Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
2. 12. 2007,
18.16

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Nedelja, 2. 12. 2007, 18.16

8 let

"Vugi" premalo, Žvižej konstanten

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Sedem zadetkov Renata Vugrinca ni pomagalo Portlandu San Antoniu, da bi se rešili iz krize ter vknjižil dve točki v španski rokometni ligi Asobal.

Strelsko je bil razpoložen tudi Ognjen Backovič, v Nemčiji Vid Kavtičnik in Aleš Pajovič do zmage, Roman Pungartnik le remiziral. Nenad Bilbija ter Gregor Lorger sta se v osmem krogu španskega rokometnega prvenstva veselila četrte zmage. K tej je Bilbija prispeval dva zadetka, Lorger pa z 54-odstotno učinkovitostjo v vratih (7 od 13 strelov) dodal svoj delež. V krizi že nekaj časa lebdi Portland San Antonio. Na gostovanju pri Octaviu Pilotes je klub Renata Vugrinca le remiziral, "Vugi" pa je mrežo nasprotnika zatresel sedemkrat in pomagal, da se Pamplončanom ni zgodil celo poraz. S Teucrom, ki še vedno životari na zadnjem mestu lestvice, je bil ob koncu srečanja v Granollersu silno vesel Ognjen Backovič, ki je ne le zmagal pač pa tudi šestkrat premagal nasprotnega vratarja. Jure Jeraj ni branil.

Prvo presenečenje na Pirenejskem polotoku je pripravil Ademar Leon, ki je premagal zvezdniški Ciudad Real. Uroš Zorman se je dvakrat vpisal v statistiko, Sergej Rutenka pa petkrat.

Derbi 11. kroga Bundeslige med Füchse Berlinom ter Gummersbachom se je končal brez zmagovalca. Nekdanji slovenski reprezentant Roman Pungartnik se je v statistiko vpisala petkrat. Visoke zmage sta se lahko veselila Vid Kavtičnik in Aleš Pajovič, ki sta s Kielom na gostovanju TuS N-Lübbecke premagal kar s 43:25. Kavtičnik je dal štiri gole, Pajovič pa enega manj. Tudi Aragon Bena Lapjneta se je po premoru zaradi reprezentančnih akcij veselil dveh točk. Ugnal je namreč Arrate, Lapajne je ubranil dva strela od šestih. Nekoliko manj srečen je bil Zoran Lubej z Antequero - končna statistika: zadetek in poraz.

Chambery Jureta Natka je v sedmem krogu vknjižil novo zmago, potem ko je z 25:22 premagal pariški klub ter s tem ohranil drugo mesto z istim številom točk kot Montepllier. Slovenski reprezentant je prispeval tri zadetek v petih strelih.

V madžarskem državnem prvenstvu je Luka Žvižej s Pickom Szegedom zabeležil osmo zmago. Z 39:29 je bil boljši od Tatabanya Carbonexa. Celjan je ob tem prispeval pet zadetkov. Pick je tako z 18 točkami drugi v prvenstvu za Debrecenom.

Ne spreglejte