eksotična se mi je zdela tudi hobotnica.

Kje po tekmah najdete svoj mir? Največja sprostitev je zame morje. Po tekmah mi najbolj prija kakšen dan na obali. Tam se najbolj spočijem.

Katerim stvarem se je zaradi športa najtežje odrekati? Mogoče ravno kakšnemu dopustu, za katerega med sezono, ko sem osredotočena na treninge in tekme ni časa.

Ste za kakšen šport "štorasti"? Moja šibka točka so športi z žogo.

Katero pesem najraje zapojete ali zaigrate na inštrument? Rada si zapojem kakšno pesem skupine MI2. Inštrumenta sama ne igram, mi pa fant včasih pokaže kakšen prijem na kitari.

Ali vas zanima, kaj so ljudje po horoskopu? Ne, to me sploh ne zanima. Včasih ga preberem, ampak bolj za šalo.

Kako se znajdete na plesnem parketu? Ne prav dobro. Plešem rada, ampak bolj po svoje (smeh).

Kje shranjujete pokale, kolajne ali priznanja? Nedolgo nazaj sem jih nekaj nesla v klet. Bilo jih je že preveč. Najpomembnejše pa imam postavljene na policah.

Vaš odnos do spletnih medijev in socialnih omrežij? Spletne medije berem predvsem ko sem v tujini. Da vidim, kaj se dogaja v Sloveniji. Na socialnih omrežjih sem deloma aktivna. Ne preveč, sem pa zraven.

Desetmetrovka je tedenska Sportalova rubrika, v kateri znane slovenske športnike soočamo z desetimi stalnimi vprašanji.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano