Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
2. 12. 2007,
21.24

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Nedelja, 2. 12. 2007, 21.24

8 let

Velenjsko veselje ob lepi predstavi in zmagi

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Velenjski rokometaši so v derbiju 12. kroga vknjižili lepo zmago. Tekma z Gold Clubom v Rdeči dvorani je bila vseh 60 minut zanimiva in kvalitetna.

V Rdeči dvorani je bilo vroče, kot že dolgo ne. Na trenutke celo malce nervozno. Prvi polčas je bil vseskozi izenačen. Tako Velenjčani kot Hrpeljci so odigrali odlično v obrambi in napadu, zato tudi vselej izmenjevanje v vodstvu. Na odmor so "ose" odšle z golom razlike.

V drugem polčasu smo bili priča mnogim atraktivnim akcijam, popestrenim s silovitimi zadetki z obeh strani. V 32. minuti so prišli gostitelji na tri gole prednosti (17:14), kar jih je dodatno motiviralo za nadaljnjo igro, prestavili so v višjo prestavo in zasluženo dobili dve točki. Na krilih Matevža Skoka in Pavla Baškina ter razpoloženih Draga Vukovića in Boštjana Kavaša so "ose" prišle celo do +6. Gostje so se na vse pretege mučil za vrnitev, a zvok sirene se je oglasil prekmalu.


Ivica Obrvan, trener Gorenja: "Čestitke mojim varovancem za dobro igro, danes smo odigrali tako kot smo se dogovorili, čakali smo le na pravo priložnost, da smo lahko suvereno premagali Gold Club. Dosegli smo svoj cilj, tako na kvaliteti igre kot tudi pri rezultatu."

Boštjan Kavaš, igralec Gorenja: "Danes smo se zavedali pomembnosti tekme, saj smo morali zmagati, če smo želeli obdržati stik z vrhom. V sami tekmi smo izkoristili napake nasprotnika, hitro zaključevali akcije in to je bil naš klub do uspeha."

Vojko Lazar, trener Gold Cluba: "Čestitke igralcem Gorenja, saj so zasluženo zmagali, sami pa žal niso pokazali pravega obraza, niti v obrambi kot tudi ne v napadu. To se nam je na koncu poznalo. Današnji poraz še ne pomeni dosti, saj je do konca še veliko in priložnost, da se izkažemo še obstaja."

Aljoša Štefanič igralec Gold Cluba: "Gorenje je danes zasluženo zmagalo, v obrambi smo bili preveč nezanesljiv, v napadu pa preveč statični. Bila pa je seveda težka tekma za obe strani."

Ne spreglejte