Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
22. 12. 2016,
20.00

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,40

1

Natisni članek

top 10

Četrtek, 22. 12. 2016, 20.00

6 let, 6 mesecev

Top 10

Deset zvezdnikov športa z odbitimi pričeskami

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,40

1

Med znanimi športniki po svetu nikoli ni manjkalo takšnih, ki so izstopali s svojim videzom. Pred vami je deset odbitih pričesk znanih in uspešnih športnikov.

Iz rubrike Sportalov top 10:

Stefan Kretzschmar, rokometaš

Stefan Kretzschmar | Foto: Guliverimage/Getty Images Foto: Guliverimage/Getty Images

Danes nekdanji nemški rokometaš Stefan Kretzschmar je vrsto let navduševal na rokometnih igriščih. Ne samo z dosežki z reprezentanco Nemčije, s katero je bil olimpijski podprvak leta 2004, evropski prvak 2002 in svetovni podprvak leto pozneje, ampak tudi z raznoraznimi pričeskami, s katerimi je opozarjal nase. Tole je ena izmed njih.

Gervinho, nogometaš

Gervinho | Foto: Reuters Foto: Reuters

Ne samo z dobrimi igrami v dresu Lilla, Arsenala in Rome, reprezentant Slonokoščene obale Gervinho je v Evropi nase opozarjal tudi z zanimivo pričesko. Zdaj z njo navdušuje na Kitajskem, kamor se je preselil pred časom in tsm obogatil svoj že tako poln bančni račun.

Jaromir Jagr, hokejist

Čeh Jaromir Jagr je eden izmed najboljših hokejistov vseh časov. Čeh je star že 44 let, a še vedno navdušuje v najmočnejšem hokejskem tekmovanju na svetu, ligi NHL. Ravno pred kratkim je postal drugi najboljši strelec v zgodovini tekmovanja. V njem se je v zgodovino zapisal predvsem s številnimi goli in podajami, a tudi z zase značilno pričesko, ki jo je nosil kar nekaj let.

Dennis Rodman, košarka

Dennis Rodman | Foto: Guliverimage/Getty Images Foto: Guliverimage/Getty Images

To je le ena izmed pričesk legendarnega košarkarja Chicago Bulls, ki je svojo podobo spreminjal praktično iz tekme v tekmo. Dennis Rodman, ki se lahko pohvali s petimi naslovi prvaka v ligi NBA, je eden izmed zaščitnih znakov svetovne košarke v devetdesetih letih prejšnjega stoletja. Tudi zaradi svojih pričesk in prigod, ki jih je doživljal ob košarkarskem parketu.

Chris Andersen, košarka

Chris Andersen | Foto: Guliverimage/Getty Images Foto: Guliverimage/Getty Images

Nekdanji soigralec Gorana Dragića pri Miami Heat, 38-letni Chris Andersen, danes igra za Cleveland Cavaliers, še pred tem pa je z zanimivo podobo pozornost zbujal tudi v dresih Denver Nuggets, New Orleans Hornets in Memphis Grizzlies.

Antonio Garay, ameriški nogomet

Antonio Garay | Foto: Reuters Foto: Reuters

Zvezdnik ameriškega nogometa in lige NFL Antonio Garay je deset let navduševal v najmočnejši ligi na svetu. Ne samo z igrami, tudi z odbitimi pričeskami, ki jih je nosil.

Rodrigo Palacio, nogomet

Rodrigo Palacio | Foto: Reuters Foto: Reuters

Izkušeni argentinski zvezdnik milanskega Interja Rodrigo Palacio ima prav zanimivo pričesko, zaradi katere je pri številnih tarča posmeha.

Troy Polamalu, ameriški nogomet

Troy Polamalu | Foto: Reuters Foto: Reuters

Še en nekdanji zvezdnik ameriškega nogometa, ki so ga leta 2010 izbrali za najboljšega branilca v ligi NFL, Troy Polamalu, se lahko pohvali z dvema naslovoma prvaka v ligi NFL in tudi bujno pričesko, zaradi katere je bil še bolj opazen, kot bi bil sicer.

Tim Tebow, ameriški nogomet/bejzbol

Tole pa je videz, s katerim je pred časom šokiral Tim Tebow. Dolgo let eden izmed glavnih zvezdnikov lige NFL ameriškega nogometa, ki je lani šokiral z odločitvijo, da se bo začel ukvarjati z bejzbolom.

Ronaldo, nogomet

Ronaldo | Foto: Reuters Foto: Reuters

S takšno pričesko je na svetovnem prvenstvu leta 2002 v dresu Brazilije navduševal Ronaldo in s soigralci prišel do naslova prvaka, sam pa postal najboljši strelec prvenstva. K sreči ga niso posnemali milijoni oboževalcev, ki jih je imel takrat po vsem svetu (in jih ima še danes), ampak le peščica.

Ne spreglejte