Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
13. 12. 2016,
12.42

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,28

3

Natisni članek

pony kolo Rog Na kolo

Torek, 13. 12. 2016, 12.42

6 let, 7 mesecev

Kolo pony se vrača v osveženi podobi, z več prestavami, v prihodnje tudi v električni različici #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,28

3

Pony. Rogbikes.

V Velenju so javnosti danes prvič predstavili novo serijo retro koles pony, s katerimi so se po slovenskih cestah kolesarji vozili v 80. in 90. letih prejšnjega stoletja. Kolesa izdelujejo v podjetju GOR Kolesa, na slovenske ceste pa bodo zapeljala spomladi prihodnje leto.

Novo generacijo koles pony, ki ohranjajo prepoznaven slog iz 80. let, proizvaja podjetje GOR Kolesa v Velenju. Njena lastnika sta družbi BTC in Gorenje, ki je blagovno znamko tudi kupilo.

Novo serijo koles so danes prvič pokazali javnosti. Na prvi pogled ostajajo ravno taka kot nekoč, s to razliko, da bodo novodobni ponyji opremljeni z več prestavami. Na izbiro je namreč fiksno prestavno razmerje, tri ali pet prestav.

Proizvajalec koles zagotavlja, da so pri izdelavi uporabili vrhunske materiale in izpilili njegovo ergonomijo.

Rok Lesjak, direktor podjetja GOR Kolesa, ki proizvaja nova kolesa pony, je razkril, da bo pony v prihodnosti zaživel tudi v električni obliki. | Foto: Rok Lesjak, direktor podjetja GOR Kolesa, ki proizvaja nova kolesa pony, je razkril, da bo pony v prihodnosti zaživel tudi v električni obliki.

Pony. Rogbikes. | Foto:

Kot je napovedal Rok Lesjak, direktor podjetja GOR Kolesa, bodo kupcem v prihodnje ponyje ponudili tudi v električni različici.

"Ves čas bomo veliko vlagali v razvoj. Ta je ključnega pomena za obstoj dobre blagovne znamke, ki jo bomo z domiselnimi pristopi približevali uporabnikom," je napovedal Lesjak, ki upa, da bo novi pony po priljubljenosti dosegel in presegel svojega predhodnika.

Pony. Rogbikes. | Foto:

Novodobni ponyji so namenjeni mlajšim in starejšim generacijam, na voljo pa je kar 28 različic.

Kot so poudarili na današnji predstavitvi, je poudarek pri izdelavi novih koles Rog na kakovosti in dizajnu, ki sta posledica poglobljenih raziskav in razvoja v preteklih mesecih.

Nov Pony bo na voljo v kar 28 različicah, kolesarji pa si bodo lahko pomagali tudi s prestavami. | Foto: Nov Pony bo na voljo v kar 28 različicah, kolesarji pa si bodo lahko pomagali tudi s prestavami.

Kolesa so trenutno dostopna le prek spleta, njihova cena pa se giblje od 329 evrov naprej.

Podjetje GOR Kolesa bo posebno trgovino s kolesi spomladi odprlo v Ljubljani, pony kolesa pa bodo prodajali v Sloveniji, Srbiji in na Hrvaškem. Letno bodo izdelali pet tisoč primerkov.

Ne spreglejte